Foto bij 2310. 2314. 2315. 2316. (Proloog)

21 maart, 2406. Nieuw-Europa

2310:
Jean-Pierre de Mann is Eerste President van de VSN, hij wil weer een grote zeg hebben in de VN en begint daarom met een massaproductie van technische producten. De wetenschap in de VSN verbetert. In andere landen van de wereld wordt De Mann de Nederlandse Hitler genoemd.

2314:
De Mann en zijn Vechtjassen vallen België aan en overtuigen het lid te worden van de VSN, België weigert. Het leger van de VSN (met als bijnaam 'La Force') valt Spanje en Portugal aan, honderden doden vallen door de VSN's nieuwe wapens en de wetenschappelijke kennis van La Force.

2315:
De VSN heeft nieuwe koloniën gesticht in Afrika en heeft Curaçao, Aruba en Bonaire terug als delen van de Vrije Staat. Amerika en het Verenigd Koninkrijk hebben geen zin om tegen een kleine staat als de VSN te vechten, Duitsland en Frankrijk wachten af. De VSN heeft als bondgenoot Italië.

2316:
De wereld kan spreken van een Derde Wereldoorlog. De biotechnologie vernietigt honderden dingen. Duitsland probeert de VSN in toom te houden, deze poging mislukt. Intussen heeft de VSN het noorden van Frankrijk al in zijn bezit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen