Foto bij Quarante-huit.

Quarante-huit.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Mouse

    Aaaah hoe kun je nu op dit punt stoppen?!?!
    Heb net je verhaal in een ruk uitgelezen!!
    Echt super, je hebt een.prachtige volwassen schrijfstijl!
    Echt heel mooi & anders dan de rest! Super!

    1 decennium geleden
  • Nemph

    Je schrijfstijl sleurt me zo hard mee dat ik een traantje wegpinkte toen je de situatie van Liam omschreef. =( Ik vind het zo ontzettend erg voor hem, maar als Ella niet weet wat ze moet doen (want ze is obviously in de war (remember Louis' zijn lippen op de hare?) , ja, ze is ontzettend in de war) dan is dat het enige wat ze kon doen; Hem wegsturen. Hoe sad dat ook is. Bleh, maar ik hoop dat Ella binnenkort terug opgehelderd raakt. (Iedereen weet dat ze een schattig stelletje zouden vormen, ghehehehe.) Maar natuurlijk kan het ook een immense ommekeer krijgen, ik ben benieuwd ! Keep up the good work, mademoiselle. :3

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Oh, ik vind dit echt zo ongelofelijk zielig! Nee, ze had hem moeten vast pakken (oh sorry, ik kan er echt niet tegen als iemand zo zielig is ): ) ... Maar, wat ik wel erg goed vond was dat stukje van de twee verschillende soorten huilen. Echt ongelofelijk goed uit gelegd! Verder!

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    WTF?! Hoe stom kan ze zijn...Okay maar wat maakt het uit?! Jij schrijft zo mooi..prachtig gewoon, ik ben echt jaloers! Snel verder gaan please?! (flower)

    1 decennium geleden
  • Tuena

    I knew it, maar ergens vind Ella; Liam ook leuk.
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen