Foto bij 1. The way you look tonight. ~ Marlous1D ~ 12+

De one shot voor Marlous1D :)

Haar lijstje: :)

* Naam hoofdpersoon/hoofdpersonen: Marlous
* One Direction persoon/personen (Kan ook een hoofdpersoon zijn, zet hem dan bij beiden. Er moet minstens 1 iemand van 1D in voorkomen!): Zayn en Harry
* Kies uit: romance/bromance/drama/oorlog/horror/fantasie/anders (namelijk)
* Kies uit: One Direction bestaat/One Direction bestaat niet
* Kies uit: Alle leeftijden/12+/16+
Muziek (waar het bij past): -
Tekst/gedicht (waar het bij past): -
Uiterlijk+karakter hoofdpersoon/hoofdpersonen: -
Iets anders wat ik nog kwijt wil: -

Mijn commentaar: :P

Het verhaal wordt verteld vanuit Marlous, het is voor 12+ en het is gebasseerd op The Way You Look Tonight van Tony Bennett uitgevoerd door One Direction:
http://www.karaoke-lyrics.net/lyrics/one-direction/the-way-you-look-tonight-194864
(H)(H)

Bedankt voor je abo en dat ik een one shot voor je mag schrijven :)

xx Karina (flower)

Deel 1

Vandaag is het zo ver. Samen met Demy ga ik naar het concert van One Direction! Ik geloof niet dat ik ooit zo zenuwachtig ben geweest! Natuurlijk zijn alle fans opgewonden als ze One Direction live gaan zien! Het zijn de vijf knapste jongens die er op deze Aarde rondlopen en ze kunnen nog prachtig zingen ook! Toen ik deze kaartjes voor mijn 18de verjaardag kreeg van mijn broertje was ik dan ook dolgelukkig! Meteen heb ik Demy gebeld en samen hebben we tien minuten aan de telefoon zitten gillen, daarna was mijn beltegoed op… Demy en ik droomden hier al heel lang van!

Ik ontmoette Demy op een fanmeeting in Londen. Via twitter hadden mensen geregeld dat er een heleboel directioners bij elkaar zouden komen en samen zouden we dan leuke One Direction dingen doen. Leuke liedjes zingen, op willekeurige plekken de inbetweeners dance doen, het was fantastisch! Toen we op een gegeven moment een foto van One Direction moesten kiezen en deze in het echt na moesten maken, werd ik bij Demy ingedeeld. De andere meiden waren heel lui geweest en wisten niet eens dat je Niall met dubbel l schreef, maar wij waren super fanatiek! Samen hadden we vijf jongens gevonden die zo gek waren om voor ons op de foto te gaan. De foto leek heel erg en we wonnen dan ook de wedstrijd. Demy en ik waren helemaal blij en besloten om hierna samen naar Nandos te gaan. Dit deden we en sindsdien zijn we onafscheidelijk. We kwamen er achter dat we veel hobby’s gemeen hebben. Zo zit ik op dansen en zij ook, we houden allebei van tekenen, in onze vrije tijd zingen we graag en zijn we allebei fulltime directioner. We bleken helemaal niet zo ver van elkaar te wonen. Toen Demy gepest werd op haar school (dit was een zware tijd voor ons allebei, het is vreselijk om op school te zitten terwijl je zo graag je beste vriendin wil steunen, maar dat vanaf daar niet kunt) besloot ze uiteindelijk om naar mijn school te verhuizen. Dat was de beste beslissing die ze had kunnen maken! Ze werd meteen opgenomen in ons vriendinnengroepje en onze vriendschap werd zelfs nog hechter. Sindsdien hebben we altijd gedroomd om samen naar One Direction te gaan en mijn lieve broertje wist dat natuurlijk. Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo blij ben geweest dat ik een broertje heb!

Nu zit ik hier dus aan het ontbijt zenuwachtig te zijn voor het concert van straks. Demy komt al vroeg zodat we kunnen beslissen wat we aan gaan doen en onze make-up bijwerken. De jongens kunnen wel zingen dat we geen make-up nodig hebben, maar wij hebben toch echt make-up nodig! Ik probeer een hap cornflakes door mijn keel te krijgen, maar het lukt me niet. Er is namelijk een reden dat ik zo zenuwachtig ben… Ik ken Zayn van de middelbare school…

Het was in de 4e klas. We zaten bij elkaar in de klas en ik was al heel lang verliefd op hem. Natuurlijk werd er in ons groepje flink over hem gepraat en iedereen vertelde me dat ik er voor moest gaan. Het was overduidelijk dat Zayn ook op mij was, zeiden zij. Ik geloofde ze niet. Ik durfde niet op Zayn af te stappen om te vertellen wat ik voor hem voelde. Ik wist gewoon zeker dat deze jongen, die in mijn ogen de mooiste jongen was van de hele wereld, mij ook leuk zou vinden. Op een avond hadden we een feestje en er was al flink wat drank in het spel. Mijn vriendinnen en ik waren erg aan het giechelen en Zayn liep lang en knipoogde naar mij. Door de drank en door de feeststemming had ik geen controle over mijzelf en ik zoende hem. Het werd een hevige zoensessie en er was flink gejoel om ons heen. Ik vertelde hem wat ik voor hem voelde en hij vertelde dat hij hetzelfde voelde voor mij. Dat feestje moet fantastisch geweest zijn, maar ik herinner me er niet veel van. De volgende dag had ik een enorme kater, maar wel een voldaan gevoel. De leukste jongen van de school was nu mijn vriendje! Op school liet Zayn duidelijk aan iedereen zien dat ik van hem was en we waren best klef. Het stoorde me een beetje dat we nauwelijks wat tegen elkaar zeiden. Ik was meer een bezit voor hem dan een vriendin. Toch was onze relatie romantisch en was ik in de zevende hemel. Totdat er een nieuw meisje bij ons op school kwam. Alex was haar naam… Ze was prachtig, dat moet ik toegeven. Vanaf de eerste dag kon Zayn niet stoppen met naar haar te staren! Hij was niet de enige trouwens, alle jongens bleven naar haar kijken. Nadat we precies 2 weken hadden maakte Zayn het uit. Hij vond Alex mooier en had er moeite mee dat hij doordat hij wat met mij had niets met haar kon hebben. Ik was gebroken. Het heeft weken geduurd voordat ik door had dat onze korte relatie echt voorbij was. Natuurlijk vertelde mijn vriendinnen dat ik beter kon krijgen en natuurlijk wist ik dat hij zich onbeschoft had gedragen, maar hij leek perfect voor mij. Zo had ik mijn droomjongen altijd voorgesteld en nu was ik hem kwijt.

Hij bleef maar in mijn hoofd zitten. Hij kreeg met Alex en ze leken heel gelukkig samen, maar stilletjes was ik nog steeds verliefd op hem en hoopte ik dat hij op een dag zou bedenken dat ik toch echt beter voor hem was dan die Alex. Alleen Demy wist dat ik nog steeds verliefd op hem was en al keurde ze het af, ze steunde me hierin. Als Zayn en Alex weer lekker hadden zitten zoenen op het schoolplein gingen Demy en ik ’s middags samen wat leuks doen. Ze probeerde me ook te koppelen. Veel van deze jongens waren hartstikke lief, maar ze waren niet Zayn. Ze waren niet perfect, wat Zayn, in mijn ogen, wel was. Ik bleef verliefd op hem en volgde alles wat hij deed. Ik was dan ook als één van de eerste een fan van One Direction. Vanaf het begin van de X factor hoopte ik dat Zayn zou winnen en toen hij in One Direction kwam wist ik dat ze echt ver zouden komen. Het was ondertussen allang uit met Alex en ik had weer een beetje hoop, maar hij zag nog steeds niks in mij. Sterker nog, we zaten niet meer bij elkaar in de klas en ik zag hem alleen nog maar op de televisie wanneer ik X factor keek en op de computer als ik X factor nog een keer keek om hem terug te zien.

Dit bleef doorgaan totdat Demy en ik opeens zo maar op straat Harry Styles tegen kwamen. Natuurlijk vroegen we hem om een handtekening en we bleven nog even kletsen. Hij vertelde me dat ik er prachtig uit zag en knipoogde naar me. Zijn ogen betoverden me en zijn lach liet me smelten. Zayn was niet meer belangrijk voor mij. Zayn had alles, behalve dat hij in mij niks zag. Harry zag wat in mij en had zelfs nog meer dan Zayn. Demy stond er naast en zag het gebeuren. We wisten het allebei. Ik was eindelijk over Zayn heen. Het maakte niet uit dat ik daardoor verliefd was geworden op een ander onbereikbaar persoon. Deze onbereikbare persoon was in ieder geval niet mijn ex.

Nu is het misschien wel duidelijk waarom ik zo zenuwachtig ben voor dit concert. Vandaag ga ik naar het concert van mijn ex en de jongen die ik leuk vind. Wie weet hoe dat verloopt? Waarschijnlijk merken ze mij helemaal niet op! Ik ben namelijk één van de duizenden meisjes in die arena. Toch is er ergens de vrees dat Zayn mij herkent en de hoop dat Harry mij herkent. Zo lang heb ik hier naar toe geleefd, maar vandaag zal ik het weten. Vandaag wordt alles duidelijk! Hoop ik…

Deel 2

Terwijl ik in gedachten verzonken naar de televisie staar hoor ik de bel gaan. Ik zet de tv uit en roep dat ik er aan kom. Ik kijk snel voor de zekerheid nog even in de spiegel en doe dan de deur open. Daar staat Demy met een grote tas vol kleding en make-up. Ze gooit de tas op de grond en omhelst me. ‘Wat fijn om je eindelijk weer te zien! De twee dagen zonder jou waren echt een ramp!’ zegt ze hysterisch. Lachend kijk ik haar aan. ‘Zeker weten! Gelukkig wordt vanavond fantastisch!’ antwoord ik. Ik houd de deur voor haar open en ze loopt naar binnen. Ze trekt snel haar jas uit en hangt hem aan de kapstok. Samen lopen we naar binnen. Ze neemt plaats op de bank en ik ga naast haar zitten. ‘Dus… Heb je er al zin in? Zenuwachtig zeker?’ vraagt ze. Schuldbewust kijk ik haar aan. Dan knik ik. Ze lacht. Ze wist het natuurlijk allang! ‘Zeg, het is nog een beetje vroeg! Zullen we eerst koekjes bakken? Dan hebben we wat om te eten voor het lange wachten, want we gaan toch heel vroeg hè?’ vraagt ze. Ik juich enthousiast. ‘Ja we gaan heel vroeg! Kom we gaan koekjes bakken!’ roep ik. Samen rennen we naar de keuken.

Terwijl we stiekem al koekjes eten die we gemaakt hebben kijk ik naar mijn kledingkast. ‘Wat vind je van die rode broek dan? Met dat streepjesshirt? Dat draagt Louis ook altijd! Dat is toch leuk?’ vraag ik. Ze kijkt er bedenkelijk naar. ‘Hm… Ja het is leuk, maar waarschijnlijk dragen een heleboel meiden daar dat! Ik vind dat mooie jurkje meer iets voor jou! Dat is origineler en het staat je prachtig! Regel 1 bij exen: zorg dat hij spijt krijgt dat hij je heeft laten gaan!’ zegt ze. Ik kijk haar beschuldigend aan en ze lacht een beetje naar me. Ik steek mijn tong uit en haal het jurkje van de kledinghanger. Ik trek hem meteen aan en moet toegeven dat het niet verkeerd staat. ‘Marlous! Het staat prachtig! Draai eens een rondje!’ roept Demy enthousiast. Ik draai een rondje voor haar en ze lacht triomfantelijk. ‘Zie je nou wel! Het staat je echt fantastisch!’ zegt ze vrolijk. Ik geef haar een knuffel en we gooien haar tas overhoop om te kijken of er nog iets leuks voor haar bij zit. Al snel hebben we een prachtig roze rokje gevonden met een heel mooi zwart topje. Ze ziet er prachtig uit en we kunnen allebei niet meer stoppen met glimlachen. Ze pakt haar toilettas erbij en we maken elkaar op. Het eindresultaat mag er wezen! Op onze mooie pumps lopen we naar beneden. James, mijn broertje, zit beneden voor de televisie. Als we de trap aflopen kijkt hij om. Zijn mond valt open van verbazing. ‘Wow. Jullie zien er prachtig uit! Mag ik misschien een foto van jullie maken?’ zegt hij. Lachend kijken Demy en ik elkaar aan. Natuurlijk kunnen we hem dit niet weigeren! Dankzij hem gaan wij naar One Direction! Hij maakt een foto en dan vertrekken we. We willen natuurlijk niet te laat komen!

Alle koekjes zijn al bijna op als we eindelijk naar binnen zijn en onze plaats hebben gevonden. We zitten op de 3e rij! Hartstikke dichtbij dus. Veel meiden kijken ons dan ook jaloers aan, maar wij trekken ons daar niks van aan. Zenuwachtig pakt Demy een spiegel uit haar tasje en bekijkt ze nog even haar make-up. Dan begint de muziek en komen de jongens het podium op. Een enorm geschreeuw komt uit het publiek en Demy en ik doen enthousiast mee. Het is begonnen!

We hebben de tijd van ons leven en de jongens zingen prachtig. Wanneer ze moments performen zien we overal om ons heen de meiden huilen en ook wij zelf houden het niet droog. Demy kijkt op haar horloge en we zien dat het al bijna is afgelopen. De hele avond ben ik bang geweest dat Zayn mij zou herkennen dus heb ik zijn blik ontweken. Ik heb alleen maar naar Harry gekeken. Het kan me niet schelen dat sommige mensen mij geen echte fan vinden. Harry heeft gewoon mijn hart gestolen! Eén keer vang ik Harry’s blik en hij knipoogt naar me. Demy ziet het en stoot me aan. We beginnen allebei te fangirlen.

‘Het is al bijna tijd voor het allerlaatste liedje!’ roept Liam. De hele zaal protesteert luid. ‘Jullie waren een geweldig publiek! We hebben weer eens genoten en we hopen dat jullie dat ook gedaan hebben! Om jullie te bedanken willen we bij dit laatste liedje graag wat meiden het podium op halen!’ vervolgt Liam zijn speech. Alle meiden beginnen enthousiast te gillen en de jongens lachen. ‘Louis, Zayn, Niall, ga jullie gang!’ zegt Liam. De drie jongens springen van het podium en rennen de zaal rond. Ik blijf naar Harry kijken. Het zou vreselijk zijn als Zayn mij nu zou herkennen. Mij, zijn ex. Ineens voel ik een klopje op mijn schouder. Ik draai mij om en daar staat Louis. Een grote glimlach siert zijn gezicht. ‘Ik heb je wel de hele tijd naar Harry zien kijken!’ zegt Louis. ‘Je vindt hem leuk hè?’ vraagt hij. Ik knik voorzichtig en voel dat ik bloos. ‘Nou kom maar mee dan!’ zegt hij en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. ‘Dankjewel!’ antwoord ik en ik pak zijn hand. Hij trekt me mee het podium op en daar sta ik dan. Voor die volle zaal, op de plek waar duizenden meiden zouden willen staan. Louis laat mijn hand los en Zayn en Niall zijn ondertussen ook terug met de meisjes die zij hebben uitgekozen. De muziek van I want begint en ze zingen uit volle borst. Ik vang Harry’s blik weer en hij glimlacht. Hij loopt naar me toe en fluistert in mijn oor: ‘Je ziet er prachtig uit, alweer.’ Ik word rood van top tot teen en voel de vlinders in mijn buik fladderen. Hij herkent me nog!

Ze zingen door en alles gaat goed totdat ik ineens hoor dat Harry een stukje zingt dat Zayn zou moeten zingen. Verbaasd kijk ik op en ik kijk recht in Zayn’s gezicht. Hij staart me met open mond aan. Ik staar terug. Dit is waar ik bang voor was. Zonder het zingen voort te zetten loopt hij naar achter en hoor ik hem iets zeggen tegen de technische staf. Ik vrees al dat ik van het podium word gehaald, maar dat is gelukkig niet het geval. Ze zingen door en ook Zayn doet gewoon weer mee, maar zijn blik blijft op mij gericht en ik vrees dat ik nog niet van hem af ben.

I want is afgelopen en de jongens willen al van het podium lopen, maar dan klinkt Zayns stem en ik voel mijn hart in mijn keel bonzen. ‘Omdat jullie geweldig publiek waren en ik een oude bekende tegen ben gekomen wil ik graag nog één liedje voor jullie zingen!’ zegt hij. De andere vier jongens kijken hem verbaasd aan, maar ik zie Liam naar mij kijken en dan begrijpend knikken. Hij neemt de jongens mee en gooit de andere twee meiden van het podium af (neem dit niet te letterlijk…). Dan sta ik alleen op het podium met Zayn. Hij komt dichter bij me staan en begint met zingen. Ik ken het liedje nog helemaal. Ze zongen het ook bij de X factor. Het is ‘The Way You Look Tonight’. Hij komt steeds dichterbij en kijkt me diep in de ogen aan. Het is duidelijk dat hij het voor mij zingt, maar in dit geval wil ik dat helemaal niet! Het is mijn ex! Ik vind Harry leuk! Niet Zayn… Hij doet nog een stap dichterbij en tegelijk doe ik een stap achteruit. Hij begrijpt de hint en zijn blik wordt donkerder. Hij zingt nog steeds voor me, maar het klinkt minder gevoelig. Dan is het afgelopen en klinkt er een luid applaus. Ik lach voorzichtig naar Zayn en ga dan het podium af. Hij staart me verbaasd na. Zodra ik bij Demy ben aangekomen kijkt ze me met grote ogen aan. ‘Gaat het?’ vraagt ze voorzichtig. Ik knik. We lopen samen de zaal uit en voelen dat duizend paar ogen ons volgen…

Deel 3

Rustig drinken Demy en ik wat van onze cola. Sinds we uit de zaal gegaan zijn hebben we geen woord meer tegen elkaar gesproken. Het is geen ongemakkelijke stilte, we moeten dit duidelijk allebei nog even verwerken. Opeens horen we gegil in de verte. We kijken om en zien dat One Direction voor onze neus de winkel binnen komen. Ze lopen recht op ons af. Geschrokken kijk ik naar Demy en zij kijkt geschrokken terug. ‘Wat nu?’ vraag ik wanhopig. ‘Niks. We kunnen hier niks. Je zult hem aan moeten horen Marlous, sorry!’ zegt ze en ze pakt mijn hand. Langzaam komen de jongens dichterbij.

‘Marlous! Wat heb ik jou lang niet meer gezien!’ roept Zayn. Ik glimlach voorzichtig en neem zijn omhelzing in ontvangst. ‘Hoe gaat het met je?’ vraagt hij. Hij doet oprecht geïnteresseerd, maar ik zie zijn blik over mijn lichaam glijden en voel me erg ongemakkelijk. ‘Ja goed hoor. Met jou dan?’ vraag ik. Hij kijkt me weer aan en knikt. ‘Ja goed hoor. Ook hoi trouwens Demy.’ zegt hij onverschillig. Ik kijk haar aan en zie dat ze hem vernietigend aan kijkt. ‘Zou je ons niet eens voorstellen?’ zegt Demy chagrijnig. Ik kijk haar aan en beeld uit dat het goed is en dat ze niet zo boos op hem hoeft te zijn. Stiekem ben ik namelijk bang dat Harry ons dan heel dom vindt. ‘Euh. Oh ja. Nou jongens… Dit is dus Marlous, mijn ex van de middelbare school en haar beste vriendin Demy.’ zegt Zayn. Ik bloos en kijk Harry expres niet aan. ‘Je vriendin van de middelbare school was toch Alex?’ vraagt Niall verlegen. Zayn kijkt hem boos aan en ik hoor Louis en Harry giechelen. ‘Hij dumpte mij, omdat zij mooier was.’ zeg ik zachtjes, maar aan de stilte die volgt hoor ik dat iedereen het heeft gehoord. ‘Dat kan ik me niet voorstellen.’ zegt Harry en hij bloost. Ik lach naar hem en hij lacht terug. Zayn kucht geïrriteerd en het oogcontact tussen mij en Harry wordt verbroken. ‘We gaan maar weer eens!’ zegt Liam terwijl Zayn Harry nog steeds boos aankijkt. ‘Dat lijkt me een goed plan!’ zegt Louis en ze staan op. Ze zeggen ons gedag en dan lopen ze weg. Demy en ik kijken elkaar verbaasd aan. Dat was vreemd!

Het duurde lang voordat ik vannacht in slaap kon komen na alles wat ik heb meegemaakt gister, maar het is gelukt. Vandaag heeft Demy beloofd dat we samen gaan shoppen om alles van gisteren een beetje te vergeten. Ik stap uit bed en kijk naar mijn spiegelbeeld. Zou Harry me echt mooi vinden? Ik kan het niet geloven. Wat daar voor de spiegel staat is helemaal niet zo bijzonder! Ik kijk op mijn wekker en schiet dan snel in mijn kleren, want het is al laat. Precies als ik mijn tanden gepoetst heb gaat de bel. Daar zul je Demy hebben. Ik ren naar beneden en daar staat ze inderdaad voor de deur. ‘Klaar om te shoppen?’ roept ze enthousiast. ‘Oh ja! Wacht jij maar af! Na vanmiddag heb ik geen cent meer over!’ roep ik naar haar en ik pak snel mijn tas.

Het shoppen met Demy is duidelijk een goed afleiding al is het wel slecht voor mijn portemonnee. Na 2 paar schoenen, 3 broeken en een heel leuk T-shirt te hebben gekocht besluiten we om op een terrasje een ijsje te gaan eten. Zodra we het op hebben zitten we lekker terwijl we uitbuiken in de zon. ‘Ik ga even naar de wc!’ zegt Demy en ik knik. Ze gaat naar binnen en ik sluit mijn ogen om van de zon te genieten. Ineens voel ik dat mijn zon weg is en ik open mijn ogen. Ik recht in de ogen van Harry. Ik schrik en val bijna achterover. Hij houdt me tegen en ik kijk hem dankbaar aan. ‘Het spijt me.’ zegt hij. ‘Ik vond je zo mooi gister en het was duidelijk dat Zayn je zoveel pijn heeft gedaan… Ik wou je nog even zien…’ zegt hij en ik kleur rood. Dan pakt hij voorzichtig mijn gezicht en drukt zijn lippen tegen de mijne. De vlinders in mijn buik fladderen weer alle kanten op en aan alle kanten lijkt vuurwerk los te barsten. Ik voel zijn lippen op de mijne en hoe zijn tong voorzichtig vraagt of hij naar binnen mag en dan weet ik dat dit het is. Zayn maakt voor ons niet uit. Dit is de jongen die ik zoek en deze zoen zal mijn leven voor altijd veranderen, maar dat komt later. Nu is het alleen Harry en ik en onze lippen die met elkaar verstrengeld zijn en zo zouden we eeuwen kunnen blijven staan…


De allereerste one shot die ik ooit gemaakt heb :$ Pfoeh... Ik was best wel zenuwachtig... Wat vinden jullie er van?:$

Reageer (5)

  • lixeef

    ssssssssssuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr(H)(lol)(flower)(K)

    ga zo door(Y)

    1 decennium geleden
  • 1Dazzle

    hij is AWESOME!!!! Echt waar! <3

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Dit is gewoon echt... GEWELDIG! (H)

    1 decennium geleden
  • Necessity

    aahwwwwwwww (H)

    1 decennium geleden
  • SUUNDAY

    awh I love it (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen