Foto bij a ranger/traitor 45

Normaal gezien kan ik nu terug meer posten, (als mijn leerkrachten het toelaten) Duurt het toch even langer, kun je altijd proberen om me uit mijn luie zetel te krijgen door een gb of pb. Maar ik zeg al op voorhand als ik het 11de boek aan het lezen ben lukt dat niet. ;) Op de andere momenten meestal wel.

Will leek zich niets aan te trekken van het beklemmende gevoel dat de dichte begroeiing afvuurde. Hij floot zelfs een kort wijsje. Miko daarentegen keek voordurend om zich heen en zag in elk van de talrijke schaduwen een monster.
Plots hoorde hij luid geritsel. Hij wierp een zijdelingse blik op Will, maar die leek niets te horen. Het geritsel werd luider. Er kwam duidelijk iets hun kant op.
“Will”, fluisterde Miko. Will draaide zich naar hem en trok een wenkbrauw op.
“Wat is er?” Op dat moment sprong er iets uit de struiken tevoorschijn. Een geschrokken kreet ontsnapte aan Miko’s lippen. Drie donkere vlekken rende het laatste stuk over het pad recht op hen af. Trek hinnikte, maar hij klonk niet bang en Will lachte zelfs.
“Toch niet bang van een paar hondjes, Miko?” Op dat moment zag Miko wat de gedaantes waren die op hen afstormden. Drie zwart met witte honden die vrolijk kwispelde en er plots helemaal niet zo gevaarlijk uitzagen. Miko kon er niets aan doen. Hij moest lachen. Hij lachte om zijn angst van zo even en om de vrolijke beestjes die na Will opgewonden begroet te hebben ook op hem afkwamen. Will aaide een van de honden.
“Het zijn de zusjes van Ebben, ik denk dat ze het jammer zullen vinden dat ik haar niet bij me heb.” Will draaide zich naar hem toe. “Kom we zullen maar eens gaan kennismaken met de andere in dit woud.”

Reageer (5)

  • Butterflygirl

    Love it

    6 jaar geleden
  • Feanor

    geweldig hoofdstuk, :D
    komen ze trobar tegen

    ik heb het boek ok al, lag al een week klaar ^^, maar het belletje nooit gekregen :D
    maar hij is zo geweldig, ik heb wel moetne huilen hoor, zeg niet waarom, maar dat merk je wel, zo niet vertel ik et wel als je het uit hebt :D, las het in hele dag uit :D

    1 decennium geleden
  • MarinXx

    heey,
    miss ken je me beter als Tinax257 maar dat is me vriendin en we deden ff samen met q account omdat ik de heletijd geen activerings mailtje kreeg *zucht* ik vind die pups echt cool en deel 11 ook maar ik had hem al in het engels gelezen en deel 1 van die nieuwe serie van flanagan is ook leuk!

    XxX

    1 decennium geleden
  • katl1

    Van cover gemist? xD
    Snel verder!!!
    En ik kom da boek lekker eens pikken :P

    1 decennium geleden
  • JohnSmith

    heeyyy lees jij ook boek 11! ik heb hem al uit, in een recordtijd: 1-en-een-halve dagxD

    leuk boek he?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen