Foto bij 254~

Bill PoV
TOm ging zuchtend in de zetel zitten, ik keek vanuit het raam naar Laura die zwaaide vanuit Toms speelgoedje. Tom bleef maar uit de ruit kijken tot ze uit het zicht was, ergens wel lief maar een beetje beangstigend.
'Ik verveel me!' riep hij uit. 'Wauw, dat is een record, je kan Laura wel geteld 3 seconden niet zien.' zei ik glimlachend. Tom zuchtte weer en speelde een paar spelletjes op de X-box met Gustav. Georg gaapte terwijl hij de krant doornam, lezen zou overdrijven zijn. Plots zat hij kaarsrecht. 'Beter hopen dat Laura geen kranten leest.' mompelde hij met een fronsrimpel. Ik keek over zijn schouder mee, een krant vol kleine artikels, wat was het probleem? Georg zag me kijken en wees een bepaald deeltje aan. Gevangene hangt zich op in cel ik keek hem vragend aan. 'Je moet wel verder lezen dan alleen de titel, domoor.' mompelde Georg. ik las verder.
Gisteren is het levenloze lichaam lichaam gevonden van Barbara N. De vrouw had zich opgehangen in haar cel. Ze was drie weken geleden veroordeeld voor poging tot moord op Tom Kaulitz en zijn vriendin. Ze had achttien jaar cel gekregen. las ik. Ik had niet gemerkt dat de rest ook mee gelezen had. Tom keek weg, maar ik wist niet helemaal wat het was. Voelde hij zich schuldig omdat Barbara zich opgehangen had of was het nog een deel van hem dat van haar gehouden had dat nu opspeelde?
'Laten we hopen dat Laura de krant niet in handen krijgt of dat niemand het haar verteld.' mompelde Tom zacht. Hij plofte in de zetel

De eerste dag deed Tom moeilijk, maar de tweede dag, toen dat we repeteerden en bijna aan het concert zouden beginnen werd het echt erg.
'Tom, ik hoop dat je klaar bent?' vroeg ik zacht. Tom keek op. 'Wat? hé, ik vroeg me af. Als Laura nu thuis komt, hoe gaat ze hier dan binnen kunnen maar..' ik zuchtte. 'Tom, ze ging iets laten weten als ze vertrok, dan zou het nog zeker 4 uur duren.' zei ik. Tom knipperde met zijn ogen en knikte. 'Let's rock this party!' zei hij lachend. Ik glimlachte. Tom was terug wakker.

Reageer (6)

  • MadeOfSilver

    Best wel lief...

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Assje

    Ik denk dat Tom zo een mini beetje verslaafd is aan Laura :P
    Snel verder^^
    Xxx

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder(Y)

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    wouww

    egt verderrr hoor :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen