ik heb de 2 personages al, lief vn Georg: Michelle en het lief van Gustav: Belinda

Just make it !


x Sanne

Meet the Girls !

*Saki, Geflipte foto :P:P*


Who are those Girls ?


*volgende dag*

Lisa Pov

Ik en Sanne mochten bij Tom blijven slapen. We vertrekken met Tom’s auto naar het ziekenhuis. Ik zit naast tom en Sanne zit vanachter samen met Simone. Bill had alles gezegt tegen haar over Sanne, en ze was tevreden. Als je ze nu ziet. Ze praten over vanalles, over Bill, jongens, baby’s, make-up en natuurlijk niet te vergeten, SEX. Ja, je kent Tom al, Hij hoord het woordje, en zijn aandacht is er 100% bij. Ik zie Sanne naar Tom kijken en ze zegt het tegen simone, en direct stoppen ze over het onderwerp. Ik zie dat we zijn aangekomen bij het ziekenhuis. We stappen de kamer van Bill binnen en zien hem nog een beetje slapen. Ik zie dat simone teken doet naar Sanne dat zij hem mag wakker maken.

Sanne Pov

Simone geeft teken dat ik Bill mag wakker maken. Langs de ene kant wil ik het zeker doen, maar langs de andere kant wil ik hem late slapen. Zie hem daar nu liggen, zo sgattig. Ik loop naar Bill toe en geef hem zachtjes een kus op zijn wang. Bill doet heel langzaam zijn ogen open kijkt mij heel slaperig aan.
*Wat is het toppunt van sgattigheid?
Bill die u met slaperige oogjes aankijkt.*

Hij glimlacht naar mij. Als hij zie dat iedereen er ook is gaat hij recht zitten. Ik zie hem vragend naar mij kijken. Ik weet al wat hij bedoeld. Ik knik dat alles in orde is tussen mij en Simone. Hij lacht tevreden naar mij. Na een uurtje ga ik en Lisa om drinken halen. Als we terug komen zien we Georg, Gustav en nog 2 andere meisjes zitten. Gustav en Georg komen naar ons toe en stellen hun voor. Ik: “seg euh Gustav, stelt ge ons ni is voor?” “Oei srry, Dit is Belinda mijn vriendin. Bel: “Hey.” Georg: “En dit is Michelle.” “Hey, ge moogt me ook Mich noemen.” “Hey, ik ben Sanne en dit is Lisa.” Bel&Mich: “Hey.”
*Middag*
Iedereen zit in de kantine van het zieknhuis. Ik,Lisa,Bel en Mich kunnen het al goed met elkaar vinden. “Hey, ik heb ook een tongpiercing.” Roep ik als ik Mich haar Tongpiercing zie. “Hey, ja.” “Ik heb er ook een hoor.” Zegt Lisa eigenwijs. “seg, Sanne vertel is hoe gij Bill hebt leren kennen.” “Haha, heel raar verhaal.” “Vertel toch ma.” “ok, Lisa was blijven slapen bij mij, en Wij zagen ineens iemand staan in de andere kant. En da was dus Bill, en hoe die hier is gekomen, die werd eigelijk *F* geslagen door Haters.” “Omg.”

Reageer (3)

  • LISAAxTOM

    lol
    vind goed hoor schattie ! xD

    snel verdaaaaaa (H)

    1 decennium geleden
  • PlasticHead

    snel verder :O!
    hy is super :D
    xX. MICH

    1 decennium geleden
  • GustavLieber

    Supergoed (Y)(Y)
    En snel verder...
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen