Nummer 9 xD
Veel plezier.
hOpe yOu Like It!
misschien komt er nog een deel op.
Waarschuw alleen de mensen die een reactie achter laten!
xxx
Previously;
Michelle, Deborah en Linda zitten zenuwachtig naar de envelop te staren. ’Daar ben je eindelijk.’ zucht Linda. Ik ga naast Michelle op de bank zittenen pak de envelop. ’Wie gaat hem openen?’ Ik kijk de kring rond. ’Mag ik dat doen.’ Ik zie Deborah hyper ophaar stoel stuiten. Ik geef Deborah de brief. Ze maakt hem open en haalt er vier kleine envelopjes uit. ’Voor ons allemaal een. Er zit ook nog een brief bij.’ Deborah geeft ons allemaal de envelop met onze naam er op en vouwt de andere brief open.


’Beste Michelle, Eline, Deborah en Linda.
Bedankt voor jullie brieven. We vonden ze erg leuk, ook de Christmas lists. We hebben voor jullie allemaal apart een brief geschreven zoals jullie ook naar ons hebben gedaan. Dus, Tom naar Michelle, Bill naar Eline, Georg naar Linda en Gustav naar Deborah. Dat is antwoord op de brief die jullie ons hebben gestuurd. Hier staat het antwoord in op de Christmas lists. Jullie hadden een heel originele brief en een originele envelop. Na lang te hebben na gedacht hebben we besloten dat het ons leuk leek op samen met jullie kerst vieren. Om toch nog een beetje jullie Christmas wish uit te laten komen. Als jullie het leuk vinden komen wij 25 december naar jullie toe. We nemen voor jullie allemaal wat leuks me. Jullie hoeven niks voor ons te kopen. Ik hoop dat jullie ons antwoord terug sturen. Om het wat sneller te laten verlopen dan per brief staat hier een e-mail adres waar je het naar toe kunt sturen.
Groetjes Tom, Bill, Gustav en Georg.’


Als Deborah is uit gelezen blijft het even stil totdat we beseffen wat er gaat gebeuren. ’OMG, TOKIO HOTEL KOMT HIER HEEN!’ Gilt Michelle. Ze vliegt mij om de hals en knuffelt me plat. ’Zullen we nu in rust onze eigen brieven gaan lezen.’ Stel Linda voor als we uit gegild zijn. Ik knik. Ik sta op met mijn envelop en loop naar mijn kamer. Linda, Michelle en Deborah volgen mijn voorbeeld alleen lopen ze dan naar hun eigen kamer. Ik sluit de deur en ga rustig op mijn bed zitten. Ik adem diep in en blaas dan rustig weer uit. Ik open de Envelop en vouw de brief open.

Beste Eline,
Eerst dacht ik inderdaad; ‘ O help. Weer zo’n gestoorde fan.’ Maar ik kan er ook wel de lol van in zien. Van die Christmas list. Ik weet niet hoe je er op komt maar ik vind hem wel grappig.
Ik hoop dat je opgelucht was toen je alles wat je kwijt wilde hebt op geschreven. Ik was geschrokken. Een meisje dat haar ouders verliest op jonge leeftijd. Gelukkig heb je, je vrienden nog. Ik zou je ook graag willen helpen. Het lijkt me vreselijk om zonder Ouders op te groeien. Mijn ouders zijn gescheiden maar, ik kan ze elke dag zien als ik wil en ik heb mijn broer natuurlijk nog. Misschien moet je is een weekendje weg gaan met z’n vieren en even aan alleen leuke dingen denken. Een weekendje parijs of zoiets. Parijs is een mooie stad. Berlijn ook. Maar daar wonen jullie zelf al dichtbij, dus dan heeft het niet zoveel nut. Weetje, ik wilde graag kleding ontwerper worden als het met muziek niks werd. Misschien hadden we dan samen gewerkt! Zou je mij dan ook voor kerstmis willen? :P Klink best raar;’Ik wil jou voor kerstmis.’
Nou ja, ik weet niet echt meer iets om te schrijven. Ik hoop je te zien bij kerstmis!
xxBill

Reageer (9)

  • mjtjuh

    Haaaaay!
    Eigelijk wil ik 'verder' zeggen, maar dat gaat niet omdat je al verder bent. Dus wordt het, verder met die hier na komt! Maar die is er ook al. Dus ga maar gewoon verder met waar je was.

    Kus MJ(H)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Dat is best een lieve brief^^ En die andere brieven dan?;D
    Nouja,ik lees wel verder.

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    omg kei lieve brief:D
    ik ga snel de volgende doen:P
    xx cyn

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    Heel Snel Verder!!
    <3 Neline

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Aaaahw,how cute !
    Dat is echt lief xD

    Verder =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen