De laatste!
Ik wil graag iedereen bedanken die elke keer een reactie heeft achtergelaten en deze quiz hebben gemaakt! LoveúAll!
Jullie horen volgend jaar wel of er een vervolg serie komt of niet!
Ik ben er trouwens achter gekomen dat iedereen bijna het eerste antwoord aankruist xD en die was juist voor Dropxdown!
xxx
Previously;
Ik pak 7 glazen. ’Ja, Allemaal Cola!’ Wordt er terug geschreeuwd. ’Ik wil Bacardi-Cola!’ Moppert Michelle. Ik schenk lachend 7 glazen Cola in en pak mijn glas met water. Ik zet alles op een dienblad en pak koekjes. ’Kan iemand ook helpen?’ Als ik na ene minuutje nog geen antwoord terug heb pak ik zuchtend het dienblad op en balanceer ik naar de woonkamer. ’Echt fijn dat jullie willen helpen.’ Ik zie Tom, Bill, Gustav en Georg mijn lachend aankijken. Linda staat op en helpt me. ’Ja dankje.’ Ik zet alles op tafel, ik geeft Tom, Bill, Gustav en Georg een hand en pak dan mijn eigen glas. ’Waar moet ik nu zitten?’ Ik kijk om me heen en zie dat alles vol is.

’Je mag wel bij mij op schoot.’ Ik zie Bill verlegen kijken. Ik glimlach naar hem en loop naar hem toe. Ik laat me op zijn schoot zakken en meteen voel ik twee armen om me heen die me tegen zich aan duwen. ’Hebben jullie je cadeautjes al onder de boom gelegd?’ Bill knikt. Na veel gepraat en elkaar beter te hebben leren kennen gaan we eten. ’Jullie hebben echt een vet mooi luxe huis.’ Ik knik wat en schep wat pasta op. Onder het eten hebben de andere een heel gesprek over van alles en nog wat. Ik zeg niet veel. Opeens voel ik een hand op mijn been. Ik kijk waar de hand vandaan komt en zie Bill met en blosje naar zijn bord staren. Ik leg mijn hand op die van Bill en verstrengel onze vingers. Bill kijkt mijn kant op en ik knipoog. Ik eet verder en probeer wat van het gesprek te volgen. Na het eten gaan we weer in de woonkamer zitten. ’Zullen we de cadeautjes doen?’ Deborah kijkt hebberig naar de cadeautjes onder de boom. Ik knik lachend. ’Jij mag het eerste pakje pakken Deb.’ Deborah loopt naar de boom toen pakt een cadeautje voor Linda. Linda pakt het cadeautje uit en kijkt blij. ’Die wilde ik graag hebben!’ Ze kijkt Michelle, Deborah en mij een voor een aan. Ze laat ons de lipring zien. ’Zo gaaf!’ Linda pakt een pakje voor Bill. Ik ga ander zitten zodat hij het pakje goed kan openen. ’Cool!’ Hij houdt de riem omhoog en kijk er blij naar. Zo gaat het nog een hele tijd door totdat alle pakjes onder de boom weg zijn.
[Linda; -Lipring -Belle blaas -Bon voor een nieuwe tattoo][Michelle; -Make-up –ring –CD][Deborah; -ketting met de namen – DVD 27 Dresses – cadeau bon.][Eline; - DVD What happend in Vegas –tongpiercing -make-up voor werk]
’Meiden. We hebben nog een cadeautje voor jullie!’ We kijk Tom verbaast aan. ’Even ophalen.’ Georg en Gustav lopen naar buiten naar de auto en komen terug met vier pakjes. Ze geven er eentje aan Tom en Bill. ’Voor jullie, Van ons.’ Bill geeft mij het cadeautje. Ik pak het uit en zie een trui. De trui van Bill Kaulitz. Met zijn naam op de rand van de muts. Deborah, Linda en Michelle hebben er ook een alleen Deborah heeft er eentje met de naam van Gustav Schäfer, Linda met de naam Georg Listing en Michelle met de naam Tom Kaulitz. Ik geef Bill een Dikke knuffel. ’Danke! Die wilde ik al heel graag hebben!’ Ik geef hem een kus op zijn wang en nog een knuffel. ’Graag gedaan.’ Bill knuffelt me terug en geeft me ook een kus op mijn wang. Ik sta op en loop naar de keuken. Ik pak lekkere hapjes en haal de aluminiumfolie er af. Opeens voel ik twee handen op mijn heupen. Ik draai me om en kijk recht in het gezicht van Bill. ’Eline, ik moet je wat zeggen.’ Ik knik, als teken dat hij verder mag gaan. ’Nou euhmm..’ Stamelt hij. Ik pak zijn handen en leid hem naar de ‘bar’ We gaan zitten en kijken elkaar aan. ’Zeg maar.’ ’Nou kijken, Door al die mailtjes, msn gesprekken, telefoontjes en sms’jes denkik dat ik wat voor je begin te voelen.’ Bill kijkt verlegen naar zijn handen, die verstrengeld zijn met de mijne. ’Bill, Dat heb ik ook.’ Bill kijkt op en ik kijk hem verlegen aan. Bill lach en knuffelt me. Ik knuffel terug en krijg ook een lach op mijn gezicht. Bill geeft me een zoen op mijn mond en loopt de woonkamer weer binnen. Ik blijf even verbluft voor me uit kijken tot dat ik besef wat er net is gebeurt. Ik voel aan mijn lippen en grijns, dit is de beste kerst ooit! Ik pak de hapjes en loop, nog steeds met een grijns om mijn mond, naar de woonkamer. Ik kijk naar Bill. Hij knipoogt naar me en trekt me bij hem op schoot. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen. ’Iets gemist?’ Ik open mijn ogen en zie de rest ons verbaast aan kijken. ’Wat is er gebeurt in de keuken?’ Ik haal mijn schouders op. ’Ik zal het wel even voor doen!’ Bill pakt mijn kin vast en plaatst zijn heerlijke lippen op de mijne. Anders als de vorige keer voel ik zijn tong over mijn lippen gaan. Ik open mijn mond en al snel zijn we in een tongzoen verwikkeld. Ja, Dit is de beste kerst die ik ooit heb gehad!

Reageer (10)

  • XmiekjeX

    What happend in Vegas!! :D en 27 Dresses (dance)
    Dit was echt een Top serie!! :D
    Is er al een vervolg? (zou natuurlijk kunnen omdat ik hem zo laat lees)
    LoveÚ!! (H)

    1 decennium geleden
  • xPoezeBekkie

    cuuwl cuuwl :D

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    Wauww super leuk jou serie hoor!!
    Sorry dat ik pas het volgende jaar reageer
    Maar ik was bij een vriendin ;P
    Het was daar echt super gezellig
    Maar....
    GELUKKIG NIEUWJAAR!!
    Ik hoop de je een fijne jaarwisseling hebt gehad
    Bij mij was het wel heel gezellig
    Ik vierde het bij die vriendin ;P
    En zij durft allemaal vuurwerk aftesteken
    Maar ik hield het toch maar bij foto's maken [a]
    Ik durf dat allemaal niet joh [a]
    En de foto's zijn een beetje mislukt
    Maar er zitten denk ik 2 leuke bij
    Maar ik vond je serie echt super leuk
    Vooral het einde ^^
    Maar echt super leuk geschreven hoor [a]
    x YouKnowOurPerfectName

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    (yeah) Knallende serie :D Net zoals de rotjes buiten :) Irritante rotdingen. Maar goed,over jouw serie. Ze waren echt geweldig! En...ik denk dat een serie wel een goed idee is ^_^
    (H)

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    omg egt sppr:D
    ik hoop dat je der eenvervolgserie van maakt:D
    xx cyn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen