Garuda en zijn jongens hebben de eerste missie succesvol beeïndigd. Nu moeten ze door naar de tweede missie.

Ciao

Later die middag wacht Zankov de jongens weer op bij de binnenplaats. De jongens hebben gedoucht en hun uniform aangedaan. Allen krijgen dan van Zankov een medaille. De medaille voor het succesvol maken van een missie. Garuda krijgt daarbij ook nog een medaille voor promotie. Hij is tot luitenant bevorderd. De vier jongens bedanken Zankov en gaan dan naar hun kamer. Garuda kreeg net als bij de vorige prijsuitreiking een enveloppe in zijn handen. Dit keer krijgt hij weer een andere missie met zijn mannen.
Ze moeten nu de professor die aan de tekeningen heeft gewerkt vinden en hem vermoorden.
Het team vertrekt overmorgen, dus ze kunnen nu nog even uitrusten van hun eerste missie.
Garuda is gelijk naar de slaapkamer gegaan. Hij heeft misschien voor vijf minuten gezeten en viel toen als een blok in slaap.
De volgende dag wordt Garuda wakker en ziet dat Ivan en Olaf nog slapen. Dan kijkt hij naar het bed van Alex. Die is leeg.
Garuda loopt naar buiten en komt bij de binnenplaats. Hij kijkt om zich heen en ziet dan verderop in de mistige sneeuw Alex staan. Garuda heeft het wel door. Alex heeft natuurlijk nog nooit iemand vermoord.
Garuda loopt naar hem toe en gaat naast hem staan. De twee jongens kijken naar voren.
Garuda zegt dan: ‘Your first kill?’
Alex knikt.
Garuda zegt dan dat het erbij hoort.
‘I guess.’ zegt Alex dan.

Die middag nemen de jongens de missie door. Ze moeten professor Yuri Slavco vermoorden. Hij zit in Duitsland voor een conferentie. Slavco is een Russische professor, maar deed deze bom maken als een soort van bijklusje om extra geld te verdienen.

Slavco zal een conferentie houden, maar hij zal sterven voordat hij die kan geven. Garuda heeft voorgesteld om hem in de drukste winkelstraat te pakken. De bodyguards van Slavco zullen dan minder snel hun wapens afvuren.

De vier jongens gaan dan naar hun kamer om zich om te kleden. Daarna gaan ze naar de binnenplaats waar Zankov hun uitrusting op tafels heeft laten leggen. Garuda pakt weer de messen, en de andere vier jongens kiezen hun wapen uit. Zodra ze klaar zijn met pakken gaan ze naar het landingsveld van de basis. ze gaan per helikopter naar het vliegveld en daarna naar München.

De reis verloopt goed. De wapens van de jongens zijn apart in het ruim gelegd zonder controle en problemen.

De vier jongens lopen dan met hun spullen naar de uitgang van het vliegveld. Buiten wacht er een bus voor ze en daar stappen ze achterin in.
Ze rijden naar een hotel in de grote drukke straat waar ze de missie gaan uitvoeren.
Garuda loopt voorop het hotel in. De conferentie is morgen pas, dus ze moeten ergens verblijven. Garuda loopt naar de receptie. De dame erachter vraagt of ze hem kan helpen. Garuda vraagt dan om een vier persoonskamer. De dame kijkt dan even.
Olaf is aan het praten met een andere receptioniste. Hij doet zichzelf voor als een medewerker van Slavco en vraagt of hij mag weten in welke kamer hij komt. De dame vraagt waarom en Olaf legt uit dat er wat apparatuur moet worden aangelegd waar meneer Slavco meteen mee wil werken. Vol verbazing krijgt Olaf precies de informatie die hij nodig heeft. Zelfs de sleutel krijgt hij. Met zijn vieren en twee sleutels lopen de jongens naar del lift en gaan met de lift naar boven. De twee kamers zijn op dezelfde verdieping. Terwijl Garuda en Alex de wapens in orde maken, gaan Ivan en Olaf naar de kamer van Slavco en gaan daar afluisterapparatuur installeren.

De volgende dag zijn de vier vroeg wakker en wachten op de aankomst van Slavco.
Olaf en Ivan zitten in de lobby bij de receptie en Garuda zit met Alex op hun eigen kamer bij de geluidsapparatuur.
Na lang wachten is het eindelijk zover. Slavco komt binnen. Ivan en Olaf kijken op en zien dat Slavco 5 bodyguards bij zich heeft. Door middel van oordopjes en kleine microfoontjes geven de twee het door aan Garuda en Alex.
Die zetten dan de geluidsapparatuur aan en wachten totdat Slavco in zijn kamer is.
Ook lopen Olaf en Ivan naar boven.
Er zijn vier microfoons geplaatst in Slavco’s kamer.
Na enige tijd horen de vier jongens dat het zestal de kamer ingaat. Er wordt wat Duits gesproken, maar dat heeft weinig met de conferentie te maken.
Garuda heeft besloten dat ze hier maar zo snel mogelijk klaar moeten zijn. Ze gaan vanmiddag toeslaan. Ze hebben via de microfoons gehoord dat Slavco s’middags een wandeling wil maken. Dan gaan ze hem vermoorden.

s’Middags heeft iedereen zijn positie ingenomen. Als het allemaal goed gaat zal Garuda hem neer steken. Olaf kent de stad redelijk goed en zal voor het vluchtplan zorgen. Hij heeft een auto gehuurd van het hotel om na de job te vertrekken.
Ivan blijft nog even in het hotel om de drie bodyguards die daar nog zitten te doden en de microfoons te verwijderen. Alex zal Garuda’s rug dekken.
Die middag is het redelijk druk in de straat. Garuda zal Slavco voorbij lopen door de drukte mensen en hem dan in één keer een mes in zijn hart steken.

In het hotel staat Ivan op de gang met een pistool met geluidsdemper in zijn hand.
Hij luistert met zijn oor tegen de deur en hoort dat de drie mannen in de kamer zijn. Ze staan bij elkaar, dus het zal gemakkelijk worden voor hem.
In één keer trapt Ivan de deur open en zodra hij de kamer in kan kijken ziet hij dat de mannen een verrassende blik in hun ogen hebben. Meteen mikt hij zijn pistool naar hen en schiet er snel twee neer. De laatste weet nog zijn pistool te pakken en weg te duiken. Ivan loopt rustig naar binnen en gebruikt een truckje dat hij van Garuda heeft geleerd. Hij mikt zijn geweer naar net boven de bank waar de man achter verscholen zit en stampt een keer met zijn voet op de grond. De man trapt erin en komt tevoorschijn. Ivan mikte al goed en schiet de man in één keer door zijn hoofd.
Nu hoeft hij alleen nog maar de vier microfoons weg te halen en hij gaat naar Olaf.

In de drukte van de straat wacht Garuda. Hij ziet dat Slavco eraan komt en hij heeft zijn mes al in de aanslag. Rustig neemt Garuda dan zijn passen in de richting van Slavco. De twee bodyguards van Slavco lopen naast hun baas, maar moeten voornamelijk hun ogen vestigen op de mensen die om hen heen lopen. Alex is één van die mensen. Hij loopt er expres, want zodra Garuda Slavco gaat doden, moeten de bodyguards afgeleid zijn.
Garuda nadert Slavco steeds meer. Garuda blijft koel en rustig.

Na alle moorden die hij heeft gepleegd om te overleven, heeft hij geleerd dat zijn leven toch niet zal verbeteren als hij zichzelf braaf gaat opstellen of zichzelf zorgen gaat maken over het vermoorden van anderen.

Garuda is nu nog maar 2 meter verwijderd van Slavco. Alex staat klaar en krijgt een sein van Garuda om de aandacht te trekken. Alex duwt een paar mensen opzij in de richting van de bodyguards. Die reageren goed en halen de vallende mensen bij hun baas weg.
Dit is Garuda’s moment. Hij neemt twee snelle passen en steekt de dolk precies in Slavco’s hart. Die kan zichzelf niet beschermen, want het ging zo snel dat hij niets zag aankomen. Garuda heeft gestoken en is in die snelle pas gelijk doorgelopen. Zodra de bodyguards klaar zijn met het wegduwen van de mensenmassa die op hen afgeduwd werd, horen ze een schreeuw. De twee kijken en zien dat Slavco op de grond dood ligt.

Vanaf een afstand staan de vier jongens bij de vlucht auto. Olaf zit al achter het stuur en Alex ernaast. Garuda staat met Ivan naast de auto. Ivan houdt een sluipschuttergeweer in zijn hand en mikt naar één van de twee bodyguards.
Met een geluidloos schot schiet Ivan hem neer. Snel laden en de andere schiet hij ook dood.
Dan stappen Garuda en Ivan in de auto en Olaf rijdt weg.
Ze komen aan bij het vliegveld waar een privé-jet wacht op hen. Daarmee vliegen ze in één keer terug naar Rusland.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen