Previously;
Eline steekt haar tong uit en gaat vrolijk verder met WipWappen. Ik kijk naar Elle en zie haar met haar mooie ogen rollen. Als Eline en Say eindelijk van de WipWap komen lopen we verder. Het park is eigenlijk best romantische, Ik loop naast Elle en zonder dat ik het door heb pak ik haar hand vast.

Ik voel dat iemand in mijn hand knijpt, Ik kijk opzij en zie Elle naar me lachen. Ik glimlach terug en buig me iets naar haar toen. ’Vind je het erg dat ik je hand vast heb?’ Ze schud haar hoofd en glimlacht, ik glimlach terug. ’Moet je dat zien!’ schreeuwt Say. Ik kijk de richting uit waar ze naar wijst en zie een reuzenrad staan. ’Zou daar een kermis staan?’ vraagt Georg. ’Nee, er staat een reuzenrad maar er is geen kermis.’ Eline kijkt Georg droog aan. ’Sorry hoor, mevrouw bijdehand.’ Georg kijkt Eline nep beledigend aan. Eline lacht en geeft Georg een knuffel. ’Zullen we daar heen gaan?’ stelt Gustav voor. Iedereen knikt en met z’n allen lopen we richting het reuzenrad. Hoe dichter bij we komen hoe luider de muziek van de kermis wordt. ’Kom op slakken, loop door!’ schreeuwt Eline hyper terwijl ze met Say voorop huppelt. Ik kijk ze grinnikend na en begin dan toch maar harder te lopen. Op de kermis staan, botsautootjes, een zweefmolen, soort Theekopjes en gokautomaten, grijpmachines en dat soort dingen. ’Zullen we in de zweefmolen?’ Say kijkt ons lief aan. Iedereen stemt in en niet veel later zitten we in de zweefmolen.

[Eline pov]

’Aaah, moet je kijken wat een lieve knuffelbeer!’ schreeuw ik terwijl ik naar een hele schattige beer wijs. ’Dan ga je schieten en win je de beer.’ Ik kijk Georg Dom aan. ’Het was de bedoeling dat iemand van jullie dat deed, De jongen hoort voor het meisje een knuffelbeer te winnen!’ ’Mee eens!’ nemen Elle en Say het voor mij op. Ik kijk Gustav, Georg, Tom en Bill een voor een lief aan. ’Nu wil je zeker dat een van ons voor jou gaat schieten.’ Ik kijk Tom met puppyoogjes aan en knik.

Reageer (12)

  • XmiekjeX

    Geweldig xD <3
    Ik wil ook knuffelbeer!! [van n jongen natuurlijk(A){Herman bijv}]
    haha, k ga snel verder.
    Kusje!! <3

    1 decennium geleden
  • DarkMemory

    Super! Sorry dat ik laat reageer :$ School en me stage nemen veel tijd in beslag enz, Maar hij was echt mooi geschreven! Het is maar dat Eline zei dat de jongens moesten schieten, anders kon ze nog laaaaaang wachten xD Lijkt me pas grappig, als het niemand van de jongens lukt en dat Eline egt zo kijkt van "dan doe ik het maar ¬¬" en dat lukt het haar wel :P Aber schnell weiter bitte!

    xox Ashley (K)

    1 decennium geleden
  • KarrxTomx

    hij is wééreens super meiss!




    ild<3
    xx

    1 decennium geleden
  • SayRockQueen

    Ik wil een suikerspin van Bill,
    Een ritje in het spookuis met Tom,
    Een teddybeer van Gustav, ookal is hij zelf 1 grote,
    En tot slot een ritje in de draaimolen met Georg! (A)
    Snel verder! :D
    Xx Say

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Haaaalo.
    Je moet verder, Maaaar dat wist je al, Want dat willen we allemaal. Dus nu moet je dat doen, En als je niet oppast plaats ik nog 10 andere reacties hoor!(duivel)

    Kusje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen