Previously;
’Het was de bedoeling dat iemand van jullie dat deed, De jongen hoort voor het meisje een knuffelbeer te winnen!’ ’Mee eens!’ nemen Elle en Say het voor mij op. Ik kijk Gustav, Georg, Tom en Bill een voor een lief aan. ’Nu wil je zeker dat een van ons voor jou gaat schieten.’ Ik kijk Tom met puppyoogjes aan en knik.

’Ik kan dat niet.’ Tom kijkt me lachend aan. ’Nou vooruit dan! Omdat je zo lief kijkt.’ Ik vlieg Tom om zijn nek en knuffel hem. ’Ik heb hem nog niet gewonnen he!’ zegt Tom lachend terwijl hij me terug knuffelt. Ik stop met knuffelen en haal mijn schouders op. ’Ik wil niet weten wat je krijgt als je hem hebt gewonnen Tom!’ lacht Georg. ’Ik wel^^’ zeg Tom lachend en hij Vraagt naar een geweer. Hij schiet 3x waarvan er 2 raak zijn. Hij mag kiezen tussen die knuffelbeer en nog andere leuke dingen. Natuurlijk kiest hij de knuffelbeer. Ik begin helemaal hyper op en neer te springen. ’Alsjeblieft Eline, voor jou’ Ik pak de knuffelbeer en knuffel die bijna dood. De jongens kijken me lachend aan en Say en Elle schudden lachend hun hoofd. Ik loop naar Tom, geef hem een kusje op zijn wang en fluister in zijn oor;’Dankje, je bent lief.’ en geef hem nog een kusje op zijn wang. Helemaal blij loop ik met de knuffelbeer in mijn armen verder. ’Eline is ook weer blij.’ lacht Say. Ik draai me om en steek mijn tong uit. ’Die is snel blij.’ ik kijk Gustav aan en knik. ’Ik hoef geen dure dingen, geef mij maar een knuffelbeer.’ Ik draai me weer om en loop verder. De rest loopt achter me aan. ’Wat gaan we nu doen?’ Georg kijkt ons vragend aan. Ik haal mijn schouders op. ’Hoe laat is het eigenlijk.’ Ik kijk Elle aan. Ik pak mijn mobiel uit mijn broekzak en klap hem open. ’6 uur. Ik stop mijn mobiel weer weg. ’Misschien iets eten?’ stelt Tom voor. ’Ja lekker, Wat? En waar?’ ’McDonalds!’ Zegt Georg hyper. Iedereen stemt in. ’Waar vind je de McDonalds hier?’ vraag ik terwijl ik om me heen kijk.

Reageer (10)

  • Vivaldi

    Jeeeeeeeeeeeaaaaaa
    Wiieeeeee
    SNel verder!!!!

    1 decennium geleden
  • KarrxTomx

    superrr! ö
    juaa McDonalds, lekker ;D


    snel verder, hé!


    ild<33

    1 decennium geleden
  • LovexGame

    Verdrr !!
    Hij was weer supeerr! :)

    xx

    1 decennium geleden
  • xBAMBISEX

    Vedeer!!!!!
    Mhh MacDodeltes!!!:D
    Whii, hij was weer is is ZuppeR!!!!!
    En nu De volgende!!!
    XX <33

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Heey, Je gaat natuurlijk heel snel verder. Anders ga ik je martelen. En jha, dan ga je wel verder..(duivel) Maar je gaat zowiezo verder. En dat weet je ook.

    (H)MJ

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen