Foto bij Day one || Monday April 2nd 2012

First chapter
Ik heb met datum en tijd gewerkt zodat ik niet in de war raak en jullie hopelijk ook niet.

08:10
'Lexi, Lexi!' er rent een gillend meisje die ik mijn beste vriendin mag noemen half struikelend de school binnen. 'Wat ben jij hyper' merk ik op. Noah glimlacht. 'Ben ik toch altijd' 'Maar vertel, je moest me iets vertellen' help ik haar herinneren. 'Oh ja' Noah fronst. 'Dankzij jou ben ik het vergeten!' ze gooit haar armen in de lucht. Ik lach. 'Graag gedaan' 'Heel grappig hoor Lexi, maar het was toevallig wel heel belangrijk' ze haalt haar neus op wat me doet grinikken. Noah kijkt me nep-boos aan. 'Het schiet je vast wel weer tebinnen' probeer ik te helpen. Noah zucht. 'Ik hoop het'

08:40
'Goedenmorgen 6VWO. Sorry dat ik zo laat ben' miss Blazing onze Engels docente komt gehaast het klaslokaal binnengelopen. Ze laat haar tas met een plof op het bureau vallen en pakt haar boeken uit. 'Open jullie boeken op pagina 73' 'Ik weet het weer!' Noah schiet overeind. 'Noah, je stoort de uitleg, zou je alsjeblieft weer je mond willen houden?' Noah perst haar lippen op elkaar en doet alsof ze die met een sleuteltje op slot maakt. 'Schrijf het maar op' fluister ik. Noah knikt en begint druk te schrijven op het blaadje dat ik net voor haar uit mijn schrift heb gescheurd. Ik probeer mijn gedachten bij de les te houden, wat moeilijk gaat omdat ik enorm nieuwsgierig ben.

10:00
Eindelijk is het pauze. Ik ga aan mijn vaste tafeltje zitten met Noah. Ik spits mijn oren en luister naar wat er aan het tafeltje achter me gezegd wordt. De meisjes hebben het over iets dat One Direction heet. Ik heb geen flauw idee wat het is. Misschien een nieuw verkeersbord of drankje misschien? OH, misschien is het wel een telefoon die uit zichzelf kan vliegen! 'Mag ik het briefje?' ik steek mijn hand uit naar de tas van Noah. 'Weet je Noah. Ik vind het echt heel knap van je dat je het afgelopen uur je rustig hebt gehouden' Noah knikt. 'Vind ik ook, maar ik wil niet dat je het briefje leest. Ik wil het zelf vertellen' Ik ga rechtop zitten en ga klaarzitten voor een lang verhaal. 'Nou, ik zat gister een beetje op Twitter en Youtube en toen...' 'Noah rustig. We hebben tijd genoeg' Noah haalt rustig adem en gaat dan verder met vertellen. 'En toen kwam ik deze band tegen' ze haalt haar mobiel uit haar tas en plugt haar oortelefoons erin. Ze geeft een oortje aan mij en stopt de andere in haar eigen oor. Ze laat me een aantal videoclips zien van eem groep die One Direction heet. Ik voel me een beetje voor dom omdat ik nog geen 10 minuten geleden nog dacht dat het een vliegende telefoon was. In de eerste clip zijn de 5 jongens uit de band op het strand. 'Kijk' Noah wijst een jongen aan met bruine krullen en groengrijze ogen net als ik. 'Wat is daarmee?' vraag ik. 'Bewijsstuk A en B' zegt Noah enthousiast. 'Bewijsstuk? Waarvan?' 'Geen vragen' Noah legt haar vingers op mijn lippen. Noah laat me nog een clipje zien, maar dan zit keer van de jongens hoe ze vragen beantwoorden. Het is een video diary lees ik. Zodra de jongen met de bruine krullen begint te praten hoor ik dat hij dezelfde hese stem heeft als ik. 'Bewijsstuk C' zegt Noah blij. 'Onmogelijk' fluister ik. Die jongen lijkt gewoon sprekend op mij.

So, what do you think? Please leave a comment.
Lots of love
Destiny

Reageer (2)

  • alice358

    zo cooooooooooooooooool!!

    1 decennium geleden
  • Thread

    Verderrr jij! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen