Foto bij part eightteen - renée-mail

De rest van de avond ging snel voorbij, net zoals de rest van de week. Jurk passen, oefendiner, proef-foto's maken, Alice had alles regeld, zoals Bella had gezegd. Ik had geen poot uit hoeven steken, maar zo was ik, ik moest helpen. Ik praatte wat met Alice terwijl we dingen regelde voor de bruiloft, terwijl ik fantaseerde over die van Jacob en mij.
Hé, een meisje mag toch wel dromen?

He meid, hoe is het in Forks? Lekker weertje? Hier is alles normaal, behalve dan dat Phil zichzelf weer eens bezeerd heeft. Dit keer heel hij zijn pols gekneusd, zodat hij niet meer kan slaan. Het leven als coach is niet altijd even makkelijk, haha. Hij zit hier nu met een chagrijnig gezicht televisie te kijken. Weet jij iets waarmee ik hem kan opvrolijken?
Deze week ben ik naar Hot Yoga geweest. Dat is Yoga in een ontzettend hete ruimte, en ik doe het nóóit meer. Wat een verschrikkelijk iets! En de leraar viel ook tegen. Hij was alleen maar bezig met zijn haar.. Schat, wat je ook doet, ga nooit aan de Hot Yoga, ik meen het. Ik ben zo heet als een gefrituurd bakvisje en ik schiet er níéts mee op!
Hoe is het met Bella? Is ze al zenuwachtig? Niet vertellen hoor, maar ik weet niet of dit nou zo'n goede beslissing van haar is. Goed, ik heb zelf gezien hoeveel ze van elkaar houden, maar ik ben ook jong getrouwd en míjn bruiloft hield het niet vol.. Ik weet dat jij nog jonger bent dan Bella en geen vriendje hebt, maar ik hoop dat jij niet zo vlug gaat trouwen. Desondanks ben ik behoorlijk trots op Bells. Ik ben zó benieuwd naar haar jurk! En jij, als bruidmeisje, ik kan niet wachten. Ik heb voor mezelf ook al een jurk gekocht voor op de grote dag. Hij is blauw, met glitters en.. Wacht. Ik drijf zeker weer door? Terug naar jou, schat.
Hoe is het met je? Waar ben je allemaal mee bezig? Ik wil alle details! Er valt niet veel te roddelen on het honkbal-circuit. Vooral niet met twaalfjarige jochies, die liever in mijn decolleté kijken. Snap je? Dus, vertel, heb je al wat leuke jongens gespot? Hete bliksems? Hunks? Lekkere boyzzzz? Misschien is een van die Cullens wel wat voor je. Ik hoor Bella altijd zo lovend over ze praten. Ik mis je zo erg, Lills. Zonder jou heb ik niemand om mee te roddelen. Gelukkig zie ik je weer over een paar weken.
Ik houd van je,
Renée

Reageer (5)

  • TICKETTOHELL

    Hot Yoga x'D

    1 decennium geleden
  • Bubbel

    leuk ^_^
    snel weer verder

    1 decennium geleden
  • Twedler

    Verdeer!

    1 decennium geleden
  • Roxanneee

    aaaaaah, leeeuk! snel verder <3!

    1 decennium geleden
  • Incerto

    snel verder ^^

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen