Foto bij (5) tickets

een spelletje wie is het... ;)

Zonder een woord te zeggen, beval Jojo haar te gaan zitten, ik keek van een eindje af toe. Jojo deed zijn best, maar na een tijdje kon hij haar zelf niet eens meer kalmeren. 'Ik wil naar dat concert!' zei ze boos terwijl ze met gekruiste armen en een koppig blik in haar ogen voor haar uit staarde. ik keek even naar Jojo. Hij haalde zijn schouders op. Ik liep naar Sarah toe en ging gehurkt voor haar zitten. Ze keek me niet aan. 'Sarah, we gaan naar dat concert, we raken wel binnen.' zei ik zacht. ze rolde met haar ogen, maar leek...handelbaarder. Jojo keek me verbaast aan. 'Hoe ga je dat klaarspelen?' vroeg hij zacht. Sarah begon traag te eten, soms vroeg ik me af of er niets mis was met haar, maar niemand anders leek er iets van te zeggen, of ze waren het gewoon.
Jojo ging ook eten, ik zat nog steeds in het gras, keek soms op toen Sarah met iets gooide, een prop papier die ze plots ging halen.
'Wat heeft zij?' vroeg een jongens stem van naast me. een jongen met een hoodie, met zijn kap op zijn hoofd, keek naar Sarah. 'We wilden naar een concert maar vlak voor haar ogen zijn de laatste tickets verkocht. Ze kan er niet goed mee overweg.' mompelde ik in mijn beste Duits. De jongen grinnikte kortaf. 'Welk concert?' vroeg hij nieuwsgierig terwijl hij nog steeds naar Sarah keek die voor de 10de keer achter haar prop liep. Ze was tegen vervuiling van de natuur, tegen zwerfvuil en zo...
'Tokio hotel.' De jongen knikte. Hij rommelde in zijn zakken. Plots stak hij iets naar me uit. ik nam het verbaast aan en keek ernaar. 'Wat is dit?' vroeg ik zacht. 'Vip tickets.' mompelde de jongen terwijl hij recht stond. Hij stond met zijn rug naar me toe. 'Wat kosten die?' vroeg ik argwanend. Als te niet te duur waren zou ik ze graag overkopen, Sarah zou uit haar dak gaan van vreugde, maar ik vertrouwde het niet helemaal. 'NIets, een cadeautje, omdat jullie zo graag willen gaan.' mompelde hij, hij begon weg te stappen. ik pakte zijn bovenarm vast. 'Waar is het addertje?' vroeg ik. Ik dacht even dat ik hem hoorde lachen. 'Er is er geen.' zei hij zacht. Sarah riep iets terwijl ze haar prop weggooide. Ik draaide me geschrokken om naar haar, maar toen ik me weer omdraaide, was hij alweer weg.

Reageer (9)

  • gothicpop

    k heb zo'n vermoeden maar weet t niet zeker
    nu wil ik het wel zeker weten
    dus snel verder(baby)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Super!
    Snel verder!(flower)
    x

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • darksunside

    snel verder(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen