Foto bij 085

this sucks. :S

Sharon POV
‘’Waarom heb je ons allemaal bij elkaar geroepen Liam,’’ vraagt Niall als we allemaal in de woonkamer zitten. ‘’Ik moet jullie iets zeggen.’’ Vragend k ijk ik hem aan. Ik wieg Nathan heen en weer, zodat hij rustig blijft. ‘’We moeten voor vijf dagen naar Amerika en we vertrekken morgen al.’’ Mijn mond valt open, morgen al? ‘’Dat meen je niet,’’ vraagt Rebecca geschrokken. ‘’Helaas wel.’’ De vrolijke stemming van net is totaal verdwenen.
‘’Het is lekker weer, zullen we even met z’n drieën gaan wandelen,’’ stelt Zayn voor. Ik kijk naar buiten en zie dat het inderdaad lekker weer is, het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Ik stem toe en loop naar de gang. Ik pak de kinderwagen van Nathan en leg hem erin. Ik trek het dekentje op tot aan zijn kinnetje, zodat hij het in ieder geval niet koud krijgt. Ik trek mijn jas aan en loop naar Zayn toe, die al buiten staat met Nathan. Ik pak Zayn’s hand en met de andere hand duwt hij de kinderwagen vooruit. We slaan linksaf, richting het park. Ik hoor de vogeltjes al fluiten. Het is druk in het park. Veel moeders met hun kinderen en op het grote voetbalveld zijn veel jongetjes aan het voetballen. We lopen naar het vijvertje toe en zetten de kinderwagen aan de kant. Ik pak Nathan eruit en loop naar Zayn toe die al bij het water staat. De eendjes snateren luid als Zayn ze wat brood voert. Ik kniel naast Zayn neer en zet Nathan op mijn knie neer. Ik geniet van dit moment omdat het, het laatste moment met ons drieën voor de komende dagen is. ‘’Ik ga dit zo erg missen,’’ fluistert Zayn. ‘’Ik ook.’’ ‘’5 dagen zonder jou, zonder Nathan.’’ Ik knipper mijn tranen weg, niet nu al. Hij gaat pas morgenvroeg weg. Hij gaat al morgenvroeg weg is een betere manier om het te zeggen.
‘’Zullen we weer naar huis gaan,’’ vraagt Zayn. Ik kijk naar mijn horloge en knik instemmend, we hebben hier toch een goed uur gezeten. Thuis aangekomen ontdoe ik Nathan van zijn dikke jas en leg hem in de box. Ik trek mijn eigen jas ook uit en ga op de bank zitten. Zayn komt naast me zitten en ik laat me tegen hem aanvallen.
Ik leg Nathan in zijn bed en voel ineens twee armen om mijn middel. ‘’You’re beautiful.’’ Ik draai de mobile aan voor Nathan en draai me om in de armen van mijn prachtige vriendje. Ik druk mijn lippen kort op de zijne en laat mezelf dan op het bed vallen. ‘’Zullen we lekker een filmpje kijken,’’ stelt Zayn voor. Ik stem gelijk in, daar heb ik nu echt zin in. Ik kies een romantische komedie uit en stop hem in de dvd-speler. Ik klop de kussens een beetje op en nestel me tegen Zayn aan. Hij slaat zijn arm meteen om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn borstkas die regelmatig op en neer gaat. Ik lig met mijn oor op zijn hart, die regelmatig klopt. ‘’Ik hou van je,’’ fluister ik tegen hem waarna ik op play druk. ‘’Ik hou meer van jou.’’ Ik zorg dat ik comfortabel lig en vestig mijn blik op de televisie.
Als de film afgelopen is, slaapt Zayn. Ik stop hem in en zet de tv uit. Ik kruip onder de dekens en draai mijn hoofd naar Zayn. Zijn borstkas gaat regelmatig op en neer. Hij heeft zijn mond iets open, wat er heel schattig uitziet. Ik probeer te slapen, maar denk elke keer weer aan de volgende ochtend. Ik wil geen afscheiden nemen van Zayn, niet nu. Ik wil samen met hem genieten van Nathan. De tranen biggelen over mijn wangen en ik veeg ze ruw weg. Ik sta op om wat te gaan drinken in de badkamer. Als ik terugkom, pak ik Nathan uit zijn wieg die net wakker is geworden. Ik geef hem zijn flesje, waarna ik hem weer terugleg. Meteen slaapt hij verder. Ik kruip weer onder de dekens en kruip dicht tegen Zayn aan. Ik sla mijn arm om hem heen en val in een diepe slaap.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    :(:(
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Awh. :(
    Snel verder babe, love it. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen