Foto bij 12, Lynna Clearway.

Enjoy.

TheHumanEcho

“Jij hebt tegen mam en pap gezegd dat er een tentoonstelling op school was, he?” April komt uit het niets mijn kamer binnenlopen en kijkt me vragend aan. Ik knik haar geruststellend toe, waarna ze me een knuffel geeft. “Ik ben weg, bye!” Eindelijk. Nu kan ik me tenminste in alle rust klaarmaken.
Mijn blik glijdt over alle kledingstukken die ik bezit, terwijl ik zachtjes meezing met The Wanted. Mijn groene ogen vallen op enkele van mijn vele jurkjes. “Te deftig. Te zomers. Te mooi. Te wit. Te kort. Perfect!” De stof van het korte, zwarte jurkje glijdt door mijn handen en een glimlach speelt om mijn lippen. Huppelend loop ik naar mijn badkamer, waar ik de zachte stof over mijn lichaam laat glijden. Het laat mijn vrouwelijke vormen goed uitkomen en rijkt tot net onder mijn kont. In mijn kamer laat ik een set armbanden om mijn pols bengelen, steek ik groene knopjes in mijn oren die tevens bij de lange ketting passen die ik om mijn hals hang. Uit mijn kast haal ik een grijze blazer en mijn gsm stop ik in een grijs tasje. Mijn zwarte pumps blinken me toe en niet veel later omhullen ze mijn voeten. Nog vlug spuit ik wat parfum in mijn hals en haar, waarna ik glimlachend de trap naar beneden afloop. Net op het moment dat ik mezelf grondig bekijk in de spiegel, rinkelt de bel. “Perfect.”
“Hey!” Ik sla mijn armen kort om Drue heen en plant mijn lippen op zijn wang. “Je ziet er goed uit.” Mijn wangen kleuren rood en ik mompel een zachte “Dank je wel.” terug. “Let’s go.” Drue legt vriendschappelijk zijn arm om mijn schouder en in het schijnsel van de opkomende maan lopen we naar het huis van Tom. “Komt de rest ook?” Hij richt zijn ogen vol vraagtekens op me en ik knik. “Ik heb Jay trouwens ook gevraagd, wist je dat hij bij ons op school zit? Dat ik hem nog niet gezien had.. misschien brengt hij Zeph wel mee.” Een grinnik verlaat Drue’s mond en ik kijk hem vragend aan. “Je bent helemaal into Zeph, aren’t you?” “Helemaal niet.” Lachend lopen we verder.
Rond half elf komen we aan en er staan al een heleboel mensen buiten. Drinkend, dansend en lachend. “Kom!” Mijn stem komt net boven de muziek uit en ik trek Drue mee naar binnen. Een reuk van alcohol, zweet en sigaretten dringt mijn neus binnen. Mijn heupen bewegen zich al op het ritme van de muziek en grijnzend kijk ik Drue aan. “Dit wordt geweldig!”


-What do you think?
Reactie? X
Ik beloof dat de jongens snel komen.. (:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen