Foto bij IX. Romenian Revolution.

Dagmar als hij zijn vleugels uit klapt... helemaal anders..

Elisabeth Volturi.
Ik vertrouwde het niet, ik probeerde wel in de toekomst te kijken, maar het was niet gemakkelijk, flitsen. Als er ook maar iemand besluiteloos was, kon je er niets mee doen. Ik liep voorop, vooral omdat ik mijn kinderen niet meer in elkaar konden gezet worden, en ik wel.
Uiteindelijk was het niet nodig, in mijn haast was ik bijna Dagmars gave vergeten. Hij had een koker geplaatst om twee vampiers. De ene kende ik niet, maar de andere wel. Hij had de afgelopen tien jaar voor heel wat problemen gezorgd.
'Vladimir? wat is er nu weer aan de hand, Dagmar. Marcus dacht dat je weer kinderachtig deed.' zei ik. Dagmar keek me aan, serieus.
'Ze hingen in de buurt rond, blijkbaar had Stefan geen zin om mee te komen. Hij heeft een nieuweling meegestuurd.' zei Dagmar.
'Jinx, Dagmar, kunnen jullie ze meebrengen naar het kasteel? Ik ga voorop en waarschuw Marcus, het moet gedaan zijn met hun gedrag.' mompelde ik. Vladimir keek me met opengesperde ogen aan. Marcus had tegenwoordig een andere faam; hij was geen tiran, geen moordenaar, maar hij was wel heel strikt. Anders dan Aro die je misschien zou sparen of -als hij in een goede bui was- gratie verlenen, had je bij Marcus sneller de kans om je leven te verliezen. Ook al waren het alleen diegene die echt schuldig waren, het was voor veel vampiers veel "enger" geworden. IK had Marcus al gevraagd of hij niet té strikt was, dat door de sterke wetgeving geen opstanden zouden komen. Ik had het hem gevraagd omdat ik in Roemenië steeds meer tekenen van revolutie had gezien. Het baarde me zorgen, maar de laatste maanden was het weer afgenomen. Ik was het vergeten door alles wat er met de feesten en zo...
'De jacht gaat een andere keer door, iedereen naar huis en wel nu!' zei ik terwijl ik langs mijn kinderen heen vloog. Braaf als ze waren, draaiden ze om en kwamen achter mij aan. Ik was eerder, Akshay had me bijna voorbij gestoken, maar ik was sneller en mijn vleugels waren veel groter. Marcus en de Cullens keken verbaast op toen ik met mijn vleugels in de tuin lande. Felix merkte aan mijn gezicht dat er iets mis was, maar hield zijn mond. Wijselijk liet hij me vertellen.
'Ik ..heb de moeite niet genomen om het je te vertellen, maar... De roemenen beginnen opstandig te worden, al maanden hebben Dagmar en ik in de gaten dat er vampiers zijn die de rest opstookten, maar we konden niet vinden wie de leiding had.' mompelde ik zacht. Marcus keek me verbaast aan, Aro, Tristan en Caius stonden met z'n drieën achter hem.
'Waarom vertel je me dit nu?' vroeg hij zacht. Ik keek op naar hem.
'OMdat we waarschijnlijk een paar van hen gevangen hebben, daarom was Dagmar vertrokken.' zei ik opgelucht. Hij knikte.
'Jinx en Dagmar brengen ze hierheen.' zei Akshay terwijl hij weer naar Nessie en Jake ging. Marcus knikte. Ik ging hem voor naar de troonzaal. Toen ik op mijn troon neer zat, kwamen Jinx en Dagmar binnenlopen met Vladimir en zijn nieuwe vriendje.

Reageer (6)

  • harryisnietecht

    Ik denk dat Stefan zijn pak slaag van Marcus nog niet vergeten was, dus stuurt hij maar een jongeling met Vladje mee xD En de nieuwe Marcus is gewoon geweldig:Y)

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    Wow, geweldig!!!
    Snel verder (H)


    Oh en Dagmar is super leuk mzr vleugels!!!

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    SUPER SUPER!!
    Geweldig
    Snel snel veder :Y)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Omg!! Snel verder!!! Het is gewoon gemeen om hier te stoppen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen