Naya Charlotte Leighton

Het voelde zo fout, maar Naya deed het toch: alleen naar een feest gaan. Liam was gastheer, dus die kon haar niet op komen halen. Thuis belde ze een taxi, die na een halfuur pas verscheen. In die dertig minuten was Naya’s humeur al tot het nulpunt gezakt en ze wist niet waarom. Er was een feest, ze zou juist blij moeten zijn. Maar ze had een voorgevoel dat vanavond wel eens heel anders zou worden dan ze hoopte. In de taxi probeerde ze haar gedachten en ordenen en aan Liam te denken, wat dat hielp altijd als ze zich down voelde. De taxichauffeur zette haar voor het huis van de jongens af. Elke kamer was verlicht, wat je zag door de grote ramen. Je hoorde de muziek niet, maar toen Naya dichterbij kwam, voelde ze de dreunende bas.
Ik sta voor de deur, love. x stuurde ze naar Liam. Een kort tijdje later ging de deur open en verscheen hij.
‘Hi love!’ glimlachte Naya. Liam lachte ook en sloeg zijn armen even om haar heen. Hij tilde haar een stukje van de grond, waardoor haar voeten van de grond kwamen. Naya had net zoals de andere meiden uren voor de kast gestaan voordat ze een kledingkeus had kunnen maken. Uiteindelijk was het een blauw met zwart jurkje geworden, versierd met een zwart lint, opgeknoopt in een strik, onder haar borsten. Daar overheen had ze een zwarte trenchcoat, aangezien het al kouder werd in Londen. Het was een beetje te netjes naar haar zin. Maar goed, ze wilde niet iedereen een deuk in het zelfvertrouwen bezorgen.
Liam drukte zijn lippen op die van Naya, maar liet naar haar zin veel te snel al weer los.
‘Kom, we gaan.’ Hij pakte haar hand en trok haar mee de gang in. Hij nam haar jas aan, hing die op de al overvolle kapstok en nam haar mee naar de enorme woonkamer. De jongens woonden in een werkelijk gigantisch herenhuis, waarvan de vierkante meters woonkamers niet eens te tellen waren. Naya had die middag alles op alles gezet om alle meubels in de enorme garage te krijgen, samen met Rae en wat andere vrienden van Naya. Normaal besteedde ze zulk soort klusjes uit, maar zo kon ze bij Liam zijn, want de jongens hadden ook geholpen.
Het was donker in de woonkamer, het enige licht kwam van de grote spotlights die aan het dak bevestigd waren. De woonkamer en de keuken stond al vol met gasten, maar Naya kende de eerste die ze tegenkwam eigenlijk niet. Liam leidde haar de hele woonkamer rond, maar Naya wist na een paar meter al niet meer wie nou precies waar stond. Op een gegeven moment herkende ze Louis tussen de mensen. Ze zwaaide naar hem en hij zag haar ook, dus zwaaide hij snel terug voordat hij verderging met zijn gesprek.


So boring...

Reageer (1)

  • kusLauris

    helemaal niet boring, hoe kun je nou schrijven zonder motivatie van lezers die geen reactie plaatsen ?!
    dit verhaal is en wordt top !
    snel verderrr(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen