Foto bij 083

A few months later
Sharon POV
Kreunend van de pijn word ik wakker. ‘’Schatje wat is er,’’ vraagt Zayn bezorgd als hij mij ziet. De tranen lopen over mijn wangen. ‘’Het doet zo’n pijn,’’ kreun ik. ‘’Wat doet pijn?’’ Ik wijs naar mijn buik met een pijnlijk gezicht. ‘’Ik denk dat de bevalling eraan komt.’’ Ik zie Zayn verschrikt kijken. Hij springt op en pakt mijn hand. We lopen naar de auto en hij legt mij op de achterbank. Hij gaat achter het stuur zitten en racet naar het ziekenhuis toe. De pijn wordt steeds erger. Ik zie dat we er zijn en Zayn springt uit de auto en rent naar binnen. Even later komt hij weer naar buiten met een rolstoel. Hij helpt mij erin en rent bijna naar binnen toe. Hij rent naar de kraamafdeling en ik word meteen meegenomen door een zuster. Ze legt me op een bed en rijdt me naar een kamer toe. Zayn loopt achter ons aan en pakt mijn hand vast. Hij knijpt er bemoedigend in. Er komen allemaal dokters om mij heen staan en ik voel me erg ongemakkelijk. Ik heb een lang shirt van het ziekenhuis aan en verder niks. ‘’De bevalling is al bezig, ze heeft al bijna 10cm ontsluiting.’’ Ik kijk geschrokken naar de arts. Nu al? Een zuster komt naast me staan en zorgt dat mijn ademhaling regelmatig blijft. Ik pers als zij het zegt en de tranen lopen over mijn wangen. Ik gil het uit van de pijn. Zayn wijkt niet van mijn zijde. ‘’Het komt allemaal goed. Even doorzetten babe,’’ fluistert hij bemoedigend in mijn oor. Ik pers een laatste keer en hoor hoe een gehuil de kamer vult. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. De baby wordt meteen meegenomen om schoongemaakt te worden. ‘’Ik ben zo trots op je,’’ zegt Zayn en hij drukt zijn lippen kort op mijn bezwete voorhoofd. Mijn haar plakt aan mijn hoofd en ik hijg. De zuster komt binnen gelopen met een klein popje in een doekje gewikkeld. Ze legt het in mijn armen en vertederd kijk ik naar ons kindje. Zayn komt naast me op het bed zitten en kan zijn ogen niet van het kindje afhouden. ‘’Het is een jongetje,’’ zegt de zuster waarna ze wegloopt. Tranen van geluk lopen over mijn wangen en ook Zayn kan het niet droog houden. ‘’Hij is zo mooi,’’ zegt hij vertederd. Ik knik instemmend, het is een prachtige baby. Hij begint te huilen en ik stop mijn vinger in zijn mondje. Gretig begint hij erop te zuigen. Zayn slaat zijn armen om me heen en ik geniet van dit moment. Ons moment.
Ik hoor harde stemmen op de gang en herken Louis’ stem. ‘’Als je moe wordt of wat dan ook, dan zeg je het hè,’’ zegt Zayn bezorgd die ook heeft gehoord dat de jongens eraan komen. Ik knik instemmend en dan word de deur geopend. Als eerste komen Rebecca en Harry binnengelopen, gevolgd door de rest. ‘’Ik ben zo blij voor je. Wat een prachtig kindje,’’ zegt Rebecca met tranen in haar ogen. Ze drukt haar lippen kort op mijn wang en gaat dan op een krukje naast ons zitten. Iedereen feliciteert ons met ons prachtige kindje. ‘’Het is een jongetje,’’ zegt Zayn trots. Hij straalt van geluk. ‘’Hoe heet die,’’ vraagt Louis. ‘’Nathan Olly Malik,’’ antwoord ik trots. ‘’Wat een prachtige naam,’’ zegt Liam. Iedereen knikt instemmend.
Ik voel hoe mijn oogleden steeds zwaarder worden en kijk naar Zayn. Hij ziet het en vraagt de rest om ons alleen te laten, zodat ik even kan slapen. Ze vertrekken nadat ze Nathan nog een laatste keer hebben bewonderd allemaal uit de kamer. Ik geef Nathan aan Zayn die hem ietwat onwennig aanpakt. Ik leg hem uit hoe hij Nathan moet vasthouden en kijk vertederd toe. Langzaam val ik weg in een diepe slaap terwijl ik Zayn lieve woordjes hoor zeggen tegen Nathan.
Ik word wakker wan gehuil. Slaperig open ik mijn ogen en ik zie Zayn door de kamer ijsberen. Hij probeert Nathan te sussen, maar het wil niet echt lukken. Ik wenk hem naar me toe en pak Nathan over. Ik stop mijn vinger in zijn mondje en meteen is hij stil. Zayn kijkt me met open mond aan. ‘’Moeder instinct,’’ zeg ik met een knipoog. ‘’Hij heeft denk ik honger.’’ Zayn staat meteen op om een zuster te vinden. Even later komt hij met een zuster terug die een flesje in haar handen heeft. Ze loopt met Zayn naar het keukentje in de kamer en legt hem uit hoe hij het flesje moet klaarmaken. Als laatste druppelt hij een beetje op zijn vinger om te voelen of het niet te heet is. Als de temperatuur goed is, wil hij het flesje aan mij geven. ‘’Geef jij het maar,’’ zeg ik tegen hem. Hij kijkt ietwat onzeker naar Nathan. ‘’Probeer het maar, ik ben hier om je te helpen,’’ zegt de zuster geruststellend. Hij pakt Nathan voorzichtig over en gaat op een stoel zitten. Ik kijk vertederd naar mijn twee mooie mannen. Hij brengt het flesje naar Nathan’s mond en gretig begint hij te drinken. ‘’Doe ik het zo goed,’’ vraagt hij onzeker aan de zuster. De zuster knikt en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik pak mijn blackberry van het kastje af en maak een foto.
Als Nathan zijn flesje opheeft, geeft Zayn het flesje aan de zuster. Zij spoelt het flesje schoon en loopt dan de kamer uit. Zayn geeft Nathan weer aan mij en ik leg hem op mijn buik. Zayn komt naast ons liggen en ik geniet van dit moment.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    Jeeeeeeeeej, Sharon is bevallen!!(H)
    Snel verder!!!!!!!!(Y)(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Oh god. Wat doe je me aan?
    Krieigiiigdkk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen