Previously;
’Jij?’[/blue] ’Ja ik nog wel, Nog 1 jaar als het goed is. Jij dan?’ ’Ik ook mijn laatste jaar. Ik vind het jammer dat ik dat niet in München kon doen.’ ’Naar welke school ga je dan?’ ’Ik ga naar GGTBTH College‘ [De naam van de school heb ik te danken aan Janneke. Applausje voor Janneke! xD] Say begint hyper op en neer te springen. ’Ik zit ook op die school!’ Ik kijk Say lachend aan. Say steekt haar tong uiten gaat weer rustig zitten. We horen een geluidje van de oven en met z’n drieën tegelijk springen we op.

. ’Pizzaaa!’ gilt Say en rent naar de keuken. Jake en ik volgen haar lachend. ’Ze zien er best lekker uit.’ Say pakt alle drie de pizza’s uit de oven en zet ze op het aan recht neer. ’Hoe weten we nou wie welke heeft gemaakt?’ ’Goeie vraag, we hebben allemaal bijna het zelfde op gedaan. Say jij had toch Magarita?’ Say knikt. Ik wijs een pizza aan. ’Ik denk dat, dat Magarita is. En ik had met ananas, zonder Tomaat.’ Ik pak de pizza Hawaï en loop naar de keukentafel. ’Hier heb je een mes.’ Say geeft me een mes aan en ik snij mijn pizza. ’Op hoop van zegen.’ Zeg ik als iedereen zijn pizza heeft gesneden en aan z’n eerste stukje gaat beginnen. Ik neem een hapje van mijn zelfgemaakte pizza en kauw er op. ’best lekker.’ knik ik tevreden. Ook Jake en Say knikken tevreden. We eten in stilte onze pizza op. Ik denk aan vandaag. Tom en ik hebben een goed plan bedacht om de date te maken. Ik hoop zo dat het lukt! ’Eline!Wil je ook nog wat yoghurtijs?’ Ik knik ‘Ja’. Say komt terug met yoghurtijs en we eten het op. Als we alles op hebben gaat Say in de keuken alles schoonmaken en ploffen Jake en ik op de bank. Als ik net zit krijg ik opeens een sms’je. Ik haal mijn mobiel uit mijn broekzak en klap hem open. Ik zie dat ik een sms’je van Elle heb. Ik open hem.

Heey Eline&Say!
Ik had een vraagje, zouden jullie vanavond
ook bij Tom en Bill film willen kijken?
Ik kom jullie wel ophalen.
xx

’Say, Elle sms’t of we vanavond bij Tom en Bill film willen kijken.’ Schreeuw ik naar Say die nog bezig is in de keuken. ’Is goed, maar misschien wil Jake ook wel mee, kan hij ook nog meer mensen hier leren kennen.’ Ik kijk Say lachend aan. ’Wil je dat Jake?’ Say komt in de deuropening staan en kijkt Jake lief aan. Jake knikt. ’Vraag het wel even.’ Say knikt en gaat weer verder met opruimen. Ik druk op beantwoorden.

Heey Elle!
Tuurlijk willen we dat. Alleen
Say wil het op één voorwaarde,
dat Jake ook mee mag [leg het je dan wel uit]
xx

Ik druk op verzenden en stop mijn mobiel terug in mijn broekzak. ’Zo dat is klaar, hoe laat moeten we er zijn?’ Ik kijk Say aan en haal mijn schouders op. ’Krijg ik zo vast wel te horen.’ Say knikt en propt zicht tussen Jake en mij. ’Lekker subtiel Say.’ zeg ik lachend. Ik kijk weer een sms’je en haal mijn mobiel weer uit mijn broekzak. Ik klap mijn mobiel open en open het sms’je.

Reageer (11)

  • addicted2tom

    Sweet quiz !Coolness


    snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • KarrxTomx

    supeeerr!


    snel verder bitte :D

    <33

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    JeeJ! Weer superrrr! :D:D:D:D

    Nogmaals sorry :(

    1 decennium geleden
  • mjtjuh

    Heey!
    Verder, Like always xD
    Kus MJ

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Eindelijk ;D
    Gaat u snel verder?
    Kus!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen