Previously;
Tom knikt en schrijft het op. ’Kun jij koken dan?’ ’We kunnen toch spaghetti maken en dan op één bord doen, zoals in die tekenfilm Lady and the Vagebond.’ Tom kijkt me raar aan. ’en dan moeten ze uit één bord eten?’ Ik zucht en rol met mijn ogen. ’Ja, ze moeten uit een bord eten, maar dat is romantische!’ Tom kijkt me nog eens raar aan maar schrijft het dan toch op. ’Wat gaan we dan op de kamer van Bill doen, ik neem aan dat ze niet meteen op de eerste date met elkaar en bed duiken.

Ik kijk Tom droog aan. ’We zijn niet allemaal zo als jij!’ ’Wat wil je daar dan gaan doen, beetje liggen en niks doen?’ ’Film kijken, ik neem aan dat Bill wel een tv en een dvd-speler daar heeft staan.’ Tom knikt. ’Dan lenen we een romantische film en gaan ze dat kijken. Zetten we er champagne neem. Zijn ze een beetje aan geschoten en zullen ze eerder een eerste stap zetten. Tom knikt. ’Je bedoelt zoenen enzo.’ Ik knik. ’Slimme jongen!’ zeg ik lachend en geef hem een schouder klopje. ’Dankje, maar we kunnen natuurlijk niet elke dag afspreken om dit voor te bereiden, anders valt het op.’ ’Dat probeerde ik je gisteren ook duidelijk te maken.’ zucht ik. ’Ben een beetje traag van begrip.’ Ik kijk Tom lachend aan. ’Ik moet trouwens ook zo weer weg.’ zegt Tom terwijl hij naar de klok kijkt. ’Ik had mij moeder beloofd om nog even bij har langs te gaan en te blijven eten.’ Ik knik. ’Hoe laat moet je dan weg?’ Ik kijk op de klok en zie dat het al 12 uur is. ’Je mag hier anders eerst wel even een broodje of zo eten.’ zeg ik nog voordat Tom kan antwoorden. Tom knikt. ’Lekker.’ Ik loop naar de keuken en Tom volgt me. ’De volgende keer gaan we spullen inkopen goed?’ Ik knik. ’Misschien kunnen we langs een restaurant, kijken hoe die alles hebben in gericht. Dat is meestal wel romantische.’ Ik pak wat broodjes. ’Tosti?’ Tom knikt. ’Dan gaan we naar een restaurant hier in de buurt, ik weet wel een leuke.’ ik knik.’Kunnen we er gelijk eten!’ zegt Tom lachend.

Reageer (9)

  • xMarieke

    heey kindje! hij was super leuk:D superlief van je dat je er voor mij een hebt opgezet :) u moet maar snel weer verder gaan. (H)

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!
    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Heey Heey Darling xD
    VERDER!(A)

    Kusje MJ

    1 decennium geleden
  • Genius

    oehhh. je moet echt snel verder :'d
    deze quiz is te leuk om zo lang te moeten wachten ('a)

    1 decennium geleden
  • kpopftw

    SNEL VERDERRRRR!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen