Foto bij 093

ik krijg weer geen mails, als je graag wilt dat ik een gb berichtje bij een nieuw hoofdstuk plaats, zeg dat dan ff (: x

LEES: geen idee wanneer de volgende komt. Vrijdag begint mijn pww en ik moet dus veel leren. Ik zal zoveel mogelijk proberen te schrijven, maar ik beloof niks. Pww duurt t/m 11 april x

Rebecca POV
‘’Ugh, ik heb zulke zere schouders,’’ kreun ik. ‘’Wat heb je gedaan? Of wil ik dat niet weten,’’ vraagt Louis met een wenkbrauwwiebel. Ik grinnik en schud mijn hoofd. ‘’Geen idee wat ik heb gedaan.’’ ‘’Het was Harry zekers weer hè? Wilde jongen dat het is,’’ gaat Louis verder. ‘’Wat was ik,’’ vraagt Harry die net binnenkomt. ‘’Rebecca heeft zere schouders. En ik zei dat jij daar waarschijnlijk de oorzaak van was,’’ zegt Louis met een grijns. ‘’Heb je echt zere schouders,’’ vraagt Harry, de opmerking van Louis negerend. Ik knik. Hij pakt mijn hand en leidt me naar onze slaapkamer. ‘’Ga op het bed zitten,’’ zegt Harry en ik doe wat hij zegt. ‘’Shirt uit.’’ Ik trek mijn shirt over mijn hoofd en hij maakt mijn bh los. ‘’Nu op je buik gaan liggen,’’ zegt Harry. Ik laat mezelf op mijn buik vallen en leg mijn armen langs mijn lichaam. Hij gaat op mijn kont zitten en al snel voel ik zijn grote handen op mijn schouders. Hij begint zachtjes te kneden en ik kreun van genot. ‘’Je bent zo goed,’’ zeg ik. ‘’Thanks babe.’’ Ik sluit mijn ogen en geniet van het heerlijke gevoel van Harry’s warme handen op mijn huid. Al snel voelen mijn schouders veel minder stijf aan.
‘’Zo beter,’’ vraagt Harry terwijl hij van me afklimt. ‘’Veel beter,’’ zeg ik met een glimlach. Ik ga rechtop zitten, trek mijn beha en shirt weer aan en leg mijn hoofd op Harry’s borst.
‘’Zin om naar de bios te gaan,’’ stelt Harry voor als we het eten op hebben. Ik knik en we pakken onze jassen. We lopen de deur uit en stappen in zijn auto. Hij doet de radio aan en opgelaten zing ik mee. Kiss me like you wanna be loved, you wanna be loved, you wanna be loved. This feels like falling in love, falling in love, falling in love. Ik kijk Harry aan en hij kijkt terug. Hij knipoogt naar me en concentreert zich dan weer op de weg.
Hij rijdt het parkeerterrein op en zoekt een plekje. Als de auto geparkeerd staat, lopen we hand in hand naar binnen. ‘’Welke film wil je heen?’’ Ik kijk naar de schermen bovenaan de kassa en kies voor The Hunger Games. Harry loopt naar de vrouw achter de balie toe en bestelt de kaarten. Ik kijk naar Harry en zie dat de vrouw genadeloos met hem zit te flirten. Ik grinnik en wacht tot Harry weer naar mij toe komt. ‘’Sjans zag ik,’’ zeg ik plagend. ‘’Tja, oude vrouwen vinden mij nou eenmaal aantrekkelijk,’’ zegt Harry met een knipoog. Ik stomp hem plagend tegen zijn schouder en hij wrijft er overheen met een gepijnigd gezicht. ‘’Sorry heb ik je zeer gedaan,’’ vraag ik bezorgd. Al snel breekt een glimlach op zijn gezicht door en ik sla hem speels. We lopen de trappen op, waar onze kaartjes worden gecontroleerd. Als we popcorn hebben gehaald, gaan we op onze plekken zitten. We zitten op de achterste rij in een loveseat. Ik kruip tegen Harry aan en zet de popcornbak op mijn schoot. De bak is al halfleeg als de film begint. Tijdens de film raken onze handen elkaar af en toe tijdens het popcorn pakken. Harry pakt dan elke keer mijn hand en drukt er een kus op wat een giechel van mij oplevert.
Als de film afgelopen is, lopen we naar buiten. Harry legt zijn arm rond mijn heupen en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. ‘’I love you,’’ fluistert hij in mijn oor. Ik kijk op en zie de maan in zijn ogen weerspiegelt. ‘’I love you too.’’

Reageer (1)

  • lukesunicorn

    Awhhhhh, snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen