://26.media.tumblr.com/tumblr_m157c3opCU1rnohmko1_500.gif" style="max-width:350px; margin: 5px auto;display:inline;" />

De vorige dagen zijn nu vrij wazig, ik heb niet meteen een idee wat er was gebeurt, maar de momenten met Beppe waren awkward. De momenten op school waren angstig dat ik de jongen zou horen of zien die ik stalk.
Misschien kan hij zien hoe vaak ik op zijn facebook kom, denk ik altijd panisch.
Maar even serieus: ik ben écht panisch. Ik ben in een prachtige relatie en ik maak me druk om een andere jongen die gewoon mijn naam kent. Er zijn vast nog meer mensen die mijn naam kennen.
Ik wandel naar mijn kluisje, waar ik verward in tuur op zoek naar mijn wiskundeboek. Deze vind ik nergens, hij lijkt wel in mist op gegaan. En dit was al een paar dagen zo, maar wanhopig blijf ik mijn locker maar uit pluizen. Een kort geluidje en een stoot op mijn arm halen mij uit de wereld van mijn locker, het geluid kon maar van één iemand afkomstig zijn.
"Ik geloof dat dit jouw boek is? het lag in een lokaal waar ik les had en ik dacht..." Hij stopt zijn zin en blijft ongemakkelijk voor me staan, ik voel mijn pupillen groeien als hij in mijn ogen staart.
"Goed, bedankt... Zayn is het toch?" doe ik onwetend, hij knikt een een grijns spreid over zijn gezicht. Ik neem mijn handboek van hem over en voel de rode bloed-cellen zich tegen mijn wangen nestelen.
"Ik zie je dan nog wel, zeker?" vraag ik dom, nu al spijt hebbend dat ik geen gesprek aan knoopte.
Hij blijft even ongemakkelijk staan, zijn hand nerveus geklemd rond de schouderband van zijn rugzak. Zijn ogen dringen zich tegen de mijne op, maar uiteindelijk knikt hij. "Ja. vast wel." Ik zie hoe zijn adamsappel op en neer gaan wanneer hij slikt. Rustig schuifelt hij een stap naar achteren, maar het probleem is, dat ik ook niet wou dat hij weg ging.
"Misschien kunnen we wel iets gaan doen.. na school ofzo? Als bedankje?" vraag ik, meteen heb ik wéér spijt. Mijn gedachten vliegen naar Beppe en een blos verschijnt op mijn wangen, iets wat hij helemaal fout kan interpreteren. Wat hij ook galant deed, zijn stap zette hij weer terug en zijn hand streelt zacht over mijn arm. "Goed, ik zie je na school op het plein." Hij gunt me een laatste lach, waarna hij weg loopt en ik tegen mijn kluisje val. "Fuck." fluister ik onder mijn adem, mijn vingers banen zich een weg naar mijn gsm en snel toetsen ze een bericht naar Beppe. Kom me niet halen, vraag er niet achter. Ik kom langs rond 8 uur. Daarna veel kusjes en mijn hoofd dat nog steeds rood is.

Reageer (4)

  • Necessity

    nialllllllll (H)

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    Go Nialler Go! Woohoow!
    Verder!

    1 decennium geleden
  • Humane

    whahahahahahahah go niall! whaaa, fuck beppe, ookal lijkt hij me aardig maar shit, zayn is toch ALTIJD BETEAHHHHR! En het moet gewoon niet awkward zijn hahaha :"D
    SUPER VERHAAL PERD FERD STERDJE!
    xx

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    Awhh , Niall in een dilemma ! ;o
    But wel een afspraak met Zayn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen