Foto bij 1.1 The past

4 jaar geleden

Het was de eerste dag van de zomervakantie. Ik verheugde me er al het hele schooljaar op. We zouden de hele twee maanden door California reizen. Het was daar zo anders dan in New-York waar ik toen woonde. Het leven was daar veel relaxter.
Het was onze eerste vakantie in 5 jaar. Mijn vader was een succesvolle advocaat, en hij was bezig met een grote zaak. Hij moest 24'7 klaar staan. Soms leek het wel alsof hij op zijn kantoor woonde. Dan kwam hij om 5 uur 's ochtens thuis om the douchen en ging hij om 6 uur weer naar kantoor.
Mijn moeder moest voor mij en mijn zus zorgen. Het was best zwaar voor haar om ons in haar eentje op te voeden. Maar ze hield vol. Omdat ze van ons hield, en van mijn vader. Elke dag stond ze met een glimlach klaar, maar 's nachts hoorde ik haar in bed huilen. Soms al mijn vader thuis was kon ik ze ruzie horen maken. En 's ochtend stond mijn moeder er weer met een glimlach alsof er niks is gebeurd.
Anyway, mijn vader was na 5 jaar klaar met z'n grote zaak. Volgens mij was het goed afgelopen, want mijn ouders waren allebei super blij en mijn vader had de hele vakantie vrij gekregen.
Niks kon de vrolijke sfeer verpesten. Niet eens de koffers inpakken, wat bij ons meestal op een ruzie uitliep.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen