Gaat goed xD Dit is de derde die ik er vandaag opzet! Nummertje 14 Loveú!
Waarschuw alleen de mensen die een reactie achterlaten!
xxx
Previously;
Ik droom over de kerst. De kerst met Eline. Ik heb er echt zin in! ’Bill. Word wakker!’ Ik word wakker van iemand die me zachtjes door elkaar schud. Ik open slaperig mijn ogen en zie Tom boven me hangen. ’Ik droomde net zo leuk.’ Mompel ik slaap dronken. ’Het is denk ik fijner om in je bed te slapen.’ Tom helpt me overeind. Ik wandel rustig naar mijn kamer, kleed me uit en laat op bed vallen. Tom zijn hoofd komt om de hoek tevoorschijn. ’Welterusten Broertje.’ ’Trusten.’ Murmel ik terug. Ik ga onder de deken liggen, draai een paar keer voordat ik goed lig en ben dan weer weg naar dromenland.
[Eline pov][Volgende Dag]

Langzaam word ik wakker van gestommel op de gang. Ik gaap en rek me uit. Ik stap uit bed en open mijn deur. ’Wat is hier aan de hand?’ ’Ow, heb ik je wakker gemaakt? Ik ga kerst cadeautjes kopen. Sorry als ik je heb wakker gemaakt. Het is trouwens al 12 uur.’ Deborah geeft me een knuffel en loopt de trap af. Ik haal mijn schouders op en loop mijn kamer weer in. Ik laat me op bed vallen en probeer weer te slapen. Waarschijnlijk is het me niet gegund want binnen een paar seconden gaat mijn deur weer open. ’Eline, we hebben een E-mail terug van Tokio Hotel.’ Linda en Michelle komen hyper mijn kamer binnen met de laptop van Michelle. ’Moet Deborah dit niet ook lezen?’ ’Die heeft het al gelezen.’ Ik knik versuft. Linda geeft haar laptop en langzaam lees ik de e-mail.

Heey Deborah, Eline, Michelle en Linda!
Leuk dat jullie ons ‘uitnodigen’ om kerst bij jullie te vieren. Wij hebben voor elkaar al cadeautjes gekocht dus wees maar niet bang dat we niks krijgen. Bedankt voor jullie e-mail adressen en tot kerst!
xx Gustav, Bill, Tom en Georg.


’Niet echt lang. Maar wel leuk dat ze komen!’ Linda knikt blij. ’Moeten we nog iets terug sturen/’ Ik schud mijn hoofd. ’Wat zouden we moeten terug sturen. Ze hebben onze e-mail adressen als ze dingen willen weten kunnen ze het ons toch mailen. Of via msn.’ Michelle en Linda knikken. ’Er is trouwens nog een broodje voor je over. Hij ligt in de keuken. Gesmeerd en wel.’ Linda en Michelle geven me een knuffel en een kus op de kaak voor ze weer weg gaan. Ik sta op, doe mijn badjas aan en loop naar beneden, naar de keuken. Als ik de keuken binnen stap zie ik Pim al weer druk kokkerellen. ’Good Morning Sunshine.’ Zegt Pim vrolijk. ’Goede morgen.’ Ik pak mijn broodje en ga aan de ‘bar’ zitten. Ik eet zwijgzaam mijn broodje op en drink van chocomelk. Ik zeg Pim gedag en loop naar mijn kamer. Ik loop de inloopkast in en zoek leuke kleren voor vandaag. Ik pak een schone onderbroek en BH en loop met mijn spullen naar mijn badkamer. Ik leg alles op de wasmand neer en doe mijn badjas uit. Ik doe de douche aan en kleed me uit. Als het water de goede temperatuur heeft stap ik onder de douche. Ik was mijn haar en mezelf. Na een half uurtje kom ik er onderweg en droog ik me af. Ik kleed me aan en doe mijn make-up. Ik föhn mijn haren en stijl het een beetje. Ik loop de badkamer uit en gooi mijn pyjama op bed. Ik loop naar beneden en zie Deborah klungelen met haar cadeautjes. ’Lukt het?’ Vraag ik lachend. Deborah schrik en kijkt op. ’Ja gaat goed. Ik leg ze even boven neer.’ Ik knik en loop de kamer binnen. Michelle ligt languit op de bank tv kijken en Linda loopt net weg. ’Wat heb je eigenlijk voor Bill, Tom, Gustav en Georg gekocht?’

Reageer (11)

  • XmiekjeX

    Weer eens Top!!
    Ik ga snel verder lezen :P
    LoveÚ! (H)

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Oj!
    En weer leukxD weet je nu nog zeker niet -.- Neee Neee. Ik ben eigelijk wel een beetje uitgepraat. Maar nog een ding(A)
    VERDER! ja dat was het eigelijk.
    Adieu!
    Kus MJ

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr:D
    heel snel verder
    xx cyn

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    Next .. !!
    egt GEWELDIG ^^
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Lief kindje.
    Gaat u eens snel verder ^_^
    Kus!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen