Foto bij 10, Lynna Clearway.

Enjoy.

TheHumanEcho

Nadat April haar belachelijk maakte voor de hele aula komt ze onze kant opgelopen. "Aller, aller, allerliefste zusje van me.." "Wat is er?" Een zucht verlaat mijn mond. Eigenlijk heeft ze altijd wel wat nodig van me. "I need your help." Had ik het niet gedacht. Terwijl April een stoel neemt en zich bij ons aan tafel schuift, werken mijn hersens op volle toeren. Nog voor ze haar mond opendoet, weet ik al wat ze nodig heeft. “Laat me raden. Morgenavond wil jij naar het feest van Tom, maar je mag niet omdat je nog steeds straf hebt?” Ze knikt. Woohoow, 1-0 voor mij! “So, wil je me helpen? Je mag dan zelfs mee naar het feestje. En je vrienden ook.” Hmm, mijn hulp in ruil voor een uitnodiging? Even kijk ik Ella aan. Haar ogen staan hoopvol en een grinnik verlaat mijn mond.
“Ik help je.” De woorden zijn nog maar amper uit mijn mond of April omhelst me al. “Dank je! Je bent een schat.” Natuurlijk. Zo snel als ze gekomen is, zo snel is ze ook weer weg. “Wanneer is dat feest?” Drue kijkt me nieuwsgierig aan terwijl Ella haar wenkbrauwen ophaalt. “Hallo, waar leef jij? Dat feest is morgen!” Hij steekt zijn tong kinderachtig uit en grinnikend kijk ik mijn twee beste vrienden aan. “Jullie komen? En jullie ook?” Ik richt mijn blik vragend op Hayden, Leia, Jaye en Megan. Alle vier knikken ze instemmend, wat mijn mondhoeken omhoog doet krullen. “Het wordt leuk!” “Echt wel!” “Of course!”
De bel rinkelt door de aula. Iedereen neemt zijn of haar zak en loopt de grote ruimte uit. Iedereen, behalve ik natuurlijk. Mevrouw Visconti komt tergend langzaam op me afgelopen, waarna ze me afwachtend aankijkt. “Ik doe het.” De drie woorden verlaten mijn mond en haar lippen vormen zich tot een grote glimlach. “Dank je, Lynna. Echt. Ik ben er zeker van dat het geweldig wordt.” Na nog even wat zakelijke dingen en details besproken te hebben, loop ik uiteindelijk ook de aula uit. “Hey.” Een glimlach siert mijn gezicht, als ik recht voor de deur mijn beste vriend zie staan. “Hey. Heb jij niet al lang gedaan?” Drue haalt zijn schouders op en slaat zijn arm vriendschappelijk om me heen. “Ik wou je nog wat vragen.” “Shoot.” Zijn blik is gericht op de lege gang voor ons en langzaam kijkt hij me aan. “Heb je zin om met mij naar dat feest te gaan?” Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik sla mijn armen om zijn nek. “Ja, is goed.” Ik plant mijn lippen op zijn wang en laat hem dan weer los. Mijn voeten huppelen naar het einde van de gang en lachend komt Drue me achterna. “Gekkerd.” “Hey!” Ik stomp hem in zijn schouder, wat hij natuurlijk niet eens voelt, en loop dan het gebouw uit. “Clearway, zie ik je morgen?” “Natuurlijk.”


-What do you think?
Reactie? X
Ik wou eerder schrijven, want ik heb het laatste uur gespijbeld maar toen viel de elektriciteit uit en kon ik dus niet posten -.-

Reageer (1)

  • Aves

    Haha, slechterik. Maar het is echt leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen