Foto bij 273~

deze is soooo cute!!!

Tom Kaulitz..
Ik bracht mijn hoofd tot bij Laura's opgezwollen buik. 'Nog een maandje wachten, baby. Dan mag je spelen met een gitaar of een piano.' zei ik zacht. Mijn lippen lagen tegen haar buikje. 'Wacht maar af, jij wordt net zo'n grote rocker als je papa.' fluisterde ik tegen haar buik. 'Zég, je hebt Robyn al in een halve jongen/rocker veranderd, laat de baby nog maar even wachten voor je dat kleintje piano leert spelen.' zei ze lachend. 'Tom, even over die gitaar. Dat speelgoed ding van jou ouders heeft ze al kapot gekregen..' begon Laura weer. 'Niet zo veel zorgen maken, niet goed voor de baby. En weet je, ik snap Robyn wel, ik vond die speelgoed gitaren ook niet leuk vroeger.' zei ik. Laura schudde lachend haar hoofd. 'Goed, ik ga stoppen, maar je belooft me dat je niet gaat boos worden op haar.' zei ze betweterig. 'Goed dan, ik beloof dat ik niet boos zal worden op Robyn. Niet dat zoiets kan, maar goed. Als er iets misgaat, is het mijn eigen schuld.' zei ik zacht. Ze gaf me een kusje en ging de taart in de oven steken.

Ik werd opgeschrikt door een hels lawaai, ik spurtte meteen om te zoeken waar Robyn was. Laura kwam achter me aangelopen. Robyn was in de tweede woonkamer, ik lette niet op de kap in de muur maar mijn gitaar die kapot op de grond lag. 'Hoe heb je..?' vroeg ik verbaast. Laura stond achter me. 'Je had haar maar niet die film laten zien van die "rockstar" die zijn gitaar op het podium kapot sloeg. Zo heeft ze dat speelgoed ding ook stuk gekregen.' zei Laura van achter me, het was duidelijk dat ze haar best deed om niet te lachen. 'Je ging niet boos worden op haar, Tom. Het was allemaal jouw schuld heb je gezegd.' herinnerde ze me.
'Wobyn wockstar! Itaar Kapot!' zei mijn kleine meisje kirrend. Laura lachte nu wel. 'Kom Robyn, we gaan kijken naar de taart in de oven.' zei Laura, waarschijnlijk voor de zekerheid. ik keek naar mijn gitaar. Daarnet kon ze dat ding amper opheffen, nu had ze hem tegen de grond gegooid en gebroken. Ik wist wel dat ze veel minder onschuldig was dan ze liet uitschijnen...Helemaal haar moeder. ^-^

Reageer (7)

  • ProudAlien

    Haha wat leuk!
    Snel verder? <3 (flower)
    x'

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    wauw, dit is een goed deeltje!(doeg)
    betekent dit binnekort een einde????(ik hoop van niet!:(!:(!)
    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Aldea

    whooo, das geweldig!
    wou dat ik ook net zoveel kracht had toen *jaloers*
    xD

    1 decennium geleden
  • Raveness

    ik lig gestrekt hier!!



    (K)(K)(K)(K)

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    haha!!!!!!
    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen