Foto bij Part 6.

Enjoy! En sorry dat ik zolang niet heb geschreven.

Ik liep met Lotte door Londen. Het was inmiddels al een week geleden dat we naar het concert waren geweest en we de jongens hadden ontmoet. Ik en Lotte hadden deze week niet veel tijd gehad om af te spreken dus nu hadden we besloten samen te gaan winkelen in Londen. We waren al in veel winkels geweest maar hadden nog niks gekocht. Uiteindelijk besloten we om maar even iets te gaan drinken bij de milkshake city. We hadden van deze winkel gehoord doordat One Direction er vaak komt en nu waren we zelf ook helemaal verslaafd aan de milkshakes.

Bij de milkshake city aangekomen, bestelden we beiden een One Direction milkshake en gingen toen zitten op een bank. Wij waren de enige klanten op dit moment in de zaak, wat heel zeldzaam was omdat er altijd One Direction fans waren in de hoop dat ze ze zouden ontmoeten. Ik en Lotte hadden de jongens hier nog nooit gezien terwijl we hier vaak kwamen, dus wij hadden er niet meer zoveel hoop in. Terwijl we de milkshake dronken, besloten we om straks nog even naar de New Look te gaan en daarna naar huis te gaan.

Ineens ging de deur van de winkel open en ik keek recht in de mooiste ogen van de wereld, die van Zayn. Hij liep de winkel in en achter hem verscheen ook Harry. Zayn glimlachte naar mij en ging daarna een milkshake bestellen. Ook Harry liep achter Zayn aan om een milkshake te bestellen.

Reageer (2)

  • CuddleNarry

    whooo spannend.. geheh
    snel verdurr! xx

    1 decennium geleden
  • MsMalik

    Wow Zayn en Harry it's gonna be fun

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen