Previously;
’Hallo lieverd, was het leuk?’ Ik knik en geef mijn moeder een zoen. ’Heel leuk, zoals altijd :)’ Mijn moeder knikt. ’Hoe laat is pappa thuis?’ ‘Hij komt er zo aan.’ ‘Wat eten we trouwens?’ ’Ik denk Patat of iets wat daar op lijkt, ik heb geen zin om te koken.’ Ik knik en loop mijn kamer binnen.

Ik ga op mijn bed liggen en doe de tv aan. ’Hallo, ik ben thuis!’ schreeuwt mijn vader. Ik schreeuw iets van Hallo terug en kijk weer verder naar de tv. Er is eigenlijk niet echt iets leuks op tv dus zet ik hem maar weer uit. Ik start de computer op en Ga even quizletten. ’Eline, Eten!’ schreeuwt mijn vader van beneden. ’Kom er aan!’ schreeuw ik terug, ik laat nog snel een reactie achter bij een quiz en loop dan naar beneden. Als ik beneden kom ruik ik de geur van Friet. Ik ga aan tafel zitten en we beginnen te eten. ’Ik ga trouwens morgen met Say en Elle naar Tom, Bill, Gustav en Georg is dat goed?’ ’Ja hoor, je hebt het zeker al afgesproken.’ ik knik naar mijn moeder. Na het eten ga ik weer computeren. Om een uur of negen ga ik nog even wat bij mijn ouders drinken en tv kijk. Mooi! Weer de Leeuw ‘The warming up’. Als dat is afgelopen kijk ik nog de Lama’s en ga dan slapen.

De volgende morgen.

[Bill pov.]
’Tom schiet op ik moet ook nog douche, ze komen al om 1 uur.’ Ik klop voor de zoveelste keer op de deur. Eindelijk gaat de douche uit. ’Jemig, had je eerder moeten opstaan, en trouwens we hebben nog 2 uur. Of moet je er goed uit zien voor Elle?’ Roept Tom terug. ’Grappig Tom, ik heb haar gewoon al een tijdje niet gezien.’ Ik hoor wat gelach en niet veel later komt Tom naar buiten met alleen een boxer aan. ’Na u majesteit, en schiet op ze komen al om 1 uur.’ zegt Tom plagend en ik steek mijn tong uit. Hoofdschuddend loopt Tom naar zijn kamer. Ik loop de badkamer binnen en draai de deur op slot. Ik leg mijn kleren op de was mand en loop naar de douche. Ik zet de douche aan en doe mijn boxer uit, die ik in de wasmand gooi. Ik pak een handdoek en leg die ergens neer waar ik goed bij kan als ik onder de douche sta. Ik stap onder de douche en laat de warme stralen over me heen lopen. Na een tijdje te hebben gestaan ga ik mijn haren en lijf wassen. Ik doe de douche uit en pak de handdoek die ik gelijk om me heen sla. Ik stap uit de douche en droog me af. Ik kleed me aan en loop de badkamer uit naar mijn slaap kamer. ’Bill, Over een uur komen ze he!’ schreeuwt Tom vanuit zijn kamer.

Reageer (12)

  • XmiekjeX

    Heey Cutie!!! <3
    K ben niet erg snel met lezen (A)
    Slaap nog half, ben echt moe na dit weekend xD
    K vergeet echt elke x om reactie t zetten, maar dat heb ik wel beloofd. dus doe ik lekkr af en toe lange reactie's. (A)
    Het is wel een compliment hoor dat k geen reactie's zet (A) want dan ben ik te druk met lezen, en vind ik het dus een leuke story :D
    haha xD

    Maar echte leuke story! k ga snel verder lezen.
    Kusje!! (K)
    LoveÚ!! <3 (H)

    1 decennium geleden
  • xBAMBISEX

    Zupper!!!!
    Snel vedder!
    Xx <33

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Verdeerr!
    (K) M-J

    1 decennium geleden
  • TiaSnoes

    stoerrr :D
    mwhiiiii
    :Y)
    naajs emoticon dinges x)
    sorry x) hiih :D
    snel verder juaah :D
    xx

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    Verderrr... <3
    Echt nicee ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen