Ik weet et, het is geen Kerst meer maar, ik laat jullie niet een jaar wachten op een vervolg. Ik probeer hem deze vakantie nog af te maken :P Hier is nummer 6 Hij wordt wel steeds minder gemaakt :( Komt misschien omdat het gisteren en eergisteren kerst was xD Maar goed, Ik waarschuw alleen de mensen die een reactie achterlaten :P
LoveúAll en I (H) reacties (A)
Previously;
Ik werk als Visagiste bij een modellen bureau. Ik vind het leuk werk, alleen die modellen zijn of dun of normaal, maar ze vinden zichzelf te dik. Dat is altijd zo irritant. Nou ja, dat wil jij ook niet weten. Als ik deze brief om een of andere reden toch heb gepost en je leest het. Sorry voor de onnodige en domme informatie.
xx Eline
P.S. You Guys Rock!

Ik lees de brief nog een keer over en vouw hem twee keer dubbel. Ook Deborah en Michelle vouwen hun brief dicht. Linda is nog bezig met schrijven. Michelle staat op en loopt naar beneden. Even later komt ze terug met vijf enveloppen. Vier kleintjes en een grote felle. ’Wat ga je doen?’ Linda is ondertussen ook klaar met schrijven en vouwt haar papier twee keer dubbel. ’We doen onze brieven in die kleine enveloppen en die kleine enveloppen in die grote opvallende. We schrijven ons adres op de achterkant van de kleine enveloppen. Misschien krijgen we nog wat terug.’ Michelle geeft ons allemaal een envelop. Ik schrijf Bill Kaulitz op de voorkant van de envelop, stop mijn brieven er in en doe die dicht. ’Is die wel een goed idee?’ Ik kijk de andere twijfelend aan. ’Tuurlijk, geef me je envelop.’ Michelle steekt vrolijk haar hand uit. Die is duidelijk meer aangeschoten als dat ik ben. Ik haal mijn schouders op en geef de envelop. Michelle schrijft ons adres nog op de achter kant en stopt alle vier de enveloppen in de grote gekleurde envelop. ik doe er ook een foto van ons bij met onze namen erboven.’ Ik knik. Michelle pakt een foto en zet onze namen er boven. Ze stopt de foto er bij en plakt de envelop dicht.’Deborah, wat is het adres?’ Deborah pak een papiertje en schrijft het over op de gekleurde envelop. ’Die gaan we morgen op de bus doen :) knikt Deborah tevreden. Ik laat me met mijn rug op mijn bed vallen en zucht. ’Jullie zijn echt gestoord.’ ’Jij ook!’ Michelle komt naast me liggen. Deborah aan de andere kant en Linda staat met de dvd speler te kloten. ’Hoe moet dit!?’ ’Mijn dvd speler doet een beetje vaag. Laat mij maar.’ Ik kom overeind en loop naar Linda toe. Ik pak de dvd en de afstandsbediening. Ik doe de dvd in de dvd speler na veel geklungel en samen lopen we naar mijn bed. We gaan er met z’n vieren goed op liggen en ik start de film. Na veel drank en gelach is de film afgelopen. ’Ik ga maar eens slapen.’ Brabbelt Linda. Ze staat moeilijk op en loopt wankel naar haar kamer. Michelle en Deborah staan ook op en lopen ook wankel de kamer uit. Ik zucht en sta moeizaam op. De lege drank flessen zet ik netjes op mijn bureau, Gooi ze morgen wel weg. Ik loop mijn badkamer in, poets mijn tanden even en loop richting mijn bed. Ik zet de tv uit en ga slapen. Dromend over Bill.

[Één Week Later]

Reageer (10)

  • cynlovebill

    sppr:D

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Oeh,ben benieuwd of ze dan al een brief terug hebben gekregen XD
    Nouja,ga maar snel verder=D
    xx

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    GutenTag!
    ga je snel verder?(A)
    Ik moet weten wat er gaat gebeuren:O
    Nouwja,
    Kus MJ

    1 decennium geleden
  • Skeletonx3

    OMG dit is gewelidg <33

    snel weiter >>>>

    xoxo HARTJEE

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Me loves it ^_^ Dus. Snel. Verder."D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen