Foto bij ~[21] Meet Danielle~

Oop-A-Daisy vergeten online te zetten (: x
Wel veel plezier...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • BOOKWURM

    Omg is El zwanger van Zayn?!

    9 jaar geleden
  • MeloveEmma

    Danielle is.niks.mis.mee. Sorry type op.mijn mobiel en.de punt zit te dicht op de spatiebalk. Verder zit ik.in de put. Lang verhaal. Eleanor doet echt dom. Ik.verel al mijn vriendinnen.over je story maar ik.ben.de enige die hem.leest
    :( doei! Kus(H)

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Ja ik hou ook van lange reacties.. x'd Hmm...
    Omg Eleanor is vreemdgegaan met Zayn! Arme Louis!! Hmm Zayn zou een schattige vader zijn, maar toch ook dat badboy type. Omg, als Zayn mijn vader was. Serieus O.o Dan heb je een kei coowle en stoere vader<3
    Danielle is ge-wel-dig <3 Zij en Liam passen perfect bij elkaar. (:
    Snel verder :3

    1 decennium geleden
  • Jamezzz

    Ik hou ook van lange reacties, alleen ik weet nooit iets nuttigs te bedenken, behalve dat ik snel weer een hoofdstukje wil :D en dat ik vind dat Zayn nog geen vader moet worden xD nouja ik weet dus niks meer te bedenken xD maar ga snel weer verder please (H)


    Ps. You're Kudonized :D

    1 decennium geleden
  • singaxx

    Wie houd er nou niet van lange verhalen? Oke mensen doie daar niet van houden, maar wie houd er nou niet van? Oke zo kan je dus een eewigheid doorgaan.. Hahahaha, nou ja, ik ben geen speciaalist in lange reacties dus ik doe mijn best :), ik vind Danielle altijd wel leuk, dat is gewoon zo... Kut dat je internet raar doet, dat vind ik altijd erg kut, xd, niet dat het mij veel overkomt... Lange reactie hea, nee deze is nog niet lang genoeg... Dus Danielle gaat dansen bij One Directin. De geluksivogel, dat wil ik ook wel, maar ik wil Liam ook wel als vriendje, of Harry (H) of Louis, of Nail of Zayn... Ik vind ze alle vijf super leuk xD. De reactie is nog steeds niet lang genoeg, dat betekend dat ik allemaal onzinga schrijven :), weet je wat een grappig woord is? Killerkomkomer xD, btw, wie vind jij het leukst van One Direction? Of gewoon, wie vind jij het leukst? (Van bekende mensen a. U. B. Want anders zeg je miss, mijn vriendje, maar die ken ik niet, hahahah,) zo vind ik de reactie wel lang genoeg, want ik weet echt niets meer te vezinnen, nou snel verder please (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen