Deze quiz is een onderdeel van een serie die ik ga maken. Het is mijn eerste dus het kan in het begin lang duren enzo. Maar ik leer heel veel door andere quizen en reacties.
De volgende kan lang duren want het is mega druk en stomvervelend op school. (vandaar deze quiz)

"Lina, Lina wacht nou even!!!!"Jij rent achter Lina aan(je nieuwe"vriendin"). Lina lacht en kijkt gemeen om."Kan je niet wat harder??? En loop niet als een hondje achter mij aan!" Lina geeft jou een trap tegen je scheen been!!!!
Je krimpt even in elkaar en loop daarna wel weer verder. Dat zal wel een blauwe plek worden.
Je doet niks terug. Maar dan ineens is Lina verdwenen. Je kijkt om je heen. Je weet niet waar je heen moet. Het is ook zn grote school. Dan besluit je om het aan de congierge te vragen. Jij: "Pardon meneer, weet u misschien waar lokaal 243 is?"
"Ja dat weet ik. Loop maar mee."
Je loopt naar de Congierge en hij loopt met je mee naar het lokaal. Hij is wel oke. Hij heeft ook alles gezien van Lina. Je krijgt een briefje mee voor de leraar waar in uitgelegd is waarom je te laat was. Je loopt naar binnen en geeft het briefje aan je leraar. Daarna loop je rustig naar je plek toe. Je gaat zitten op een scheet kussen. Je wordt rood. Lina begint te lachen.Je slaat je boek open en schuilt je daar achter.30 min. later gaat de bel. Je loopt op een afstand mee met de groep naar de aula. Je gaat naar je kluisje en je pakt je eten en drinken. Dan ga je naar het school plein. Het is er druk. Zo val je tenminste niet op. Er komt een meisje naar je toe gelopen. Ze vraagt hoe je heet. Jij:" Ik heet Sindy en jij?" "Hallo Sindy, ik heet Fleur. Ik zit in de vierde en jij?" "Ik in de tweede maar ik ben nieuw hier,ik ben net verhuisd. Ik kom uit Utrecht."
"Heb je zin om morgen(zaterdag) iets leuks te gaan doen ???" "Lijkt me leuk. Hier is mijn nummer." Je geeft Fleur jou nummer. "Cool, ik bel je nog wel over morgen!." Dan gaat de bel. Je loopt naar binnen. Nog 1 lesuur dan ben ik vrij!Dan ga ik kleren uitzoeken voor morgen. Ik kan het niet geloven. Iemand uit de vierde nodigd me gewoon uit om iets leuks te gaan doen.

Je gaat naar huis. Als je thuis komt is er nog niemand. Je begint gelijk aan je huiswerk. Daarna bel je je beste vriendin uit utrecht op. Ze weet er van, dat Lina een kutwijf is. En je vertelt met trots over de pauze, en vooral over Fleur. Dan moet Sophie(je beste vriendin uit utrecht) op hangen. Bijna gelijk daar na wordt je gebelt. Het is Fleur. "Heey Sindy, nog even over morgen... Er gaan ook een paar vrienden van me mee is dat goed?" "Ja natuurlijk!!! Hoe meer zielen hoe meer vreugd" "Nou we gaan morgen met zijn alle naar de stad. Oke??? maar pas om 1 uur s middags hoor! Dan zie ik je dan!!! Doei!!" "doei!!!. Je voelt je zo opgewonden van binnen. Je gaat na het avond eten slapen.

De volgende morgen....

Reageer (4)

  • turnen1

    leuk

    1 decennium geleden
  • imcool

    mooi(H)(K)(flower)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Rare reactie van sinterklaas! Ik vind je story wel cool! (yeah)

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Ja spijtig maar siterklaas is geen goed antwoord.Bobie wel die komt in het vervolg wel voor.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen