Helloww!
Ik ga morgen naar duitsland! uitwisseling, heb er nu al zijn in! Daarom speciaal voor jullie nog een deeltje xD Omdat er een week geen deeltjes komen :P Enjoy. hier is nummer 5!
xxx <3

Previously;
Ik loop naar mijn huis en doe de deur open. Rocco zit al op me te wachten. Ik leg mijn spullen op de trap neer en pak de halsband van Rocco. Ik doe die bij hem om en aai hem over zijn hoofdje. Ik loop met Rocco naar buiten en doe de deur weer op slot. Ik loop dit keer niet naar het strand maar naar het park, ook hier in de buurt. Ik maak de halsband van Rocco los en pak een tak van de grond. Ik gooi de tak weg en Rocco rent er achter aan. Ik ga op het gras zitten wachtend tot Rocco terug komt. Als Rocco terug is sta ik op en lopen we weer een stukje verder, bij de vijver sta ik stil en gooi de stok weer weg. Ik ga op het bankje dicht bij de vijver zitten en kijk naar de overkant. Mijn hart slaat een slag over als ik een ‘bekend’ gezicht zie.

Ik sta op en loop een langs het water naar de overkant. Als ik dichterbij sta zie ik dat het de jongen die daar staat veel op de jongen uit mijn dromen lijkt. Als hij zich omdraait weet ik zeker dat hij het is. Ik wil naar hem toe lopen als opeen Rocco tegen me op springt. Ik val kei hard op mijn kont. Als ik op sta is de jongen weg. Ik kijk teleurgesteld om me heen en doe Rocco zijn halsband weer om. Ik gooi de tak in het water en loop samen met Rocco naar huis. Thuis geef ik Rocco wat eten en drinken, maakt wat eten voor mezelf en eet het op. Als ik het op heb ga ik naar boven en plof ik op mijn bed. Ik besluit om een lekker warm bad te nemen om vanmiddag een beetje te vergeten. Ik loop naar mijn badkamer en doe het bad aan. Ik doe er wat badolie in en doe mijn kleren uit. Ik ga in bad liggen en sluit mijn ogen. Na, wat voor mij een paar minuten leek hoor ik geklop op de deur. ’We zijn thuis, kom je zo eten?’ Ik kijk op de klok en zie dat het half 8 is. ’Ik heb al gegeten. Het is half 8!’ Ik hoor mijn moeder zuchten en weg lopen. Ik rol overdreven met mijn ogen en ga uit bad. Ik laat het bad leeg lopen en kleed me aan. Ik kam mijn haren en haal mijn uitgelopen mascara weg. Ik doe mijn badkamer deur open en loop mijn kamer in. Ik pak mijn laptop en bij het raam zitten. Bij mijn raam zit een soort ‘bankje’, het is mijn favoriete plek. Ik doe mijn laptop aan en wacht tot hij is opgestart. Als hij eindelijk opgestart is meld ik me aan op msn. Ik zie dat Emie online is en vertel haar wat er net in het park was gebeurt. ’Maithe, Ga je slapen! Morgen moet je gewoon weer naar school.’ Ik zucht. Ik kijk even wat Emie terug heeft gestuurd.
Emie; <3 zegt:
OMG! Wat erg voor je! Vertel me morgen alles! Ik moet nu naar bed :S
Ik zie dat ze al offline is. Ik meld mezelf ook af en doe mijn laptop uit. Ik doe de gordijnen dicht en doe het licht uit. Ik loop rustig naar mijn bed en ga onder de dekens liggen. Niet veel later ben ik al weer in dromenland, met Mystery Guy in de hoofdrol.

[volgende dag]

Ik hoor iemand de trap af rennen en open voorzichtig mijn ogen. Ik kijk op de klok en zie dat het 6 uur is, te vroeg om op te staan. Het is waarschijnlijk mijn vader. Mijn ouders zijn altijd zo vroeg weg. Ik zucht endraai me op mijn rechten zij. Ik had net zo’n leuke droom over Mystery Guy. Ik liep met Rocco in het park, net als gister. Ik viel, ook net als gisteren, op mijn kont. Alleen in mijn droom hielp Mystery Guy me overeind en raakte we aan de praat. We wisselden telefoonnummers uit en bij het afscheid toen hij me wilde zoenen...

Reageer (5)

  • YasminU

    WAAAHH
    Verder please,
    mooi verhaall.
    D'kus yasminn

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Misschien komt dat laatste wel uit.^^
    Nou ja,snel verder gaan.;D
    xx

    1 decennium geleden
  • Vivaldi


    WHAAA! <333
    Snel verder! ^^
    I love it! =D

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    Oeehh gezoend worden door die mysterie Guy
    Interessant ^^
    Jammer genoeg gebeurde dat niet in het echt
    Maarrre even een vraagje?
    Heette ze niet Maithe in het verhaal
    Of was dat een vriendin?
    Want nu ben ik even in de war ö
    Maar goed, het is weekeind hee
    Dan ben ik altijd in de war x'D
    Maar jaa best wel genant eigenlijk x'D
    Zo voor de jongen van je dromen op je kont vallen
    Allemaal heel letterlijk genomen ^^
    Maar goed, veel plezier in Duitsland
    Kan niet wachten totdat je me alles hebt verteld
    Maar ja het is wel handig om het eerst te hebben meegemaakt waarschijnlijk ;P
    En als je terug komt, snel verder!
    <33 YouKnow

    1 decennium geleden
  • XmiekjeX

    Echt een leuk verhaaal!!
    kan niet wachten op de volgende.
    maar ik heb geduld totdat je weer trug bent uit Duitsland en weer uitgerust ben. (A)
    Tenminste TOPverhaal en veel plezier in het Duitse land!!
    Kusszz..(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen