Foto bij new years eve # louis tomlinson

omdat ik hem voor loes online moest zetten, want ze mocht hem niet zien c;

Oud en Nieuw. Voor veel mensen geweldig, voor anderen een hel. Voor Alex bijvoorbeeld, ze is een super danseres, zkere niet de lelijkste en ook geen bitch. Bovendien is ze geboren op Oudjaarsavond en is ze op het moment op tour met haar beste vriendin, als achtergronddanseres bij One Direction. Allemaal wel leuk enzo, maar het heeft ook nadelen, zoals bijvoorbeeld dat je lang van huis weg bent en je achttiende verjaardag niet met je ouders, broer en broertjes kan vieren. Waardoor je dus heimwee krijgt. Op dit moment dus, 5 minuten voor het nieuwejaar, zittend op het aanrecht, in de keuken.
Terwijl Alex met haar benen wiebelde en haar ogen op haar voeten gericht waren, waaraan haar afgetrapte all stars zaten, waren haar gedachten ergens anders. Bij har familie namelijk, die op het moment gezellig in hun huisje in York oud en nieuw aan het vieren waren, zonder Alex. Ze slikte voorzichtig en ging met haar hand door haar lange donkere en vooral warrige haar. Op het moment miste Alex haar familie heel erg. Haar hoofd hing een beetje naar beneden , niet gericht op één specifiek punt. Vier minuten voor middernacht. De muziek, het gelach, het gepraat en het geluid van een glas waarin champagne werd ingeschud werd opeens harder en daarna weer zachter, iemand kwam naar binnen om wat te pakken, naar de wc te gaan of whatever. Alex hoorde één paar voetstappen rond lopen en aan de manier hoe diegene liep, leek het wal alsof diegene wat zocht, of iemand. De persoon liep door de gang die naar de keuken leidde en er werden verschillende deuren in de gang door deze persoon geopend en net zo snel weer gesloten. Als laatste werd de ddeur van de keuken opengegooid, waardoor Alex nieuwsgierig met haar blauwe ogen op keek om de persoon te bekijken. Nog drie minuten tot middernacht, tot het nieuwe jaar begint. De persoon die duidelijk wat zocht was een jongen, twintig jaar jong, want je kunt hem moeilijk oud noemen, met warrig bruin haar, schitterende ogen, lopend op zijn vertrouwde TOMS, die onder zijn, een klein beetje opgerold, rode chinos zaten. En natuurlijk zijn vertrouwde brettelen op zijn vertrouwde gestreepte shirt.
"Daar ben je dus!" sprak de vertrouwde stem van Louis, die richting Alex, die overigens nog steeds eenzaam op het aanrecht zat, liep. "Zocht je me dan?" vroeg Alex verbaasd en ze beet zachtjes op haar onderlip. Louis knikte en glimlachte daarna met zijn betoverende glimlach, waarvan Alex een beetje moest blozen. Louis merkte het wel, maar deed alsof zijn neus bloedde, ook al werd hij er ook een beetje door in verlegenheid gebracht. Nog twee minuten. "Waarom zocht je me?" vroeg Alex toen, nog steeds op het aanrecht zittend en met haar benen wiebelend. "Iedereen is buiten, maar jij was er niet, dus ehh-'Louis wist niet hoe hij zijn zin moest afmaken en beet zachtjes op zijn onderlip, wat er damn schattig uitzag. "Dus je ging me zoeken, " maakte Alex eigenwijs zijn zin af en grinnikte zachtjes, "om me mee naar buiten te nemen, omdat ik anders net een vriendloos en zielig meisje ben, sorry, maar ik blijf liever binnen." Alex zag de teleurstelling in Louis' ogen en ze zag ook hij een pruillip trok, waarna hij dichter naar Alex toe shuifelde. Alex probeerde haar gezicht in de plooi te houden en Louis strak aan te blijven kijken, waat maar een beetje lukte. Louis stond inmiddels recht voor haar, twee centimeter van haar benen verwijdert en hij pakte haar handen vast, waarna hij omhoog keek, naar Alex. Er zouden natuurlijk een heleboel 'pleases' uit zijn mond komen en ja hoor. "Please please pléásé,' smeekte Louis met grote puppyogen, "Wilt de lieve Alex pleeeeaaase mee gaan?" Terwijl Louis met grote puppyogen naar Alex keek hoorde ze buiten iemand, waarschijnlijk Zayn, schreeuwen dat de laatste minuut van het jaar was ingegaan. "Please?" zei Louis nog één keer met een klein piepstemmetje, waarvan Alex smolt en op haar onderlip beet. "Nee," zei ze toen lachend, "Ga jij maar, anders moet je de eerste par seconden van het nieuwe jaar met mij meemaken." Louis trok zijn wenkbrauwen glimlachend op. "Wie zegt dat ik dat erg vind?" zei hij grijnzend. "LOU!" "Alex!" "Lou!" "Allie!" "Noem me nooit meer zo!" Louis grijnsde en in zijn ogen stond een ondeugende twinkeling. "Alleen als je meegaat!" zei Louis toen grijnzend. Alex zuchtte zachtjes. Buiten gilde Harry dat hij zijn glas kwijt was en Niall schreeuwde dat het nog twintig seconden duurde en begon af te tellen, waardoor Louis een beetje zenuswachtig naar Alex keek, die zuchtte. "Oké, ik ga mee maa-hee!" Alex kon haar zin niet afmaken, Louis had haar van het aanrecht getrokken en rende met Alex achter hem, hij had trouwens haar hand nog steeds vast, naar buiten.
Buiten zat Liam gehurkt voor een aantal vuurpijlen, klaar om af te schieten wanneer het nieuwe jaar zou beginnen, met een aansteker in zijn ene hand en een glas champagne in zijn andere hand. Zayn had zijn sigaret vast en hing naast Alex' beste vriendin, Quinty, aan de tafel dat vol stond met eten en ander spul. Niall en Harry waren als gekken aan het schreeuwen en af aan het tellen. Bij de 'zes' werd door Louis de deur open gegooid en trok Alex lachend mee naar buiten. "Je hebt haar gevonden." zei Quinty breed grijnzend en pakte haar glas tussen haar vingers vast. Ondanks ze niet met erg veel mensen waren, was er vreselijk veel kabaal.
"Drie!" Louis draaide zich naar Alex toe en keek haar met een lieve glimlach aan, waardoor Alex verlegen en glimlachend terug keek. "Twee!" gilde Harry hysterisch en Alex voelde hoe Louis zijn handen op haar heupen zette. Haar hart sprong bijna uit haar borstkas en ze begon te blozen, waardoor Louis' glimlach breder werd. "Een!" gilde Niall en Harry samen als twee gestoorden. Louis bracht zijn hoofd dichter naar Alex en bleef haar met een twinkel in zijn ogen haar aankijken. Op het moment dat Niall en Harry hysterisch "Happy newyear!" gilden, Liam de aansteker naar het lont bracht en aanstak, waardoor de vuurpijlen al snel de lucht in vlogen, Quinty en Zayn met hun glazen tegen elkaar aantikten en daarna een slok namen, drukte Louis zijn lippen op die van Alex. Zacht, lief en onvergetelijk. Boven hun hoofden knalde het vuurwerk wat Liam had afgestoken. Met hun ogen gesloten, Louis' handen op Alex' heupen en Alex' armen al snel rond Louis' snek, verstrengeld in een tedere kus waarvan beide harten bijna uit de borstkassen sprongen en beiden hadden ze het bloed heet van binnen en hadden ze roden wangen. Harry begon te joelen en Niall al snel ook, toen hij door had wat er aan de had was. Liam maakte een 'awh' geluidje en Zayn keek een beetje scheef naar wat er gebeurde en grijnsde. Hij zette zijn glas snel op de tafel, draaide zich direct om naar Quinty, pakte haar kin voorzichtig vast en duwde haar kin een beetje omhoog en zoende haar, niet lang, maar toch. Harry flipte bijna. Toen Louis Alex een beetje los liet fluisterde Lou: "Happy Newyear Alex." Alex was hevig aan het blozen, net als Louis trouwens en keek met een dromerige glimlach naar Louis. "Happy Newyear Louis." fluisterde ze terug, nog net voordat Louis zijn lippen weer op de van Alex' plantten.

Reageer (2)

  • xLoessx

    ;o die is leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuk (L)
    dat wil lein ook met swoele joele ;a
    X

    1 decennium geleden
  • xLoessx

    ahaha,
    ik hou van veerle (L)
    en anders had ik morgen wel gewoon je schrift af gepakt hoor ;a
    ben toch groter dan jou ^^
    veerle is liiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeef
    xiloveyou

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen