Foto bij 082

Sharon POV
Hand in hand lopen we weer verder na een tijdje op dat bankje te hebben gezeten. In de verte zie ik de London Eye opdoemen en ik kijk naar Zayn. Hij heeft een pokerface, dus ik kan niks aan hem afleiden. Een zucht rolt over mijn lippen. Ik zie Zayn grinniken als ik zucht en ik prik hem in zijn zij. Hij kijkt mij quasi-boos aan en gillend ren ik weg. Hij komt achter me aan en heeft me al snel ingehaald. Hij slaat zijn armen om mijn middel en trekt me dicht tegen zich aan. Zijn adem kriebelt in mijn nek en dan voel ik zijn zachte lippen in mijn nek. Ik sluit genietend mijn ogen. ‘’Kom we moeten verder,’’ zegt Zayn en hij pakt mijn hand weer. Hand in hand lopen we door en de London Eye komt steeds dichterbij. Dus toch. Als we er voor staan, valt mijn mond open. De London Eye is helemaal afgesloten voor andere mensen en één cabine is romantisch ingericht. Zayn loopt naar de man toe en wenkt me hem te volgen. Hij zegt wat tegen de man en hij opent de cabine voor ons. Ik stap verwondert naar binnen. ‘’Het ziet er prachtig uit,’’ breng ik uit. Op de tafel staan waxinelichtjes in de vorm van een hartje. Verspreid over de tafel liggen allerlei lekkernijen zoals cupcakes, chocolade, slagroom en negerzoenen. Zayn zit al en ik ga naast hem zitten. Met een schok komt de cabine in beweging en ik kijk diep in Zayn’s ogen. ‘’Dit is geweldig,’’ zeg ik voordat ik mijn lippen kort op de zijne druk. ‘’Ik ben blij dat je het leuk vindt.’’ Ik pak een negerzoen en stop hem in zijn mond. Met een gemene grijns pak ik de slagroombus. Ik spuit het over Zayn’s hele gezicht heen. ‘’Waar was dat goed voor,’’ vraagt Zayn half geschrokken. Ik krijg een slappe lach van het gezicht. Zayn probeert zielig te kijken, maar dat ziet er erg grappig uit met al die slagroom op zijn gezicht. Ik veeg wat slagroom van zijn gezicht af en hij likt mijn vinger af. Als hij weer helemaal schoon is, druk ik mijn lippen op de zijne. Gretig kust hij terug en ik vergeet helemaal waar we zijn. Ineens komt de cabine met een schok tot stilstand. Ik maak me los van Zayn en kijk uit de ramen. We hangen helemaal bovenaan en kunnen over een groot deel van Londen kijken. Ik ga staan en Zayn komt al snel achter me staan. Hij legt zijn handen op mijn buik en zijn hoofd op mijn schouder. Genietend van dit moment kijk ik over het prachtige Londen, dat verlicht is met duizenden lichtjes. ‘’Dit is echt prachtig,’’ fluister ik verwonderd. Ik voel Zayn zijn hoofd knikken op mijn schouder. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Zo staan we een tijdje zwijgend te genieten van het prachtige uitzicht. Ik voel Zayn achter me bewegen en kijk wat hij aan het doen is. Hij pakt een chocoladereep en breekt een stukje af die hij aan mij voert. Genietend laat ik de chocola smelten op mijn tong. Zo eten we samen de hele chocoladereep op. ‘’I love you,’’ zeg ik tegen hem. Hij drukt als antwoord zijn lippen op de mijne. De kus smaakt naar chocola.
De cabine komt weer in beweging en ik val bovenop Zayn op de bank. Ik schiet in een lach en zie dat Zayn ook moet lachen. Ik probeer rechtop te gaan zitten, wat uiteindelijk lukt naar een paar pogingen. Ik pak snel een cupcake en stop hem hapje voor hapje in mijn mond. Ik voel Zayn naar me kijken en kijk terug. ‘’Wat is er,’’ vraag ik glimlachend. ‘’Je bent zo mooi.’’ Ik voel mijn wangen rood kleuren en wendt mijn blik verlegen af. Hij kan me nog steeds verlegen maken met dat soort opmerkingen. Hij pakt me vast bij mijn kin en draait mijn hoofd weer terug. Hij drukt zijn lippen kort op de mijne.
Ik zie dat we alweer beneden zijn. De man doet het deurtje van onze cabine open. ‘’Hebben jullie het naar jullie zin gehad?’’ Ik knik instemmend en bedank de man. ‘’Echt bedankt,’’ zegt Zayn nog eens waarna we hand in hand weglopen. ‘’Het was echt geweldig Zayn. Ik hou van je. Zielsveel.’’ ‘’Ik ook van jou.’’

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen