Hopelijk verwart dit jullie niet. 1 is verdwenen, twee is 1 geworden en dan is dit nu twee. url=http://www.youtube.com/watch?v=7EdnpWDDoq0&feature=related]x[/url

Een vreemd ochtend geluid verlaat mijn mond, maar dan ruik ik zijn aanwezigheid en voel ik zijn warmte tegen me aan. Ik kan niet anders dan dichter tegen hem aan te kruipen. “Het was fijn gisteren, toch?” vraagt hij. Hoe hij altijd voelt dat ik wakker ben, geen idee. “Het was perfect.” grijns ik, terug denkend aan de dag die we samen hadden beleefd.
In het park met Néo, op een deken liggen en kijken hoe de eerste lente zich toonde. Hoe koppeltjes begonnen te verschijnen en elkaar liefde gunde op een bankje. Hoe er meer vogels zijn en hoe ze zonder te storen hun lied zingen met heel hun hart.
Daarna in mijn keuken, waar we een maaltijd voor ons, mijn “ouders” en “mijn broer” hadden geprepareerd. “Mijn broer” was eigenlijk al lang uit huis, maar was voor de gelegenheid even langs gekomen om ons proficiat te wensen.
De late avond was gezellig, we hebben samen tot midden in de nacht naar Love Actually gekeken, maar persoonlijk was ik in slaap gevallen.
Ik voel zijn adem in mijn nek, waardoor de haartjes daar recht komen te staan. Hij plaatst zijn lippen en zoent me teder. Ik rol om, om hem een echte zoen te gunnen, waarna ik onder de dekens uit ga en mijn kleren opraap. Een knipoog gooi ik hem nog toe, waarna ik in de badkamer verdwijn.
Ik laat het water al opwarmen, terwijl ik mezelf aan staar in de spiegel. Mijn asblonde haar zat in de war . Er was weer eens een serieuze uitgroei te zien. Wat me beter stond dan het helemaal blond haar. Ik gun mezelf een scheve glimlach en zie hoe mijn ogen twinkelen bij het besef dat ik een relatie had van anderhalf jaar. Ik schiet mijn overige kledij uit en kruip onder de douche.
Warm water plenst om me heen, persoonlijk deed het me denken aan de Italiaanse zee. Beppe's familie woont daar aan de kust en het was daar altijd geweldig weer. In verschillende vakanties zakte we af om zijn familie te bezoeken en om mijn lijkbleke huid wat bij te werken.
Nu was het duidelijk weer even geleden. Mijn haar valt plat op mijn voorhoofd door het water dat er in zat, persoonlijk vond ik dat vreselijk. Het zag er echt niet uit, maar Beppe noemde het dan weer 'schattig.'
Ik rol mijn ogen bij die bedenking en stap 10 minuutjes later weer de douche uit. Als ik op zoek ben naar een handdoek vliegt de deur open, Beppe was binnengevallen. “Sorry Niall, maar ik wou even checken of je niet verdronk.” hij wiebelt suggestief met zijn wenkbrauw en ik zucht sarcasitsch. Snel neem ik een handdoek, die ik meteen naar zijn hoofd smijt. “Dat zal wel ja!” Een andere handdoek wikkel ik om mijn heupen waarna ik hem weer de badkamer uitduw na hem een zoen te hebben gegund.
“Die jongen ook altijd..” fluister ik onder mijn adem als ik de spiegel weer eens in kijk.
“Dat hoorde ik!” hoor ik lachend vanuit de andere kamer. “Dat is omdat je door het sleutelgat gluurt!” roep ik speels terug.

Hopelijk hebben jullie er van genoten. Gimme Comment, boobears. <3

Reageer (4)

  • kr22ful

    dat vind ik echt cute c: maar kan toch niet wachten tot dat zayn te voorschijn komt :D

    1 decennium geleden
  • Humane

    OMG YAY! Nieuw stukje! Slim idee dat je dat andere toch hebt verwijderd, al vond ik die natuurlijk ook geweldig! Echt ik houd zoveel van je verhaal en ik ben echt benieuwd naar wat er verder gaat komen, Beppe is wel lief en zo (of zo komt ie tot nu toe over), maar we willen natuurlijk wel Ziall, haha! Maar ik twijfel er niet aan dat je dat laat komen. Je schrijft super en ik ben je nummer #1 fan!

    1 decennium geleden
  • RxStylinson

    love this <3
    snel verderr x

    1 decennium geleden
  • Necessity

    nu moet ik wel een reactie plaatsen niet dat ik dat niet zowieso al ging doen maargoed jaaaa jij wil reacties van boobears en mijn naam is xBooBear (A) okeeee sorry, vaagheid
    weetjee, ik hou nu al van je verhaal, ik heb het vorige hoofdstuk net pas gelezen dus daar had ik geen reactie, maar vanaf nu altijd (flower)
    ga snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen