Foto bij 20/01/2012

20/01/2012
Mijn Beste Steun en Toeverlaat,

Voor moest je het nog niet weten, ik was bij pap deze week. En weetje wie hier ook rondloopt? Het was echt een schok toen ik maandag binnenkwam! (Vraag me trouwens af waarom ik er maandag niet over heb geschreven dat komt waarschijnlijk omdat mijn hoofd nog vol zat met Xan omdat ik die dag moest nablijven samen met hem.) Maar goed, zijn nieuwe vriendin was hier dus deze week. Jep, dé ramp van de eeuw was een feit, zijn nieuwe vriendin is bij hem gaan inwonen. Waaraan heb ik dit in godsnaam verdient? Eerlijk. Ik zal je eens vertellen waarom het zo’n ramp is. Wel eerst en vooral is Misses Bemoeial totaal paps type niet en ten tweede verpest ze zowat mijn leven
Enkele redenen waarom ik haar haat:
1. Het is zo’n typetje dat dramatisch begint te huilen als haar nagel breekt, ze kon zo de moeder van Lea zijn, het zou me eigenlijk niets verbazen moest ze dat effectief zijn, ze heeft namelijk een dochter maar wilt er nooit wat over vertellen.
2. Het is de grootste slijmbal ever, een voorbeeld: “Teddybeer?” (= koosnaampje voor pap) En eerlijk, ik wordt er gek van het is altijd van Teddybeer dit, Teddybeer dat en ze zegt dat altijd op zo’n typisch zaagtoontje, ken je het? Maar goed, ze zegt dus “Teddybeer?” En wacht tot pap opkijkt. Dan zegt ze: “Heb ik al gezegd dat je het mooiste kontje van heel de wereld hebt?” (Nogmaals, het is maar een voorbeeld hè!) En dan is pap dus gevleid dus maakt ze daar gretig gebruik van en vraagt ze om nieuwe schoenen. Eerlijk, dat mens heeft al honderd paar ofzo… Maar goed, pap is dus gevleid en Misses Bemoeial zet haar meest verleidelijk gezicht op (of iets wat een verleidelijk gezicht moet voorstellen) en pap geeft toe, kun je dat nu geloven? Dat brengt me overigens direct op puntje 3: Ze is een vuile profiteur
4. Ze schopt tegen de kat, onze mooie rosse Minou en dan is ze verbaasd dat Minou haar nagels gebruikt en gaat ze wenen bij pap en wordt pap boos op Minou terwijl Minou haarzelf gewoon verdedigt geeft.Tsssk.
5. Ze geeft commentaar op alles, maar dan ook ALLES wat ik doe en dan wordt pap kwaad als ik erop inga en zegt iets in de aard van: “Wees eens wat vriendelijker tegen Kelly (ja, ze heet echt Kelly) ze probeert je enkel te helpen.”
6. Ze rookt. Dat is eigenlijk al een reden genoeg om haar te haten want heel het huis stinkt daardoor naar de rook en ik ben officieel tegen roken!
En zo heb je nog miljoenen voorbeelden maar die ga ik hier niet allemaal noteren want dat kan ik mijn pols niet aan doen. Anyway, ze doet alleen maar zo achter paps rug, ohja, ze is ook erg schijnheilig. En pap wilt natuurlijk niet geloven dat ze rookt en tegen de kat schopt en mijn uitscheldt want in zijn ogen is Misses Bemoeial perfect. Als ik er weer eens over begin zegt hij altijd dat ik niet moet liegen en hij denkt dat ik het niet kan verkroppen dat hij mam heeft vervangen. Maar goed, ik heb samen met Xan een prachtig plan bedacht (op de fiets dan nog wel! Normaal maak ik zo’n plannen alleen met Lis maar Xan is ook echt goed in dit soort dingen!) waardoor pap haar direct (dat hopen we toch) als een baksteen zal laten vallen. Misses Bemoeial, be prepared! En ik heb vandaag de tekening van De Walrus afgwerkt, weet je nog die leerkracht Wiskunde met zijn walrussnor? Ik heb hem afgeleverd bij Mevrouw Shminks en ze was echt in de wolken. Hij hangt nu netjes naast Mister Frog. Walrus kon er wel om lachen. In tegenstelling tot Mister Frog. Hmmpff. Xan zit bij Lea momenteel. Ik hoop dat hun date mislukt. En nu ga ik zielig zitten doen met eeen reep chocolode en een blijtfilm, bye

Greetz Han

Reageer (1)

  • Beronica

    Die Miss Bemoeial (leuk bedacht trouwens om dr zo te noemen) is echt verschrikkelijk! Ik zou me helemaal doodergeren aan dat ge-Teddybeer. Ik hoop dat als ze de kat schopt die eens haar gezicht aanvliegt :3 Ik ben benieuwd naar het plan van haar en Xan! En naar Xan's date, hopelijk breekt Lea een nagel en gaat ze huilend weg zodat Xan daar alleen zit en dan naar Hanne toegaat =D Gauw verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen