Normal

Ik stond te dansen met wat meiden, waarvan ik geen idee had wat hun namen waren. Toen ik vanuit mijn ooghoeken Liam en Zayn zag lopen, draaide ik me om en probeerde ik, zo goed als mogelijk, naar hun toe te lopen. "Hee guys!" riep ik vrolijk toen ik ze bereikt had. "Hé, April", zei Zayn vrolijk. Hij had duidelijk ook al wat op. Liam draaide zich om met twee blauwe drankjes in zijn handen en één daarvan duwde hij in mijn handen. Ik schonk hem een lieve glimlach, waarna ik het glaasje in één keer achterover gooide. "Kom dansen!" Ik pakte ze bij hun polsen vast en trok ze mee weg van de tafel. Lachend liepen ze mee en danste ze vrolijk mee.
"April!" Ik voelde twee armen om mijn middel, waarna er een kus op mijn wang werd gedrukt. "Jordan!" riep ik toen ik doorhad wie de persoon was. "Wie zijn deze sexy jongens?" vroeg ze giechelend, haar ogen gevestigd op Zayn. "Dat zijn Zayn en Liam." Zonder haar ogen van Zayn af te halen, knikte ze. Jordan kennende zat ze nu in haar gedachten te checken wat er mis was aan hem. Opeens werd ik omgedraaid en keek ik in het gezicht van Tom. "Met jou moest ik nog iets regelen", zei hij, waarna hij me meetrok en op de lounge bank neerplofte. Ik ging op zijn schoot zitten en keek de kamer rond. Bij de tafel waar de drank opstond, zag ik Lynna samen met Drew, Drue of wat zijn naam ook was, staan. "April", fluisterde Tom in mijn oor waarna hij zijn lippen op de mijne drukte. Zijn tong tikte ongeduldig tegen mijn lip en ik haalde gewillig mijn lippen van elkaar. "Kom." Hij stond op en pakte mijn hand vast. Toen ik zag dat we naar boven liepen wist ik al waar dit op ging uitdraaien, seks. Ik trok mijn hand los en zei dat ik nog even iets moest doen. Veel mensen mochten me dan een slet vinden en denken dat ik het al meer dan een keer gedaan had, maar ik was nog nooit verder gegaan dan zoenen. Iets wat niemand wist, zelfs Lynna niet. Ik vond gewoon dat je eerste keer speciaal moest zijn, iets waar je later aan terug kon denken.
Ik liep naar de tafel met drank en pakte een fles die ik meenam naar Vanity. Binnen een paar grote slokken was de fles leeg en had ik alleen een brandend gevoel in mijn keel. Dat vond ik niet echt erg en ging dus rustig door met doen waar ik goed in was: feesten.



i'm soooo sorry! Het duurt altijd facking lang voordat ik een hoofdstuk heb geschreven, en ik vind dat echt zielig voor jullie! Maar mijn leven is op dit moment nogal druk, maar ik beloof dat het de volgende keer niet zo lang duurt! xoxo Marcha
Sorry ! Ik dacht dat ik het geactiveerd had..

Reageer (1)

  • Fabula

    reactie! omdat je het verdient:)
    weet alleen niet wat ik er in moet zetten duss,
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen