Foto bij 'O4

Ik loop door de gangen, terwijl er een lome stem door de speakers klinkt. Het is de schoolradio. Plots vliegen mijn ogen op, gisteren dacht ik al dat ik die, misschien wel prachtige, stem herkende. "Pardon, Leila?"
Leila, die naast me loopt kijkt met schitterende ogen op, ze houdt van de radio momenten op Maandag, Woensdag en Vrijdag.
Ik probeer zo hard mogelijk terug te schitteren, maar vraag dan de bijna prangende vraag: "Jij weet vast wie die jongen is die de radio runt, toch?"
Haar lach spreid breder. "Het is Zayn Malik." fluistert ze bijna, snel vervolgd ze haar uitleg, over deze mysterieus jongen. "Hij is kei tof, écht tof. Hoor je zijn stem, hij's echt geil. En hij's ook nog eens super knap." Ik slik bij de woorden die ze noemt. Woorden als 'geil' zitten me niet zo lekker.
Ik kijk even weg en al snel pikken de andere meisjes waar ik mee rond hang de draad op en praten ze uitbundig over de jongen. Ik luister met één oor, maar knoop tegelijkertijd een gesprek aan met Harry, die heel die tijd naast me liep.
Later die dag haalt Beppe me van school, het voelt zo ongemakkelijk. Want heel de dag had'k genoten van Zayn's stem, want Leila had gelijk gehad. Helaas, voelde het als verraad.
Ik stap ongemakkelijk in zijn kanariegele auto en we delen een liefdevolle zoen. "Is het goed als ik bij jouw eet vanavond."
Ik voel hoe het bloed door de huid van mijn nek stijgt, want ik besef me dat ik zondige plannen had voor de avond.
"Nee, ik heb echt massa's huiswerk." Hij kijkt me betuttelt aan, maar daarna is de hele rit stil, snel loop ik de auto uit zonder nog een zoen te delen. Ik loop op mijn snelste tempo naar de deur.
"Waar is Beppe?" vraagt mijn pleegmoeder, nog voor ik hoi kon zeggen.
"Hij had veel schoolwerk." zeg ik schouderophalend. Leugen op leugen, zo kom ik er wel.
Ik loop snel de trap op, waar ik haastig mijn laptop open klap, mijn weg baan naar facebook en zijn naam intyp.
Nu weet ik dat hij niet alleen een sixpack bier heeft.

Hope you enjoyed, mijn pc is gecrasht dus de volgende stukjes gaan even stroef zijn, want ze zijn herschreven en ik weet niet meer juist hoe alles ging..

Reageer (5)

  • Humane

    MWUHAHAHA NIALL STALKERKIND! GO NIALL GO NIALL, BOE BEPPE, BOE BEPPE! Enne ook go zayn, maaaar ja. ik ben echt super fan va je verhaal en omg idunno wat ik verder moet zeggen.

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    SNEL VERDER !

    1 decennium geleden
  • lieveh

    i like thisss

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    meestal worden stukjes juist beter als je ze herschrijft:) dus bekijk het positief:P
    But I definitely enjoyed this one!
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Necessity

    ga snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen