Foto bij |003|

zo weer een stukje. ik ben bezig met een blaatje uit te typpen, dat ik op school heb geschreven.
ik heb net een paar foto's geplaatst, zo zien die mensen er ong. uit.

Chaterine ^

Lief dagboek,

Het is al een tijdje geleden dat ik je schreven hebt, maar ik had even geen tijd. Ik laat het verleden achter me en kijk vanaf nu naar de toekomst. En weetje? Ik heb het hier naar me zin en wil nog niet weg. Maar ma heeft ander werk gevonden dus moeten we hier weg. We gaan al helemaal naar de staat Washington verhuizen! Weetje wel hoever dat rijden is? Heel ver. Nu moet ik mijn beste vrienden, Xelena en Selina achterlaten! En dat wil ik het liefst niet! Ik hoop maar dat ons nieuwe woonplek een beetje leuk wordt. Maar ik ga nu, ben moe.

X me

Ik schreef in me dagboek, die ik al een tijdje niet had gebruikt. Ik was echt moe. Morgen gingen we verhuizen, alles was al ingepakt. Nou.. bijna alles. We sliepen in de woonkamer op luchtbedden. Toen ik vandaag thuis kwam, was het meeste al lang weg. Ik heb nog geholpen met wat kleine dingen weg te brengen. Maar het is nu rond de 2 uur midden in de nacht en ik ben nu echt heel erg moe.

Reageer (1)

  • NEWgirlS

    aaahw ma verhuize eft natuurlijk ook zijn voordele en hoe komt da die eigenlijk ni in shock is van wa ze die jongens ad aangdaan xD SNEL VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen