Foto bij Part 5.

Is mijn verhaal zo slecht dat ik abo's verlies.. o.O

De jongens waren druk aan het praten en leken ons niet op te merken. Totdat ik Harry ineens naar mij zag kijken – hij zat zo ongeveer schuin tegenover mij - en hij vroeg toen of we fans waren. Ik antwoordde dat we fans waren en dat we net bij hun concert waren geweest. Terwijl ik dit zei, voelde ik Zayn’s starende blik, maar ik keek niet naar hem daar was ik veel te bang voor. “Maar waarom gillen jullie dan niet? En waarom vragen jullie ons dan niet om een foto en handtekening als jullie fan zijn?” vroeg Harry nu. “We dachten dat jullie rustig wouden eten, dus wouden we naar jullie toegaan als jullie klaar waren met eten.” “Oh, dat is erg aardig van jullie. Ik mag jullie nu al. Hoe heten jullie eigenlijk?” zei Niall, die blijkbaar ook naar het gesprek had geluisterd. “Ik ben Lotte en dit is mijn beste vriendin Yasmin.” zei Lotte, die al die tijd niks had gezegd, wat waarschijnlijk kwam doordat ze niks kon uitbrengen door de zenuwen.

We hadden nog even gepraat tot de jongens weg moesten. Onder het praten had ik steeds Zayn’s blik gevoeld, maar ik keek niet terug. Voor ze weg gingen, vroegen ze nog naar onze twitternamen, zodat ze ons konden follow’en en toen gingen ze echt weg.

Toen ik thuis aan was gekomen, deed ik gelijk mijn computer aan om te kijken of One Direction mij had gefollowd. Ik zag dat alle jongens mij hadden gefollowd en gilde heel hard. Ik moest gewoon even mijn vrolijkheid kwijt. Ik bedoel ik was naar een One Direction concert geweest, ik had One Direction ontmoet en alle jongens van One Direction follow’en mij! In mijn mentions zag ik alleen maar tweets van onbekende fans die wouden weten waarom One Direction mij followde dus ging ik alleen nog snel naar de pagina’s van de jongens. Tot mijn verbazing zag ik op Zayn’s profiel ook nog de volgende tweet: “Just met the lovely @YasminMalik and @Lotte1D, it was nice to meet you, girls.”

Reageer (1)

  • CuddleNarry

    WHAAAAAA OMG STEL JE VOOR DIT ZOU GEBEUREN WHOOP WHOOPP :)
    ik hou van je verhaal je bent een top schrijfster! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen