Foto bij 'Bhrollach

zijn jullie niet blij dat het de 5de is? url=http://www.youtube.com/watch?v=58L9zi5DtLo]x[/url

ps. Bhrollach is gewoon Iers voor Proloog, het is geen ziekte ofzo.

Hoezo kan ik mezelf niet zijn? Ik bijt altijd van me af, maar vandaag was zo anders nu zijn felle ogen in die van mij staren. “Hoe denk je dat wij er ons bij voelen?” gromt hij, zijn hand beweegt omhoog met de achterkant in mijn richting. Ik weet wat ik nu ga voelen, iets wat ik zo vaak hem moeten voelen. Zijn hand komt als een smak aan op mijn kaak, meteen voel het witheet worden en hoe het klopt samen met mijn hart. Nu houd ik het echt niet meer uit en voel ik tranen opborrelen. “Had je liever dat ik zweeg, dat ik bij jullie woonde, maar vol met geheimen? Dat ik zo zou vervreemden van jullie?” Mijn stem was halverwege al door geslagen, maar het was duidelijk dat het me vandaag niets kon schelen.
Hij draait zijn hoofd van me weg. “Bespreek dat maar met je moeder.” Ik wil aanstalten maken om dat te gaan doen, maar zie enkel een plukje donkerbruin haar en hoe haar schouders hevig schokken.
Ze waren er beide kapot van en net dat vond ik zo erg. Hoe kan het zoveel pijn doen om te weten dat hun zoon zichzelf heeft gevonden?

Reageer (6)

  • Necessity

    ga snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Daniela

    Awwhh zieliiig :(

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    Ik had eerst in het begin zoiets van 'wat is dit?!?' maar nu snap ik het
    Ik denk dat het zayn pov is? Aangezien het waarschijnlijk vanwege zijn geloof minde snel geaccepteerd wordt ofzo, anyways, Heeeel snel verder Please!

    1 decennium geleden
  • Wardinator

    o my gooooooooooooooooooooooood, wiens POV is dit? ik denk dat het wel zayns pov is maar omg ga nou maar gewoon zeggen en ik zeg te veel o my god, dus ik stop nu maar ;o

    1 decennium geleden
  • Humane

    Wow, echt wow. Serieus, had je dit beter kunnen verwoorden? Ik denk van niet, dit is zo mooi geschreven en eradfafgdjhyob ik heb er geen woorden voor... En ook ik ben natuurlijk benieuwd naar wiens pov het is, maar jou kennende zal het wel een super goede keuze zijn!
    Ik ben nu al verliefd op dit verhaal, maar ik denk niet dat je me dat kwalijk kan nemen.
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen