in dit hoofdstuk komt Blaine in de Glee club. En er gebeuren nog veel meer dingen hahaha!

Kurt doet zijn kluisje dicht en wilde naar zijn lokaal lopen.
Toen zag hij hem, de nieuwe jongen, ze maakte oogcontact en Kurt begon te blozen, Kurt deed zijn kluisje snel weer open en ging er even in hangen met zijn hoofd. Wat dacht hij wel niet, verliefd worden op een ander, net nu het zo goed ging met Sam.

Hij haalde zijn hoofd uit zijn kluisje en keek rond.
Gelukkig, hij was weg. Kurt deed zijn kluisje dicht.
En liep naar zijn lokaal.

Na de les ging hij naar Glee club.
Daar zat Sam al klaar, Kurt ging bij hem op schoot zitten.
Mr. Shue kwam binnen "Kurt ga op een stoel zitten." Kurt ging op een stoel zitten."Oké" ging mr. Shue verder "ik wil jullie voorstellen aan ons nieuwste lid,kom maar" Kurt voelde het al aankomen. En ja hoor daar kwam hij binnen lopen. "Dit is Blaine Anderson." (dance)
"Dus ik ben Blaine Anderson, ik ben 17 jaar, misschien hebben jullie mij gezien met regionals, ik zat namelijk hiervoor bij de Dalton Academy Warblers, ik was de leadzanger." Puck begon kei hard te lachen." Wat is er nou weer Noah?!" vroeg mr. Shue met een boze stem. Ondertussen liep Blaine naar de groep en ging naast Kurt zitten. En glimlachte lief naar Kurt. Noah antwoordde:"Ik dacht even aan die blazers..." hij draaide zich om naar Blaine en ging verder:"Dude, ik begrijp waarom je daar weg wilde."

Glee club was voorbij, het is nu lunch pauze.
Quinn loopt naar Blaine en vraagt met een flirterige blik in haar ogen of hij naast haar wilt zitten. Blaine antwoord hierop:"Lijkt me erg gezellig!" Quinn pakt zijn hand vast en ze lopen naar de kantine, maar Blaine vindt het een en beetje raar, hij heeft alleen maar met jongens zo gelopen, maar haar hand voelt zacht en veilig, misschien vindt hij haar toch wel een beetje leuk... Wat haalt hij zich in zijn hoofd hij is 100% Gay!

Blaine pov.
Ik liep vandaag met Quinn hand in hand naar de kantine, het was raar, maar ik vond haar hand zo zacht... WAT DENK IK NOU WEER!!!!*ik geef me zelf een bitch slap* dat mag ik niet denken... trouwens Kurt is zoooveel leuker en schattiger. Aahh alleen al als ik aan hem denk smelt ik al helemaal... alleen heeft hij al een vriendje... ik mag die Sam dude niet.
En Kurt keek vandaag zó lief naar me, zou hij mij ook leuk vinden,nee vast niet, maar wie weet, zoals hij naar me keek vandaag... Ik zou er alles aandoen om hem te krijgen, hey, misschien, JA DAT IS HET! Ik gebruik Quinn om hem jaloers te krijgen, maar het is wel een beetje zielig voor haar, dat moet dan maar. Ik wil Kurt te graag.
Einde pov.


De volgende dag kwam Kurt en Sam al zoenend glee club binnen. Blaine zat al klaar naast Quinn voor de les, die sinds vannacht zijn vriendin was, achter hen zat Rachel. Blaine kuste uit het niets Quinn die er erg van schok, Quinn deed gelukkig gewoon mee. Kurt en Sam stopte met zoenen. Kurt keek naar de zoenende Blaine en Quinn en dacht:" Hij was toch gay? Maarja..." en werd een beetje jaloers op Quinn. Rachel ,die achter de zoenende Blaine en Quinn zat, haalde ze uit elkaar "Okay, zo is er wel genoeg gezoend hier!" en keek er een beetje bozig bij. "Sinds wanneer doe jij zo Rach?" vroeg Artie die een minuut geleden met Santana het lokaal binnen was gekomen. Rachel ging boos met haar armen over elkaar zitten. De bel ging de rest kwam binnen. En gingen zitten.
Mr. Shue kwam binnen en schreef 'duets' op het boord:" Echt alweer mr. Shue?" vroeg Santana me een Bitchy toontje.
"Ja echt Santana, maar afijn, we doen het door middel van 'spin the bottle' dus ga allemaal in een kring zitten." en hij pakte een fles uit zijn tas. "Iedereen is er oké, we zijn met een even aantal dus ik doe niet mee. Kurt jij begint!" Kurt gaf een draai aan de fles en ja hoor hij kwam op Blaine...
"YES" dacht Blaine, maar Kurt daar in tegen dacht daar heel anders over, hij wilde niet nog meer gevoelens krijgen voor Blaine het was al te moeilijk om niet naar hem te kijken en te blijven staren, gelukkig is Blaine een jaar jonger en zat dus niet bij hem in de klas.

De duet partners zijn uiteindelijk geworden:
Blaine+Kurt
Rachel+Brittany
Sugar+Santana
Finn+Rory
Quinn+Artie
Mike+Tina
Sam+Puck
Mercedes+Joe

Tot slot zei mr. Shue nog dat het thema kerst liedjes moesten zijn,
want over een aantal weken was het al kerst.

Blaine liep naar Kurt,"Hey, dus wij moeten samen...""Yep..."antwoordde Kurt."Nou,"ging Blaine verder"ik weet een leuk lied, het heet:'baby it's cold outsite'.""O MY GAGA I LOVE THAT SONG!!Oeps was dat een beetje te enthousiast..?""Ja een beetje maar dat geeft niet..." Blaine glimlachte lief, Kurts hart maakte een sprongetje.
"Okay, hoe laat ben je morgen uit?" vroeg Blaine "Kwart over drie, hoe zo?""Kan je morgen dan met mij mee naar huis komen om te oefenen?""Okay, zie ik je morgen!"

Na school wachtte Kurt op Blaine bij de glee club, omdat ze daar hadden afgesproken. Daar kwam Blaine aanlopen hij keek op zijn iPhone. Kurt streek met zijn hand door zijn haar en liep naar Blaine toe."Hey!" zei Kurt met een opgewekte stem,"Oh eh hoi.""Met wie WhatsApp je?"vroeg Kurt nieuwsgierig."Wat denk je?" vroeg Blaine terwijl ze naar de uitgang van school liepen."Laat me denken...Quinn?""Yes!" Blaine stopte zijn mobiel in zijn zak."Okay, had je leuke lessen vandaag?" vroeg Blaine "Nee, ze waren oer saai...Jij""Nee..." het gesprek liep een beetje stroef.

Bij Blaine thuis aan gekomen, gingen ze natuurlijk naar binnen."Ga zitten, dan pak ik wat te drinken voor ons en de bladmuziek." in de kamer stond een mooie oude vleugel."Wat wil je drinken?" vroeg Blaine vanuit de keuken."Wat hebben jullie?"vroeg Kurt."Cola, Cola light, uhm en appelsap.""Doe mij maar Cola light."
Blaine kwam binnen lopen en ging naast Kurt zitten en gaf hem zijn Cola Light. "Zo...!"zei Blaine en dronk zijn Cola op."Ik wil je iets vragen." zei Kurt "Wat dan?""Vind jij Quinn echt leuk?""Ja hoezo?""Ow gewoon. Zullen we gaan repeteren?"
De jongens begonnen, het ging heel goed.
Ze waren aan gekomen bij het 3e couplet. Kurt zat op de bank en Blaine stond tegen de vleugel. Kurt begon:"My sister will be suspicious.""Gosh your lips look dilicious."Blaine kwam aanlopen en keek naar Kurts lippen en kwam dichter bij, Kurt stopte met zingen. Blaine's lippen raakte die van Kurt zacht. Kurt stond ook op en zoende mee. Ze stopten en keken elkaar in de ogen Kurt draaide zich om"Dit...dit klopt niet...ik ga." hij pakte zijn jas en zijn tas en liep de deur uit.

Kurt pov.
Hoe had ik zo stom kunnen zijn, ik heb een vriendje.
Maar... vuurwerk veel vuurwerk, dat heb ik nog nooit gezien met Sam of één van mijn vorige vriendjes.
Ik moet het Sam vertellen. Hij zou het vast niet begrijpen.
einde pov.


tips zijn altijd welkom

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Snel verder!!<333

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    thnx
    ik heb het verbeterd ;D
    en het volgende hoofdstuk doet iemand anders

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Artie moet én een duet zingen met Quinn en met Mercedes?! :8
    Verder geweldig hoofdstuk!!
    Klaine is born!! :D
    Snel verder!! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen