Een oudere man, met een rose baard, wandelde als eerste, samen met zijn blonde echtgenote, de gate uit. Het duurde niet lang of een paar armen werden ronden de benen van de man heen gegooid. Met een grote glimlach op zijn gezicht pakte hij de twee kinderen op. De blonde vrouw schudde lachend haar hoofd, waarna ze haar man en hun kleinkinderen verder, voorzichtig, mee trok.
      “Zie je ze al?” Eleanor, die het grootste van het stel was, was op haar tippen gaan staan om over de mensen massa heen te kijken. Danielle liet haar ogen door de groep mensen glijden die de gate al even uit waren. Een actie die ze niet veel later staakte op naar haar gsm te kijken. “Ik denk dat we nog even moeten wachten” verbaasd draaide Eleanor zich om en keek het meisje aan.
      “Hoe bedoel je?”
      “Ze komen sewes pas naar buiten, ze gaan wachten tot de meeste mensen hier weg zijn. En tot dat de security na gekeken heeft of er geen gekke fans zijn” een geïrriteerde zucht kwam tussen Danielles lippen uit toen ze haar gsm weg stak. “Ik weet dat ik blij voor ze moet zijn, maar soms is het echt irritant dat ze zo bekend zijn,” ze schudde haar hoofd, “nou ja, als ze niet bekend waren had ik Liam wel waarschijnlijk niet ontmoet”
      “Dat heb ik ook met Louis, want als One Direction niet zo bekend was was ik hem waarschijnlijk niet tegen gekomen op dat feestje”
      “Hoe hebben jullie elkaar eigenlijk leren kennen?” Olivia had zich op één van de bankjes neer gezet en keek de brunette vragend aan. “Ik denk dat we hier nog even gaan zitten, dus hop. Begin maar te vertellen” met een brede glimlach keek ze het meisje aan.
      “Ik was samen met een vriendin op een feestje,” Eleanor ging naast Olivia op het bankje zitten, “mijn vriendin kent Harry, van waar weet ik ook niet, en heel toevallig was hij er die avond ook. Samen met Louis, na een tijdje raakte Harry en mijn vriendin aan de praat, ik had Harry al wel eens ontmoet, en toen stelde hij me voor aan Louis. We begonnen te praten, het ging allemaal zo vlot en makkelijk. Ik weet het, lekker cliché en totaal geen spannend verhaal”
      “Dat maakt toch niet uit? Ik vind het echt ongelofelijk lief” glimlachend keek Olivia Eleanor aan. “En jij Danielle?”
      “Ik was één van de achtergronddanseressen bij X-factor en dat is het denk ik,” Danielle lachte, “niets speciaals. Er was gewoon die vonk, gelukkig was die wederzijds. En bij jou? Hoe zijn Niall en jij de eerste keer bij elkaar gekomen?”
      “Ik weet het niet precies. Het heeft lang geduurt voor ik door had dat hij verliefd op me was, het heeft zelfs lang geduurt voordat ik zelf door had dat ik verliefd op hem was. Toen ik dat door had heeft Louis het duidelijk gemaakt dat Niall ook iets voor mij voelde en toen heb ik de eerste stap gezet. Op zijn verjaardag had ik hem een cadeautje gegeven waar in stond dat ik mijn cadeau later nog ging geven. Toen iedereen de kamer uit was heb ik hem gekust en de ochtend er na heeft hij me, lekker cliché, gevraagd of ik zijn vriendinnetje wilde zijn” een kleine glimlach stond op Olivia’s gezicht en haar ogen had ze op haar nagels gericht.
      “Ik vind het schattig, echt iets voor Niall. Jullie passen goed bij elkaar” Eleanor keek Olivia met een glimlach aan, Danielle knikte instemmend. Ze keek pas weg van het meisje als ze haar gsm voelde trillen. Haar ogen gleden over de regels heen en zodra ze de laatste letter gelezen had draaide ze zich om. “Louis!” zonder erbij na te denken stond ze recht en sloeg ze haar armen rond de nek van de jongen heen. Liam had zijn armen al rond Danielle geslagen en verbaasd keek Olivia de ruimte rond. Waar ze ook keek, de blonde jongen die ze ongelofelijk graag weer wilde zien vond ze niet. Niemand lette op haar, Harry en Zayn waren in gesprek met hun ouders en Liam en Louis stonden nog steeds bij Danielle en Eleanor.
      “Zoek je iemand” verbaasd draaide Olivia zich om en keek in een paar prachtige, blauwe ogen. “Hey” zijn stem was eerder een fluistering en zijn hoofd was maar luttele centimeters van de hare verwijdert.
      “Niall” zonder verder na te denken, zonder er aan te denken wat ieder ander persoon er van zou denken, sloeg ze haar armen rond de nek van de blonde Ier en drukte ze haar lippen op die van hem. “Ik hou van je” zijn armen had hij stevig rond haar middel geslagen. Geen haar op zowel zijn als haar hoofd dacht er aan om de andere los te laten.
      “Ik ook van jou” weer drukte hij zijn lippen op de hare en liet de bekende vlinders zijn lichaam over spoelen.

Ja, eindelijk is hier het moment dat ze terug samen zijn ^^ Zijn jullie nu blij? (: De belofte, waar ik het drie deeltjes geleden over had, was dat ze, zodra Niall terug kwam van tour, weer samen zouden zijn. Ik weet het, het klinkt dwaas en onlogisch maar dat is niet. Toch niet voor Olivia. Als ik het moet uitleggen, waarom ze niet direct terug samen waren na haar verschijning op het podium, zeg je het maar (;
En dit was ook ineens het laatste 'echte' hoofdtuk, nu nog drie epilogen te gaan (; Hopelijk vonden jullie het verhaal een beetje goed (:
Ps: dit is deel 100 Ö

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Serieuss mooi : D

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Wat een geweldig mooi stuk! Vooral dat laatste, als ze elkaar weer zien. Ik zie ze er al helemaal staan. Wat lief!
    Mooie foto van Niall ook^^

    <3

    1 decennium geleden
  • ninatommo

    ahhw
    zo schattig <3
    xx

    1 decennium geleden
  • Aves

    Oh, sjeez. Zo mooi. Serieus!

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I freaking LOVE it.
    Geef me die epilogen (:
    Much love xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen