Foto bij VII. I came to party, You came to party so why don't we party together??

ShiYan

Elisabeth Volturi PoV
'Elisabeth!' Ik herkende Rose's stem meteen en liep naar haar toe, ik probeerde haar te pletten in een knuffel, maar daar merkte ze niet te veel van.
'Ik heb je gemist, zusje.' zei ze lachend. Zodra ze me losliet hing Alice om mijn hals te bengelen.
'Hallo, Alice, jou heb ik ook gemist.' mompelde ik lachend. Ik gaf Jasper, Emmett, Carlisle, Edward en zelf Jake -ondanks de stank die ik nu wel gewoon begon te worden- een kus op de wang. Ik plette Esmé en Bella, en natuurlijk Reneesmee. Jane Kwam later, maar ze kon ermee overweg. Ik zag haar meer, ze diende tegenwoordig als een soort koerier als er belangrijke brieven of berichten moesten doorgestuurd worden, dan hadden we toch een paar uur tijd om bij te babbelen. Ik gaf Alec snel een kusje op zijn wang voor hij met Felix ging lachen. Die twee kwamen nog steeds goed overeen. Helemaal achteraan zag ik nog iemand staan, hij grijnsde toen hij ook door de deur kwam. Ik glimlachte en knuffelde hem.
'Goed dat je kon komen, Shiyan, we waren niet zeker of je kwam, dus er is nog geen kamer klaar maar.' ik knipte even met mijn vingers, Gregory kwam meteen bij me staan, wachtend op een bevel.
'Kan je nog een kamer klaarmaken voor Shiyan, Alsjeblief? Komt Luce ook mee?' vroeg ik, het eerste deel aan Gregory, het andere deel aan Shiyan. Hij knikte met een grote glimlach.
'Twee extra kamers, voor onze onverwachte bezoekers.' mompelde ik tegen Gregory. Hij knikte, boog en vertrok meteen.
'ik breng jullie naar jullie kamers, de nieuwe uiteraard.' mompelde ik tegen de Cullens. Alice huppelde een beetje naast me. Ze raadde mijn vraag. Haar handige voorspellende gave maakte gesprekken stukken korter.
'Spanje, het is veel zon, maar het is er best leuk. Shoppen is fantastisch als je geld genoeg hebt om de winkels iets langer open te houden.' mompelde Alice. Rose -aan mijn andere kant- knikte instemmend. Dus ze waren weer verhuist?
'Nee hoor, gewoon even op vakantie. Carmen wou ons zo graag tonen waar ze opgegroeid was.' zei Edward achter me. Ik glimlachte licht.
'Jullie kamers,' zei ik iets opgewekter. 'Jullie zijn wel oud genoeg om die eerlijk te verdelen, denk ik.' lachte ik. Jake rolde met zijn ogen.
'Embry, Seth en Leah zijn in de tuin, mocht je het je afvragen.' zei ik hulpvaardig. hij en Nessie keken elkaar even aan en liepen in tegengestelde richting. Nessie zelf was ook heel close met de wolven.

Het leuke aan een feestje met heel veel mensen is dat je zoveel nieuwtjes te weten komt. bella glimlachte breed toen ze Nessie en Jake zag samen dansen. Edward had zijn armen om haar middel geslagen, zoals Felix bij mij gedaan had. Bella en ik lachten om onze zelfde "pose".
'Jake heeft haar ten huwelijk gevraagd.' zei ze trots. Ik glimlachte.
'Wat schattig.' mompelde ik terwijl ik naar het verloofde koppeltje keek.
'Eigenlijk heeft het nog redelijk wat geduurd, hé.' mompelde Edward lachend. Jake draaide zich om, Nessie stak haar tong uit.
'Ik ging het haar vertellen, jullie kunnen nooit jullie mond houden.' zei ze gespeeld boos. Ik keek naar Jinx en Seth, Leah en Remy en Venna en Embry. Hoe lang zou het duren voor zij aan trouwen dachten. En dan kon je eigenlijk Leliël en Dani ook niet vergeten.
Ik zag Marcus, Tristan en Carlisle in gesprek bezig. Ik ving een paar dingen op over of het wel veilig was om als Vampier dokter te worden, met al dat bloed en zo. Natuurlijk wou Tristan niet zeggen dat Carlisle daarom moest stoppen en zo... het gebruikelijke dus. Aro glimlachte even naar Alice, Esmé was aan de praat geraakt met -iets wat me verbaasde- , Sulpicia, Aro's vrouw. Banden werden echt gemaakt hier, misschien hadden deze feestjes meer nut dan ik dacht.

Reageer (9)

  • Loverof

    Super!!!!!!!!!!!
    Snel verder!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    En nóg een vampier erbij, vlug meer of Shiyan!(yeah)
    Dit verhaal is fantastisch, snel verder!!!!!!(hoera)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    Geweldig (yeah)!
    Snel snel veder :Y)

    1 decennium geleden
  • katl1

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen