Normal

Ik legde de laatste hand aan mijn outfit, waarna ik naar de kamer van Lynna liep. "Jij hebt tegen mam en pap gezegd dat er een tentoonstelling op school was, he?" Ze knikte. "Oke, dan ben ik weg. Ik zal je daar nog wel zien." Ik gaf haar een laatste knuffel waarna ik naar beneden liep. "Ik ben weg, bye!"
Ik stak de straat over en liep zo de andere straat in, de straat waar Jordan woonde. We hadden met z'n vieren afgesproken dat we bij Jordan zouden starten en rond half tien zouden we dan naar Tom gaan. Ik belde aan en de vader van Jordan deed open. Haar vader, Antonio, was één van de aardigste mensen die ik kende, ik zag hem dan ook als een tweede vader. Eigenlijk zag ik heel Jordan's familie als mijn tweede familie, ze waren op sommige momenten aardiger dan de mijne.
"Hee April." "Hoi Antonio, zijn ze boven?" Hij knikte en sloot de deur achter me. "Je weet de weg." "Ja, dank u wel." Ik liep de trap op en de roze deur, waar veel gelach vandaan kwam, deed ik open. "Hellooo schatjes!" Ik pakte de fles drank die Jordan in haar handen had af en zette deze aan mijn lippen. "Die was van mij, schat." Ik gaf haar de nog half volle fles terug.
Toen het bijna half 10 was, liepen we naar het huis van Tom. We waren niet heel erg aangeschoten, maar wat gezelliger en drukker. Het was ver lopen en ik had spijt dat ik geen andere schoenen had aangedaan. Toen we zijn straat inliepen, zagen we al wat mensen in de tuin staan, wat voor ons een teken was dat het feest al in volle gang was. Snel liepen we naar het huis toe om daar verder te gaan feesten.


-Sorry dat het vaak zolang duurt, echt!

Reageer (1)

  • Fabula

    aah, ik wil die jurk(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen