Foto bij 10. Eleanor Jade Miller

De volgende ochtend wordt ik gewekt door erg hevige hoofdpijn. En eerlijk gezegd had ik niets anders verwacht. Zo wordt ik bijna altijd wakker, de ochtend nadat ik ben uitgegaan. Ik zet m’n hoofdkussen een beetje omhoog, en ga half recht op zitten. Die alcohol, erg bestendig ben ik er niet tegen. Het was lang geleden dat ik me nog zo had laten gaan. En ergens lijkt het of ik er al een beetje spijt van heb. Ik voel m’n hart bonzen in m’n hoofd en heb het gevoel of m’n kop wel kan uiteen barsten. Niet de moed hebbend om op te staan, ga ik terug liggen. Tevreden kijk ik rond. Ik ben echt superdupermega blij met m’n slaapkamer.

Ik nies zachtjes. Niet veel later stopt Juliet haar hoofd door het deurgat. “Goedemorgen Juul” zeg ik wanneer ze de kamer binnenstapt. “Goodmorning lievie”, zegt ze terwijl ze op m’n bed komt zitten. “Hi girls, lekker geslapen?” zegt Jacky, die naast Juliet op bed komt zitten. “Met een blik van je-kan-het-al-raden wijs ik naar m’n hoofd. “Aw arme El” Juliet wrijft zachtjes over m’n haar. “Tja, Ik heb echt weer barstende hoofdpijn.” Eventjes is het stil. “Maar hey het was wel awesome gister” voeg ik er aan toe, gevolgd door cheecky knipoog. We lachen alle drie. “Gek kind!” roept Jacky, wanneer ze een kussen in m’n gezicht gooit. We barsten in lachen uit. Ik zie hoe Juliet wegdroomt, met een glimlach op haar gezicht. Ze is vast aan Louis aan het denken. Of ze gekust hebben weet ik niet. Maar ik weet wel dat ze het erg gezellig hebben gehad samen. Enkele trillingen, en een vrolijk deuntje geven aan dat ik een sms’je heb. “Sowieso je lover!” zegt Jack. Ik schiet in de lach. “Wat zeg jij nou?!” “Uh, Zayn?” zegt ze terwijl een ‘euhhh-hellow?!-blik’ haar gezicht siert. “Schat je gaat me nu niet zeggen dat je je niks meer herinnert van dit alles.” Zegt Juliet, wie ontwaakt lijkt uit haar gedagdroom, en naar me glimlacht. Maar plots flitsten er verschillende beelden voor m’n ogen.. Nuja.. Verschillenden kan je het niet echt noemen.. Enkel hoe ik aan de bar sta te kletsen en lachen met Zayn.
“Ik euh.. Ik herinner het me weer geloof ik”. Zeg ik op een verwarde toon. “Tenminste.. Een stukje toch”. Ik open het bericht. Het is inderdaad zayn. –Got plans for today babe? Miss you! Xx Zayn-. Ik weet niet hoe ik moet reageren. “Wat is er in hemelsnaam gebeurt gisteren…” De meiden keken elkaar aan. Nadien vertelden me ze alles wat ik die avond had meegemaakt…
-Eerst en vooral zou Zayn me iets te drinken aangeboden hebben, en we hebben met z’n tweeen uren staan praten aan de bar. Zowat elke zin werd gevolgd door uitbundig gelach. Af en toe raakt hij m’n schouder aan. De cocktails gingen naar binnen alsof het niets was. Al vlug was ik, dat zeggen de meiden toch, dronken. Blijkbaar heb ik een poging ondernomen om, samen met Harry, die al even dronken was als mij, op de bar te klimmen. Maar Juliet en Louis konden ons nog net op tijd tegenhouden.
Even heerst er een stilte, nadat Juliet het laatste woord heeft uitgesproken. “Oh girls, ik schaam me eigenlijk best. Rot.” Zeg ik zacht. “Schat, zit daar nu maar niet te veel mee in hoor.” Zegt Juliet. “nee, inderdaad. Trouwens, bijna iedereen was helemaal dronken hoor, niemand die zich nog iets herinnert van die avond.” Voegt Jacky eraan toe. “Maar dan zijn er toch 2 van die kanjer meiden die de hele avond, seconde voor seconde, kunnen navertellen hoor.” Zeg ik op iets luidere toon. We lachen alle drie. Dan komen we dichterbij en geven we elkaar een groepsknuffel. “awh me hoofd!” roep ik uit. Maar nog geen seconde later barsten we alle drie weer in lachen uit. Ik kan met geen woorden beschrijven hoeveel ze voor me betekenen, Juliet en Jacky. Het zijn de meest geweldige personen op de wereld. Zonder twijfel. Ik kan me m’n leven niet meer voorstellen zonder hen. They are my everything.

Reageer (3)

  • Directionets

    Sas, super goed geschreven!!!!!
    Love you!!!! xx Suus

    1 decennium geleden
  • CuddleNarry

    hahah lovee it <33

    1 decennium geleden
  • Directionets

    Written by: @SASHA_1D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen