Foto bij Quarante-neuf.

Quarante-neuf

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Tuena

    snel verder nu x

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Gosh, wat sneu. I don't like it a bit, actually. Ik vind het zo zielig, voor Ella en voor Liam en eigenlijk ook voor de andere lads.
    Ik vind het echt jammer dat Liam ervoor heeft gezorgd dat zij zich een beetje down voelt en nu alleen wil zijn met kerst -terwijl ze zoveel heeft meegemaakt in een korte tijd en dat eigenlijk met vrienden zou moeten vieren of weet ik veel wat. En ik vind het ook sneu voor de jongens dat ze dan niet af wil spreken -maar ik heb denk ik het meeste medelijden met Liam. Omdat hij zo down is, maar aan de andere kant kan hij niet verwachten dat Ella iets ook voor hem voelt of Idunno.
    Ik weet niet. het is gewoon allemaal ontzettend zielig *hugs them all*
    En ik hoop dat de vriendschap tussen Liam en Ella niet helemaal op de klippen loopt, omdat hij toch de eerste van de vijf was die ze leerde kennen. En alles. Well. N'aaaaw. ):
    Though this is all reeeeally sad, would you please go on? Omdat ik echt wil weten hoe ze zich eruit gaan redden -en ik hoop dat het goed komt.

    1 decennium geleden
  • Nemph

    *snif snif* Mkay dan, een koude oorlog tussen hen in. *snif* =(

    1 decennium geleden
  • Involved

    Heeel snel veder!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen