Foto bij IV. Tuinfeest...

Abel...
20 abo's.. welkom...

ELisabeth PoV...

Gregory liep met een opgesmukt glimlachje naar de poorten toen hij geluid hoorde, Niké knipoogde naar me vanaf de zijkant van de zaal. Zo te zien had hij ook een smoking aan. Ik wist niet echt waarom het nodig was, maar de rest -inclusief mijn kinderen- vonden het wel grappig om er een echt feest van te maken. Ik hing half in mijn troon, Tristan was breder dan ik dus had ik eerder het gevoel van in een cocon te zitten. Dan mocht je natuurlijk niet claustrofobisch zijn, wat natuurlijk geen probleem was als vampier. Ik zette me mooi recht toen ik Marcus naar voor zag lopen, helemaal vooraan met Aro, Caius en Tristan flink achter hem. Jane en Alec waren nog niet, dus zij zouden zorgen voor de CUllen? Leuk toch, gedachten lezen? Het bespaarde hopen tijd.
Marcus glimlachte toen hij ons zag. Caius liep nog steeds -na verdorie tien jaar- tussen Aro en Tristan in om te zorgen dat ze elkaar niet de hele tijd ... aanvallen? Irriteerden? vier jaar geleden waren ze beginnen vechten, Marcus was verschrikkelijk kwaad geworden die dag. Dat feestje was een beetje verpest. Ik glimlachte toen Marcus aan kwam, stond op en schreed naar hem toe. Hij kuste me op de wang en glimlachte naar Felix. Dagmar had nog steeds die dromerige blik. NIet dat ik het graag deed, maar ik gaf een mini-pijn scheutje naar Jinx door. Jane hoefde echt niet de hele tijd haar volledige gave te gebruiken. Voor Jinx voelde het alsof je een mens een duwtje zou gegeven hebben. Genoeg om haar te doen opletten, maar niet hard genoeg om haar pijn te doen. Dagmar schudde verbaast zijn hoofd. Marcus keek glimlachend naar mij.
'Ik vraag me af wie de oudste is?' vroeg hij zachtjes. Jinx giechelde. Zodra ik Aro, Tristan en Caius gedag knikte -onze "relatie" was er nog niet echt beter op geworden- stormden mijn kinderen als halve gekken op Marcus af. Ook al vertrouwden ze Aro en Tristan niet -gedeeltelijk mijn schuld- ze waren gek op Marcus, en gelukkig voor hen, hij ook op hen.
Het was niet zo'n ... leuk, familie achtig feestje als dat wat ik eigenlijk had willen geven, maar het kon ermee door. Dagmar had me tegengehouden op het moment dat iedereen naar buiten ging om van de rest van het "feest" bij te wonen.
'Ik vind je steeds minder leuk, zus.' mompelde Dagmar zacht. Ik glimlachte.
'Familiefeesten zijn niet leuk als een deel van de familie weg probeert te kruipen.' Siste ik in zijn oor. Ik haastte me naar buiten, maar ik was zeker dat Dagmar ook mee kwam, ik had zijn kraag vast. Felix had een piano laten buiten zetten, ik wist niet wie precies zou spelen. Freek had leren piano spelen, maar hij had er niets van gezegd. Ik keek verbaast op toen het Felix was die op het stoeltje plaats nam. Mijn kinderen keken me verbaast aan, ik haalde mijn schouders op. Ik wist niet dat Felix ooit had leren pianospelen.
'Sinds wanneer speel je piano?' vroeg ik toen hij gedaan had met spelen en weer bij mij kwam staan. Ik voelde zijn armen om me heen en merkte Gregory op die met de piano op zijn schouder weer naar binnen liep.
'Ik behoorde tot de Engelse Adel, Miss Volturi. Het is de gewoonte dat iedereen Engels, Latijn en Frans sprak, PIano speelde en leerde lezen...' fluisterde hij in mijn oor. Dagmar rolde met zijn ogen toen hij ons zag staan, maar hij gaf -gelukkig voor hem- geen commentaar. Caius kwam bij ons staan, hij draaide zich niet naar mij -had hij nooit gedaan- maar het was wel duidelijk dat het tegen mij bedoeld was. Het leek erop dat hij me minder leuk vond sinds ik een hele poos bij de CUllens gelogeerd had, en alleen maar dieren bloed dronk. Marcus deed dat laatste ook, maar op hem kon Caius geen commentaar leveren.
'Ik dacht dat het feest morgen pas was, men verwacht nog gasten. Wie?' vroeg hij kortaf. Ik glimlachte zacht omdat ik wist hoe hij hierop zou reageren.
'Wel, De CUllens komen, ze hebben mijn uitnodiging met veel plezier aangenomen. De wolven uit La Push komen. Ik had de Denali's gevraagd, maar toen ze hoorden dat jullie ook uitgenodigd waren hebben ze toch vriendelijk geweigerd... hmm, ik denk dat dat het ongeveer is.' zei ik. Caius knikte en vertrok weer naar Aro's zijde. Het leek erop dat Aro en Tristan elkaar zo veel mogelijk meden. Aro bleef weg omdat Tristan onze kant uit kwam..

Reageer (10)

  • Diley

    leuk verhaal snap alleen nog niet wie wie is, want met zoveel kinder raak je wel in de war.

    Ga zo door!(Y)

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    Het verhaal wordt steeds leuker naarmate ik meer stukken lees!!(yeah)

    Zodra ik Aro, Tristan en Caius gedag knikte -onze "relatie" was er nog niet echt beter op geworden- stormden mijn kinderen als halve gekken op Marcus af. Ook al vertrouwden ze Aro en Tristan niet -gedeeltelijk mijn schuld- ze waren gek op Marcus, en gelukkig voor hen, hij ook op hen.

    Awww, zo schattig...
    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    (yeah)
    Owneej er gaat iets gebeuren :(
    Snel snel vederr :Y)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Ik ben het met BloodySky eens hier komen problemen... Snel verder!! Ik werd helemaal blij toen ik de mail zag:

    Hoi GrayStar,

    Romanov heeft een nieuw hoofdstuk geschreven in een story die jij volgt!


    (dance)(yeah)_O_(hoera)(dance)(yeah)_O_(hoera) Love it(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen