Foto bij Protection twenty-one.

Haha, that picture made me laugh so hard... (:
16 abo's al? WOW, I love you guys!
En haha, Liam Cullen (: ME GUSTA (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Chanson

    Omg, ik ging dood bij dat stukje met planeet krul, planeet wortel en de aardbewoners, ik ging dood van het lachen! En ik ging ook dood van het lachten bij dat plaatje en ik ging gewoon ook dood van de geweldigheid van dit verhaal... Kortom, dit is dus gewoon te geweldiggg, en het wordt steeds geweldiger, en op een gegeven moment is het het geweldigste verhaal van heel quizlet, en dan overheers je de hele aarde, planeet Krul, planeet Wortel en alle aliens overal omdat die dan WiFi krijgen van de zwervers. Dit verhaal verdient het gewoon om meer dan 16 abo's te hebben, dus ik druk nu op die groene knop boven het hoofdstuk met het witte duimpje erop, die dus de kudoknop heet xD. En ik vind dat meer mensen(en aliens) dat moeten doen. KOM OP MENSEN ZO MOEILIJK IS HET TOCH NIET, DRUK GEWOON OP DIE KUDOKNOP EN MAAK DEZE GEWELDIGE SCHRIJFSTER BLIJ OMDAT ZE ZO'N GEWELDIG VERHAAL SCHRIJFT!!
    okee, dat moest gewoon even, ik moest het gewoon even kwijt ja..
    Snel verder ajb???

    1 decennium geleden
  • Jamezzz

    Ik ben het met de rest eens :D Sneeeeeeel verdeeeeeeeeeeeeeeeeeer (H)

    1 decennium geleden
  • Smythe

    Dat plaatje is geniaal :P En zo lief dat hij het aan Liam heeft verteld (A) Maar toch vind ik dat hij het aan louis moet vertellen. Of, dat hij echt louis moet redden van iets! :O Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Wat limitless zegt hahah, weer geweldig (:
    snel verder

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    dit hoofdstuk is echt hilarisch, ten eerste vanwege het plaatje, ten tweede vanwege louis die weer eens belachelijk doet met zijn planeet krul, en ten derde vanwege harry die gewoon meedoet met belachelijk doen met zijn planeet wortel. kortom, het is gewoon weer geniaal!
    sneeeeel verdeeerr!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen